joomla 1.6

Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

     

 Profiweb 140

      

       grafirka07

 2015. évi horoszkóp

Kedves Látogatóim!

Tavaly ilyenkor, kísérletképpen, a hagyományoktól eltérő formájú éves horoszkópot készítettem, ami a visszajelzésekből és az oldal egyre növekvő látogatottságából ítélve elnyerte az Önök tetszését. Ezért a 2015. évi horoszkópot ugyanebben a formában írtam meg. Fogadják szeretettel!

(A hozzá tartozó útmutatót - a továbbra is elolvasható 2014. évi horoszkópoknál, közvetlenül a 2015. évi után - találják meg.)

KOS:

I. A személyiség: az Uránusz 2011.03.12. és 2019.03.04. között tartózkodik a Kos jegyben. Ilyenkor megnőhet Önben a szabadságvágy, és valószínűleg mindent elkövet, hogy megtalálja saját magát. Nyugtalanság, váratlan helyzetek jellemezhetik ezt az időszakot, de a tranzit hosszúsága miatt természetesen kár lenne folyton ezzel foglalkozni. Arra azért nem árt odafigyelnie, hogy a nagy szabadulni vágyás közepette megéri-e kockáztatnia azt, ami eddig biztos pont volt az életében. Lesznek kapcsolatok, amelyek bizony nem élik túl e hosszas függetlenségre törekvést. De szerencsére lesznek olyanok is, akik hajlandóak közben Önhöz idomulni. Mert bizony a külső-belső változás elkerülhetetlen, arról pedig nem is beszélve, hogy Ön is szándékosan sok mindent megváltoztat az életében. Ebből a szempontból 2015-ben inkább az első félév, abból is március ígérkezik a legmozgalmasabbnak.

2. Az anyagiak: ha történik némi változás pénzügyeiben, az bizonyára áprilisban, illetve május első felében lesz, de az is csak úgy átrohan az életén, túl sokat ne várjon tőle. Viszont, ha figyelemmel kíséri a havi horoszkópokat is, találhat még erre vonatkozó említéseket.

3. Kommunikáció, testvérek, rokonság: májusban és júniusban kétszer is gondolja meg, kinek, mit mond, mert bár közlendőit illetően sziporkázni fog, lehet, hogy egyeseket megsért vele.

IV. Az otthon: elképzelhető, hogy nyáron végre rászánja magát a lakásfelújításra. De sajnos az is benne van a pakliban, hogy családtagjaival, szüleivel épp a legszebb nyári napokon hajba kap.

5. Szerelem, gyermekek: akik társra vágynak, és 2014 második fele sem hozta el számukra a nagy Őt, ők sem fognak panaszkodni az ideire évre. Áprilistól szeptember végéig ugyanis több szempontból is szerencsésnek érezhetik magukat a szerelem terén. Gyermek-témákban ugyanez lesz a helyzet, bár a szeptemberi iskolakezdés okozhat nehéz perceket.

6. Munka és egészségi állapot: ősszel számítani kell munkahelyi vitákra, illetve gyors lefolyású, lázas betegségekre. Ha esetleg műtétre is sor kerül, nagyon hamar felgyógyul. És bár időnként hajlamos lehet sötétebbnek látni helyzetét, mint amilyen valójában, legyen tudatában annak, hogy már augusztustól egy egész éven át szerencse kíséri ezt a területét életének.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: az év utolsó két hónapjában felgyorsulnak az események házasságát, vagy üzleti kapcsolatait illetően.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: június közepétől szeptember közepéig még egyszer utoljára kaphat egy kis feladatot azokkal a pénzügyekkel kapcsolatban, amelyeket kénytelen másokkal együtt kezelni, felidézve a 2013-2014-es időszakot. (Kölcsönök, járandóságok, hagyatéki- és adóügyek.) Visszagondolva az akkori nehézségekre, most már valószínűleg könnyedén megoldja a problémát, hiszen sokkal tapasztaltabb. És ígérje meg, hogy nem aggódja túl magát, mert semmi szüksége nincs arra, hogy belebetegedjen olyasmibe, aminek a nehezén már túlesett az előző években.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: az elkövetkezendő két évben ez a terület lesz az, ahol sok-sok türelemre lesz szüksége. Az itt jelentkező problémáknak és nehézségeknek az a céljuk, hogy Ön megtanuljon rugalmasan kezelni olyan dolgokat is, amelyekkel kapcsolatban talán már túl mereven gondolkodik. Nincs más teendője, mint engedni a gyeplőn, mutasson hajlandóságot a változtatásra, és két év múlva ilyenkor a fenti témákban jutalomban részesül. Február környékén már ízelítőt kaphat a leckéből, de majd csak nyáron érti meg igazán a feladatot, aminek a megoldását ősszel már haladéktalanul el kell kezdenie. Csak a legkézenfekvőbb példákat említve: (nyelv)tanulás, külföldi út, bírósági ügyek, erkölcsi kérdések. Ha viszont halogatja, vagy, ami még rosszabb, nem hajlandó tudomást sem venni a jelentkező életfeladat rendezéséről, egyre nehezebb helyzetekbe sodorja saját magát.

X. Karrier, célok: 2008 eleje és 2024 vége között a Plútó életének ezt a területét igyekszik teljesen átformálni – a kezdeti látszat ellenére természetesen csakis az Ön érdekében. 10 év múlva majd azt mondja, ennek így kellett lennie. Ha visszagondol arra, hogy hol tartott 2008-ban, és most, a tranzit közepén milyen helyzetben van személyes céljait, hivatását, társadalmi megítélését illetően, és bár rengeteg változás várható még, azt hiszem, kezdi kapizsgálni, mi, miért történik. Próbáljon meg együtt haladni az eseményekkel és elfogadni, hogy ennek egyszer majd meg lesz az eredménye. Ebben az évben a márciusi változásokat nehezen éli meg, míg az őszi fejleményeket bizonyára nagy-nagy örömmel fogja fogadni.

11. Barátság: január első heteiben még mindent elkövet, hogy mentse a menthetőt barátaival kapcsolatban, aztán, ahogy az mostanában lenni szokott, alig-alig marad ideje rájuk.

12. Elszigeteltség: 2011 áprilisától 2026 januárjáig a Neptunusz időnként jól felkavarhatja érzelmeit. Előfordulhat, hogy észre sem veszi, ha kihasználják, vagy, hogy valaki rosszban sántikál Ön körül. Mondhatjuk úgy is, hogy nem is akarja meglátni másokban a rosszat, és először megbízik azokban is, akikről pedig eleve sejthető, hogy nem egyenes úton járnak. Ez bizony komoly bajok forrása lehet. Éppen ezért nem árt, ha kikéri egy olyan személy tanácsát mindig, aki viszont a biztos pont életében. Ugyanakkor magányos időszakai, ami lehet akár egy pár órás séta is, hihetetlen gondolatokat, megérzéseket, iránymutatást adhatnak Önnek ebben a ködös közegben. És mivel eközben sok rendes ember is számít a segítségére, jólelkűségére, egyszerűen nem engedheti meg, hogy elhagyja magát, bármekkora is a csábítás.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

BIKA:

I. A személyiség: tavasszal, pár hétig ingerültebb, ám jóval tevékenyebb lehet, mint máskor, de ettől eltekintve természetében, jellemében nem várható semmi említésre méltó változás.

2. Az anyagiak: május és június hozhat némi felfordulást a pénzügyek tekintetében, remélhetőleg nem torkollik a dolog veszekedésbe.

3. Kommunikáció, testvérek, rokonság: nyáron igyekezzen visszafogni magát, amikor úgy érzi, hogy legszívesebben leordítaná némely ember fejét. Közlekedjen óvatosan az utakon!

IV. Az otthon: tavasszal, az ébredő természettel együtt Ön is szeretné felújítani, felfrissíteni otthonát. Augusztus elejéig, amíg a Jupiter támogatja ebbéli tevékenységét, mindennel végezni is fog. Ha mégsem, akkor még egy utolsó lendületet kaphat hozzá szeptember végéig. Amúgy otthonával, családjával kapcsolatban igazán meg lehet elégedve ebben az évben.

5. Szerelem, gyermekek: augusztustól járjon nyitott szemmel a másik nem felé, mert ha párra vágyik, most egészen biztosan találkozik valakivel, akivel remek párost alkotnak. Az illető lehet, hogy külföldi, de nézzen körül a felsőoktatásban, a tanfolyamon is, ahová beiratkozott. Ha egyik sem, még mindig ott van az igazságszolgáltatás széleskörű témája, vagy ahová a hite vezérli. Végül is mindegy, hogy honnan, de jönni fog. Egyetlen kis bibi van a dologban: sokaknak nem tetszhet az ő megjelenése, viselkedése, de ez már az Ön dolga, hogy mennyire hagyja magát befolyásolni. Mások gyermekükkel kapcsolatban élnek meg izgalmas dolgokat ekkor, de ne féljen, a mérleg nyelve sokkal inkább a szerencsés témák irányába billen, még akkor is, ha októberben a haja az égnek áll csemetéje miatt. Lehet, hogy jobb volna kevésbé korlátozni azt a kölyköt! Terhesség, játék, szerencsejáték, hobbi, vállalkozás, kreativitás, sport még azok a témák, amelyekben különösen örömét leli nyár végétől.

6. Munka és egészségi állapot: csak az év utolsó heteiben kell felkészülnie arra, hogy felgyorsulnak az események a munkahelyén, esetleg valamiféle lázas betegség is felütheti a fejét. Azért a havi horoszkópokat is nézegesse szorgalmasan, ha ennél több információra vágyik ezekben a témákban, mert mondjuk nincs megelégedve jelenlegi helyzetével és változtatni szeretne életén.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: még utoljára nyáron vissza kell térnie egy előző évekbeli problémához, de rutinosan kezeli az ügyet, úgyhogy büszkén tekinthet vissza 2014-re mind a házasságát, mind pedig az üzleti dolgait illetően, hiszen a nehezén már túljutott.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: 2014 legvége óta lehet, hogy már sok mindent másképp lát, mint azelőtt. Megkomolyodott, amire a következő években szüksége is lehet. Nem kezelhet többé fontos kérdéseket túlságosan lazán, de túlságosan mereven sem. Meg kell tanulnia az arany középúton járni. Ha lehet, ne csináljon több adósságot, hiszen látnia kell, mennyire nehéz tartozás nélkül is boldogulni, hát még újabb kölcsönökkel a nyakában. Sajnos előfordulhat, hogy többet kell majd foglalkoznia az elmúlással is, és az azzal járó ügyek intézésével, mint korábban.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: ahogy tavaly ilyenkor is utaltam rá, visszafordíthatatlan változásokat él át ezekben a kérdésekben. A tranzit szörnyen hosszú, és ha úgy vesszük, ez még segít is elviselhetőbbnek érezni azt, amin éppen keresztülmegy, vagyis van ideje megszokni, feldolgozni bizonyos dolgokat, amelyeken úgysem tud már változtatni. Lesznek, akik megtapasztalják a honvágy gyötrelmeit, lesznek, akiknek vissza kell ülniük az iskolapadba, és akik még mindig a bíróságra járnak. Van Önök között olyan is, aki egy bizonyos témát tekintve 2008 óta több irányzathoz is hozzácsapódott már, de valahogy egyiknél sem tud kikötni. Mindegyiküket csak azzal tudom biztatni, hogy mindennek oka van: amit most katasztrófaként él meg, arra 2024-ben mosolyogva, sőt elégedetten tekint majd vissza.

X. Karrier, célok: az év első két hete még hozhat meglepetéseket, kisebb idegességet saját életcélját, terveit, hivatását illetően, de utána minden mehet a maga útján, az Ön elképzelése szerint.

11. Barátság: továbbra sem tudja, mit kezdjen néhány barátjával, akikkel pár éve még nem volt semmi nézeteltérése. Egyszerűen nem lát tisztán, mindenki mond valamit, aztán annak az ellenkezőjét is, szóval gyötrődik eleget. Nehezebben jönnek össze, lehet, hogy még a közös hobbi sem tartja Önöket együtt, vagy ha igen, csak vita kerekedik belőle. Novemberben lesz, akitől végleg el fog köszönni. Nagyon vigyázzon arra is, hogy kit enged a közelébe új barátként, nehogy aztán átverjék a palánkon a nagy szíve miatt.

12. Elszigeteltség: továbbra is váratlanul, talán még alattomosnak is mondható módon támadhatják egyesek. De ne gondolja, hogy ebből nem tud valami hasznosat leszűrni magának. Ami viszont ennél is furcsább, hogy sokszor saját viselkedését sem érti. Ne nyugodjon bele, hanem kutassa fel, vessen számot önmagával, hogy mit miért tesz. Ha kell, meditáljon, vagy kérje ki szakember tanácsát. Mire az ezt okozó tranzit 2019 tavaszán véget ér, valószínűleg úgy fogja magát érezni, mintha új ember lenne.

De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 IKREK:

I. A személyiség: május végén és júniusban kissé zaklatott lehet. Vigyázzon, ne húzza fel magát annyira, hogy belebetegedjen. Inkább keressen magának valami nehezebb, fizikai munkát, ahol levezetheti a feszültséget.

2. Az anyagiak: júliusban talán kissé előrébb jut a pénzügyeit illetően.

3. Kommunikáció: áprilistól szeptemberig nem lesz panasza a rokonságra, és még akkor is jól ki fog tudni jönni a testvérével, ha amúgy nem sok közük van érzelmileg egymáshoz. Sikeres időszak ez a kereskedelmi, közvetítői, írói, informatikai tevékenységekhez is. Ha utazni vágyik, most tegye.

IV. Az otthon: augusztustól bátran kezdje el tervezni, miféle változtatásokat is szeretne látni otthonában, mert nyár végétől egy éven át szerencse kíséri a megvalósításukat. Októberben mindehhez hatalmas energiával is fog rendelkezni, már ami a kivitelezést illeti. A családtagokkal is sokkal jobb lesz a kapcsolata, mint máskor.

5. Szerelem, gyermekek: az év utolsó 6 hete hozhat némi súrlódást mind a párkapcsolat, mind pedig a gyereknevelés terén. Vagy az is lehet, hogy ekkor legyőzhetetlennek érzi magát mindabban, amit imád csinálni.

6. Munka és egészségi állapot: tudom, tudom, ez egy igazán kényes téma mostanság. Sajnos nyáron még egy utolsó kihívásnak eleget kell tennie, hogy aztán végre kezében tarthassa a bizonyítványát arról, hogy mire tanították Önt az elmúlt két év viharai. Remélhetőleg tényleg sokat tanult, megoldott mindent, kiállta a próbákat, és újult energiával, megerősödve léphet tovább mind a napi munkája, mind pedig egészségi állapotának karbantartása terén. A lényeg azon van persze, hogy mit tanult, mitől érzi magát többnek 2015 szeptemberében, mint mondjuk 2013-ban, mi az, amit jól tud hasznosítani a jövőben is.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: egészen 2017 végéig tart az az időszak, amikor is megnehezülnek a társas kapcsolatai. Idetartozik a házastárssal, az üzlettárssal, és nagy általánosságban a külvilággal való összes kapcsolata is. Csak semmi pánik, kedves Ikrek! Történjen bármi, legyen tisztában azzal, hogy egy módon mentheti meg ezeket a kapcsolatokat (már amennyiben meg akarja őket tartani), ha enged a szorításból. Legyen kompromisszumra és alkalmazkodásra képes. Ha ezeket a szabályokat tiszta lelkiismerettel betartja, és a kötél mégis elszakad, akkor, bármennyire fáj is, a kapcsolat már valószínűleg amúgy sem ért egy fabatkát sem. Nem kár érte, hadd menjen! Amelyik viszont kiállja a próbát, még szilárdabb lesz, mint valaha volt. A legnehezebb időszakok ebben az évben februárban, augusztusban és novemberben lesznek, de jól teszi, ha folyamatosan odafigyel a fenti dolgokra. A legszomorúbb az egészben, hogy az események rányomhatják bélyegüket a családi életre, és a hivatására is.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: kicsit tekintsen vissza 2008 elejére. Mi történt akkor? Miféle ügybe keveredett? Mit írt alá abban az időben, aminek még most is issza a levét? Kivel társult, vagy kötött valamilyen pénzügyi szerződést? Ha megfelelt ezekre a kérdésekre, akkor valószínűleg kezd arra is rájönni, hogy milyen tapasztalatokat szerzett ezáltal. 2024 végére homlok egyenesen másképp fog gondolkodni a banki, az adó, a biztosítási ügyletekről. Sajnos, vagy nem sajnos, addig még történhet egy, s más. Remélhetőleg, most már nem ugrik fejest a szépnek látszó ígéretekbe. Vannak Önök között, akiknek egy fontos személy halála borított fel mindent az életükben. Ők addig-addig kutatnak, tanulnak a halál utáni életről, az újjászületésről, amíg megnyugvásra nem lelnek. Ennek a tranzitnak ez is hozománya. 2015 elején még aligha, de októberben például nagyon is szerencsésnek érezheti magát a terület kérdéseit illetően. .

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: évkezdésnek villámgyors fordulatokra számíthat ezekben a témákban, nem is nagyon lesz ideje higgadtan átgondolni a történteket.

X. Karrier, hivatás, célok: 2015-ben sem ez lesz a kedvenc területe. Utálja, hogy már azt sem tudja, kinek hihet, kiben bízhat. Feszült és elkeseredett lehet emiatt. Egyik tervét dobja el a másik után, mert egyiket sem találja elég használhatónak. Szépen szedje össze magát, őrizze meg a nyugalmát, hiszen ez a tranzit inkább csak az érzelmekre hat, nemigen befolyásolja az eseményeket. Persze attól még lehet emiatt nagyon bizonytalan, ami enyhén szólva sem kellemes érzés. A tranzit arra tanítja, hogy legyen sokkal éberebb. A pótszerek a lehető legrosszabb tanácsadók ilyenkor. Január közepétől február közepéig ne vesszen össze főnökével, higgadtan közölje vele, hogy miben nem ért egyet vele.

11. Barátság: márciusban gyors barátságok szövődhetnek, sajnos legtöbbjük nem fog sokáig tartani. Baráti köre mostanság amúgy is folyton változik. Nyár elején például egyik szomszédja lehet az Önhöz egyik legközelebb álló személy.

12. Elszigeteltség: tavasszal csalódottnak és ingerlékenynek érezheti magát. Jótékonykodjon, az majd helyre teszi kusza érzéseit.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html)

RÁK:

I. A személyiség: nyár derekán hatalmas kedvet és energiát érez ahhoz, hogy végre megvalósítsa álmait. Azt szeretné, hogy hagyják egyedül érvényesülni. Sajnos előfordulhat, hogy izgalmában ilyenkor nem éppen a legudvariasabb formáját tudja nyújtani az emberek felé.

2. Az anyagiak: áprilistól augusztusig ismét Ön mellé szegődik a szerencse a pénzügyeiben, és az ekkor kapott jókedv és lendület egészen szeptember végéig ki fog tartani. Ettől függetlenül, ha nem is szándékosan, de néha bizony nagyon belegázolhat mások lelkébe, ha nem úgy gondolkodnak a pénzről, mint Ön.

3. Kommunikáció: augusztus közepétől bárkit maga mellé tud állítani ügyes, meggyőző stílusával. Ha eladnivalója van, most hirdesse meg, de ha Ön vásárol, az is remek választás lesz. Az írói vénával megáldott Rákok sikeresen publikálhatnak most. Autóval, belföldre, vagy környékbeli országba történő utazással kapcsolatos dolgaiban szintén Ön mellé áll a szerencse. Ősszel azért ügyeljen arra, nehogy túlreagáljon bizonyos dolgokat, próbáljon meg higgadtabban viselkedni, beszélni. Tanuljon élete párjától, akitől ebben az időszakban sok jót kaphat.

IV. Az otthon: az év utolsó két hónapjában túláradó energiáját talán legjobb, ha otthona szépítésére, átrendezésére, takarítására fordítja, különben előfordulhat, hogy a családtagokon vezeti le azt. Nem éri meg, higgyen nekem!

5. Szerelem, gyermekek: nyáron egy utolsó leckét kaphat még a Szaturnusztól szerelmi, vagy gyerek témákban, amit már csak azért is igyekezzen az Öntől telhető legrugalmasabban, legodaadóbban elvégezni, megoldani, mert ebben az esetben valami nagyon szép és maradandó ajándékra számíthat a nagy Tanító Mestertől. Ha vállalkozó, vagy sportoló, ugyanígy járjon el. Bárkivel is kommunikál, gondolja meg kétszer is, kinek mit, és hogyan mond, vagy ír!

6. Munka és egészségi állapot: az év első felében sajnos könnyen lehet, hogy amolyan figyelmeztető munkahelyi, illetve egészségügyi problémával kell szembenéznie. Na, azért nem kell ám megijedni, mert egész nyáron lesz ideje orvosolni a dolgokat, illetve felépíteni a terveit a jövőre vonatkozóan, hiszen a következő években ez lesz az egyik legfontosabb feladata. Sőt, legjobban teszi, ha mindjárt többféle alternatívát is kidolgoz magának arra az esetre, ha valamelyik nem válna be. Lényeg, hogy ne ragaszkodjon olyasmihez, ami már nem szolgálja a javát, és bármi történik, ne utasítsa el azonnal, hanem próbáljon meg alkalmazkodni az újonnan kialakult helyzethez. Az is egy jó megoldás, ha kitalálja, mire tanítja ez a helyzet, miket kell teljesen másképp csinálnia ahhoz, hogy újra rendben menjenek a dolgai. Tudom, nem könnyű, de nem is lehetetlen, és bizony sok minden ezen fog múlni a jövőben. A külföldi lehetőségek most nem biztos, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: egy irtó hosszú és lassú folyamat (2008-2024) hatására – az induláshoz képest - hatalmas változás figyelhető meg a házasságokban, az együttélésekben, az üzletfelekkel való kapcsolatokban, de általában mindenfajta emberi kapcsolatban. A lassúság miatt menet közben persze lehet, hogy nem is tűnik akkora ugrásnak, de majd visszatekintve nagyon is észrevehető lesz a különbség. De! Talán mondanom sem kell, hogy ez alatt az időszak alatt nem minden Rák szülöttet érint egyformán, és főleg nem egyszerre, de nem is folyamatosan a változás. Vannak, akiket már felrázott álmukból, és olyanok is vannak, akiket talán még csak eztán fog. Ebben az évben, tavasszal, nagy valószínűséggel egy drámai esemény hatására újra kell gondolnia céljait, terveit, amelyek nagyon is összefüggenek ezzel a területtel. De mire is valók ezek a nehézségek? Bizony, bizony, rugalmas gondolkodást, még több erőfeszítést kívánnak tőlünk, amelyektől persze közben megerősödünk, bátrabban szembe tudunk nézni a kihívásokkal. Az ilyen hozzáállásért kapott égi jutalmat pedig majd ősszel, leginkább októberben fogja tudni bezsebelni.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: az egész évből – egyelőre úgy néz ki -, csak az első két hét lesz az, ami igazán kihozhatja Önt a sodrából, persze nem árt, ha folyamatosan figyeli a havi előrejelzéseket is. És hogy mi lehet az, ami ennyire felbosszanthatja? Például nem adják meg a pénzét, amit erre az időszakra ígértek visszafizetni, vagy épp Ön áll úgy, hogy nem tud fizetni, és a kölcsönző fél erre nem éppen békésen reagál. Vagy olyan levelet kap a banktól, vagy az adóhatóságtól, közjegyzőtől, mondjuk hagyatéki ügyben, amitől kinyílik a bicska a zsebében, esetleg nem kapja meg egyéb járandóságait, amire nagyon számít. „Mágikus” témákban is felbosszanthatják.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: itt is egy maratoni hosszúságú tranzit (2011-2026), amely ráadásul ködösít, csal, vagy akár indokolatlanul önelégültté tesz, befolyásolja e témákban az éleslátását, érzéseit. Persze itt sem kell folyamatosan ettől rettegni, hiszen lassúsága, tartóssága miatt észrevétlenül megtanulunk vele együtt élni, azaz észnél lenni. De hát pontosan ez is a célja. Tehát nincs más teendője, mint hogy, ha külfölddel, újfajta ismeretekkel, jogi dolgokkal, törvénnyel, vallással, hittel, szellemi termékek nyilvánosságra hozásával, erkölcsi kérdésekkel találja szemben magát, mielőtt fejest ugrik valamibe, előtte alaposan járja körül ezeket a témákat és vegye számításba azt is, hogy esetleg átverés az egész! 2015-ben különösen legyen óvatos januárban, februárban, szeptemberben, novemberben és decemberben.

X. Karrier, hivatás, célok: és akkor máris itt egy újabb hosszadalmas tranzit, ami 2011. óta igyekszik megreformálni céljait, hivatását, társadalmi helyzetét, felelősségtudatát, elhivatottságát. Legkésőbb 2019-re sikerülni is fog neki. De biztos vagyok benne, hogy sokan már most érzik, tudják, hogy óriási változások zajlanak ezen a területen. Vannak, akik a szüleikkel kapcsolatban is elmondhatják ugyanezt. A hirtelen, váratlan, kiszámíthatatlan változások mind-mind azért történnek, hogy Önt a helyes irányba kezdjék el terelgetni, ne ragadjon benne egy idejétmúlt gondolatban, helyzetben. Ez az év márciusban lesz a legizgalmasabb ebből a szempontból. Nem lesz könnyű, az biztos, talán még a hétfejű sárkánnyal is meg kell küzdenie, de ha nem áll makacsul ellen az átalakulásnak, bőségesen meg fog térülni a bele fektetett energia. Júniusban pedig megint csak bebizonyosodik, hogy jó úton jár.

11. Barátság: áprilisban, május elején kisebb afférba, szóváltásba keveredhet egyik barátjával, vagy esetleg pártfogoltja visszaélhet az Ön jóságával. Nem kizárt, hogy ekkor egy közösség tagjaként igazi hangadóvá válhat, de többet ér vele, ha szép szavakkal adja elő mondandóját.

12. Elszigeteltség: májusban és júniusban felettébb mérges, vagy csalódott lehet. A hiba nem feltétlenül a külvilágban keresendő, ezt Ön is tudja. A nyugalom érdekében igyekezzen minél többet egyedül lenni.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

OROSZLÁN:

I. A személyiség: áprilistól augusztusig ugyanolyan kiválóan, vagy ha lehet ezt még fokozni, még ragyogóbban érzi magát a bőrében, mint tavaly. A március és a június-júliusi időszak különösen tetszeni fog Önnek, mert sok minden sikerül, amiről talán már le is mondott korábban. Mind fizikailag, mind pedig lelkileg-szellemileg a csúcson lesz! Augusztusban és szeptemberben vigyázzon jobban a nyelvére, nehogy valakit is akaratán kívül megbántson, illetve óvatosan járjon a fém, és a hegyes tárgyak közelében! Rövid, gyulladásos, lázas betegségek is előfordulhatnak ekkor.

2. Az anyagiak: igaz, hogy összességében augusztustól végig az évben egészen biztosan nem lesz panasza a pénzre, azért augusztusban és szeptemberben még lehet, hogy meg kell oldania egy ezzel kapcsolatos családi problémát. Október lesz a kedvenc hónapja, mert ekkor végre úgy érzi, hogy tisztességesen megfizetik azt, amit csinál. Ekkor ugyanis hatalmas energiával veti bele magát a dolgaiba, munkába, s lám, meg is lesz az eredménye. Közben másokat ne söpörjön félre, arra azért vigyázzon!

3. Kommunikáció: november közepétől próbáljon meg a lehető legszerényebben kommunikálni. Lesznek, akik nem tudják Önnel felvenni a versenyt, de attól ők még semmivel sem rosszabbak másoknál, gondoljon erre, amikor jó Oroszlán módjára leordítja valakinek a fejét. Ön most tele van energiával, megy a szekér, ahogy mondani szokták, de ahhoz, hogy az embereket maga mellé tudja állítani, nem szabad velük éreztetni ezt. Ha már semmiképp nem bír az energiájával, keressen magának valami fizikai munkát, vagy sportoljon.

IV. Az otthon: az évek óta húzódó otthoni, család, vagy lakásproblémák szépen lassan megoldódni látszanak, de nyáron még akkor is helyt kell állnia ezen a téren. Úgy is mondhatnánk, ez lesz az utolsó megpróbáltatás, aztán vége, megnyugodhat.

5. Szerelem, gyermekek: az idei nyári hónapokat leszámítva a 2015 eleje és 2017 vége közötti időszak nem lesz igazán zökkenőmentes ezekben a témákban. A szerelmeseknek, a szülőknek, a pedagógusoknak, a sportolóknak, a vállalkozóknak kifejezetten fegyelmezettnek, összeszedettnek és türelmesnek kell lenniük ahhoz, hogy a dolgokat kézben tudják tartani, de még így is számolni kell veszteségekkel, nehézségekkel. Nem minden párkapcsolat éli túl ezt a tranzitot, amelyik viszont igen, az tartós is marad. Akár saját gyerekről, akár tanítványról beszélünk, a gyerekekkel is több gond lehet, mint bármikor. A vállalkozások beindítása, megtartása szintén rengeteg erőfeszítést és rugalmasságot igényel. Egy a lényeg: már jó előre készüljön fel a megpróbáltatásokra, mindig legyen többféle megoldás is a tarsolyában, hogy azokat bármikor előkaphassa probléma esetén. És ha az egyik nem jön be, rögtön elővehesse a másikat, vagy a harmadikat, ha kell. Lehetőleg maradjon mások pénzétől független, de ha mindenképpen kölcsön kell kérni, akkor számoljon azzal februárban, novemberben és decemberben, hogy akadályokba ütközhet. Vigasztalásul: 3 év múlva ilyenkor már megerősödve, stabil lábakon állva adhat tanácsokat azoknak, akik ezekben a kérdésekben még bizonytalanok.

6. Munka és egészségi állapot: ennél a területnél egy 2008-tól 2024-ig tartó rendkívül hosszú és rendkívül szélsőséges hatású tranzit dúlhatja fel életét – mint jól látszik, még elég sokáig. Bizonyára tapasztalta már ezt valamilyen formában, mint ahogyan azt is, hogy azért nem egyfolytában érezteti a hatását. Időnként bekeményít, aztán hosszabb időt hagy a dolgok átgondolására. Az a feladata, hogy e hosszú idő alatt teljesen átformálja az érintett területet. Eleinte nem is értjük, miért pont velünk történik ez, aztán, ahogyan telnek az évek, szépen lassan kezdünk rájönni, hogy nem is akkora tragédia, amit át kellett élnünk, hiszen ezáltal jutottunk eleinte csak gondolatban oda, amit annak idején elképzelni sem tudtunk volna. És most tessék, egyre közeledünk hozzá. És mintha nem is állna már annyira távol tőlünk… és mintha nem is lenne olyan rossz dolog… Na, de térjünk vissza 2015-be: ebben az évben, ha külföldre, vagy jogi, vagy pedagógusi, vagy vallási területre hívják dolgozni, gondolja meg kétszer is, bármilyen csábító. Nem mondom, hogy a végén nem lesz jó, de hogy tavasszal kifejezetten akadályoztatott lehet a dolog, és nem lesz túl boldog tőle, az biztos. Októberben viszont jól megfizetik a munkáját. Aki valamilyen betegséggel küzd, tavasszal sajnos romolhat az állapota, de őszre megtalálja rá a megoldást.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: január első felében még folytatódhat a múlt év végi csatározás Ön és élete párja, illetve Ön és bármely kapcsolata között, de aztán ráér csak havonta ránézni a horoszkópokra ebben a témában.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: 2011 és 2026 között valamikor egészen biztosan el kezdi érdekelni a halál, a halál utáni élet fájdalmas, de egyben lenyűgöző témája. Sajnos nem kizárt, hogy hagyatékkal is foglalkoznia kell, ahol kiderülhetnek olyan dolgok, amelyekre álmában sem gondolt volna. Tudom, hogy ez túl hosszú időszak ahhoz, hogy lebeszéljem arról, hogy kölcsönt vegyen fel közben, de ha már nagyon muszáj, kalkulálja bele azt is, hogy esetleg félrevezetik, vagy csak simán egy félreértés áldozatává válhat. Adóügyekben ugyanez a helyzet. Ha Önnek tartoznak, azt is megszenvedheti. Azt is el tudom képzelni, hogy mindezeket túlságosan a lelkére veszi. 2015-ben januárban, februárban és ősszel lehetnek kellemetlen esetei.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: ezen a területen szintén igen hosszú (2011-2019-ig tartó) tranzit hatásait kell elviselnie, aminek az a célja, hogy hirtelen és váratlan fordulataival felébressze és ráébressze, micsoda lehetőségek várják a végén, ha vevő a változásokra. Ha nem vevő rá, az egészet egy csupán balszerencsés időszaknak fogja megélni. Ha a sors távoli helyekre sodorja, vagy a vallás, a misztika felé csábítja, bizonyára óriási tapasztalatokra tesz szert általa. Lesznek olyanok is, akik a tudomány, a műszaki, a technikai dolgok irányába fordulnak. Mindvégig az lebegjen a szeme előtt, hogy miből mit tanulhat. Járjon nyitott szemmel és füllel. Ha lehet, kerülje a jogi vitákat. 2015 tavaszán nehézséget okozhat, ha munka, vagy gyógyulás miatt indul külföldre. Minden más esetben rengeteget profitálhat külföldi kapcsolataiból. Lehet, hogy nyáron ismét útra kelhet messzi tájakra. A szellemi utazás is utazás, tehát mindez arra is vonatkozik.

X. Karrier, hivatás, célok: tavasszal meglehetősen gyorsan kell döntenie hivatását, további életcélját, esetleg szüleit illetően. És, olvassa el a havi horoszkópokat is, mert az év folyamán még többször előfordulhat ez a téma!

11. Barátság: nyár elején lehet, hogy vitába kerül barátaival, vagy éppen ápolnia kell valamelyikük lelkét egy betegség, vagy műtét miatt.

12. Elszigeteltség: júliusban morcos lehet a világra.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 SZŰZ:

I. A személyiség: augusztus közepétől minden adott lesz ahhoz, hogy végre, hosszú idő után igazán jól érezze magát a bőrében. Ettől függetlenül, vagy éppen ezért októberben és novemberben ne rontsa el ezt a helyzetet azzal, hogy másokra kiabál. Fölös energiáit vezesse le fizikai munkával, vagy sporttal, illetve igyekezzen megoldani az időközben esetlegesen felmerülő, családjával, otthonával, házasságával kapcsolatos problémáit. Szerencsére ez sem jelent majd gondot.

2. Az anyagiak: az év végén, bármilyen késztetést is érez arra, hogy megmutassa a világnak, lám, Önnek is jól megy sora, ne költse felelőtlenül a pénzét és próbáljon meg megmaradni a pénzzel és vagyoni helyzettel kapcsolatos reális gondolkodásnál.

3. Kommunikáció: már csak nyáron kell egy kicsit átgondolnia, mire is tanították az elmúlt évek saját megnyilvánulásaival kapcsolatban. Remélhetőleg jól vizsgázik, és a továbbiakban remekül tudja majd hasznosítani tapasztalatait az életben. Ugyanez vonatkozik a rokonságával, szomszédságával való kapcsolatára is. Ha úgy érezte, eddig nem közlekedhetett kedve szerint valamilyen oknál fogva, ősztől ez a problémája is teljesen megszűnik. Ekkortól bátran adhat-vehet, publikálhat, közvetíthet.

IV. Az otthon: mostantól 2017 végéig az lesz a feladata, hogy otthonát, családját, szüleivel való kapcsolatát rendbe tegye, méghozzá úgy, hogy az teljességgel szilárdan álljon. Nem lesz könnyű, de kellő rugalmassággal és odafigyeléssel nem lehetetlen. Elő kell venni mindent, ami javításra szorul, mert a szőnyeg alá söpört problémák a későbbiekben még nagyobb gondot okozhatnak. Ennek az időszaknak nagyban függ a sikerességétől, hogy a jövőben milyen kilátásai lesznek a külvilággal szemben. A feladat tehát adott, és ha adhatok egy jó tanácsot, ne is próbáljon kitérni, vagy a könnyebbik utat választani, mert annak katasztrofális következményei lehetnek. Ha viszont jól vizsgázik a tranzit végén, hosszú időre elégedetten hátra dőlhet, mert ebbéli dolgai simán mennek majd a továbbiakban. 2015-ben február, augusztus és az év vége követeli majd a legtöbb figyelmet és feladatmegoldást.

5. Szerelem, gyermekek: gyökeres változások és szélsőséges helyzetek jellemzik már 2008 óta ezt a területet életében, és 2024 végéig így is marad. Na, nem kell ám pánikba esni, bőven van ideje megváltoztatni hozzáállását, és sokszor kap szünetet, vagy ha úgy jobban tetszik, gondolkodási időt. A szerelmi és szexuális élete valószínűleg felerősödik valamikor ezen időszak alatt. Nagy szakítások, nagy kibékülések, vagy újrakezdések jellemezhetik ezt a területet. Komoly elhatározással fordul mindenfajta gyermektémához, kezdve a terhességtől a más gyermekének a tanításáig, ami csak belefér ebbe a kategóriába. Ne engedje, hogy a velük való hatalmi harc elmérgesedjen. Ön a felnőtt, Önnek kell okosabbnak lennie. És figyeljen oda az egészségükre, és a biztonságukra is. Hobbija is hatalmasat változhat az évek során. Lehet, hogy új vállalkozásba kezd, vagy új sportágat választ magának. A folyamat iszonyú hosszú, és akkor is jó lesz a vége, ha ennek még semmi jelét nem látja. Sajnos még elég messze van. A tavasz szorongató, de az ősz kifejezetten élvezetes lesz.

6. Munka és egészségi állapot: január első fele hozhat némi munkahelyi vitát, vagy rövid lefolyású betegséget, kisebb balesetet. A további részleteket majd a havi horoszkópokban találja.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: hosszú távon (2011-2026. január) a nem megfelelő párbeszéd, vagy az egymás félreértése, túlértékelése lehet a jellemző. Nem kedvez az időszak a társulásoknak, szerződéskötéseknek, pereskedéseknek sem, mert nagy a megtévesztések lehetősége. Maga a házasság is egyfajta szerződéskötés! 2015-ben az év eleje hozhat veszekedést, kiabálást, esetleg a házastárs, üzlettárs kisebb balesetet szenvedhet. Februárban és ősszel nagyobb feszültséget jeleznek a csillagok Ön és társa(i) között.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: 2011 és 2019 tavasza között bármikor érezheti úgy, hogy kicsúszik a lába alól a talaj. Gondolok itt a kölcsönök, az adózás, vagy egy váratlan haláleset miatti új helyzet előállására. A kötöttségek idegesítik, le akar rázni mindent magáról, ami hátráltatja. És ez így is van rendjén. Inkább csak az év első felében kell számítania szeszélyes szituációkra, amelyek, mintha hullámvasúton ülne, hol a magasba emelik, hol a mélybe ejtik.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: tavasszal előfordulhat, hogy összeakasztja a bajszát valakivel, akivel nem kéne. A tanárok, a papok, a jogászok, a külföldiek azok, akik kihozhatják a sodrából.

X. Karrier, hivatás, célok: május és június hozhat némi fellendülést, vagy vitát.

11. Barátság: nyár közepén a barátokkal civódhat egy sort, amúgy éves viszonylatban nem sok történik.

12. Elszigeteltség: áprilistól augusztusig újra, már-már hihetetlen spirituális élményekkel gazdagodhat, ha vevő az ilyesmire. És szerintem vevő lesz rá!

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

MÉRLEG:

I. A személyiség: novemberben és decemberben hevesebb és meggondolatlanabb lehet, mint máskor, ezért nagyobb lesz a balesetek lehetősége is. Csak óvatosan!

2. Az anyagiak: az elmúlt években meg kellett tanulnia másképp gondolkodni a pénzről. Remélhetőleg Szaturnusz Tanár Úr elégedetten mosolyog a bajsza alatt, mert látja, hogy leckéi nem voltak hiábavalóak. Azért nyáron, lehet, hogy még feltesz Önnek egy utolsó vizsgakérdést, de csak azért, hogy a jól teljesítőket megjutalmazhassa.

3. Kommunikáció: mostantól a következő években (2017 végéig) erre a területre tevődik át a Nagy Tanítómester figyelme. Ha összehasonlítja, mondjuk a két évvel ezelőtti saját magát, ahogy hozzáállt a pénzügyeihez a mostani hozzáállásával, valami hasonló változást képzeljen el a gondolkodása, a kommunikációja, a közlekedéshez, a kereskedelemhez, na meg a rokonsághoz, a szomszédsághoz való viszonyulását illetően a tranzit végére. Vegye észre és tudatosítsa magában, hogy ami történik, abból rengeteget tanulhat. Ám ha nem vevő a feladatokra, amelyeket mostantól – kizárólag a saját érdekében – kap az említett témákban, akkor sajnos (sokszor megoldhatatlan) nehézségeknek és akadályoknak fogja érezni és megélni őket. Izgalmasabb is, kifizetődőbb is tehát, ha kihívásként néz rájuk. Pl. 2015 augusztusában valamiféle titokkal összefüggő problémája adódhat, amit bizony egyedül kell megoldania, februárban és novemberben pedig a munkatársakkal, esetleg egy orvossal gyűlhet meg a baja, amit szintén ügyesen kell kezelnie. Ezek bizony már kőkeményen a szaturnuszi leckék részei lesznek.

IV. Az otthon: 2008 és 2024 között lehet, hogy többször is költözni fog (vagy már meg is tette), de egy alapos lakásfelújításra biztosan sor kerül e szörnyen hosszú tranzit során. Családtagok jöhetnek-mehetnek, néha kész átjáró ház az otthona. Persze lehet, hogy „csak” a velük való kapcsolata formálódik át teljesen, különösen a szülőkkel. Ilyenkor megrohanják a gyerekkori emlékek, amelyek nem is hagyják nyugodni, amíg meg nem találja bennük az Önnek szóló pozitív üzenetet. Lesznek Önök között, akik hazát is cserélnek ezen időszak alatt, de sohasem felejtik el szülőföldjüket. Ebben az évben, márciusban talán el kell búcsúznia valakitől, esetleg óriási nagy belső harcokat kell megvívnia amiatt, mert hirtelen döntenie kell egy kellemetlen ügyben. Októberben viszont akkor is jól érzi magát, ha egyedül kell lennie otthonában.

5. Szerelem, gyermekek: 2015 első két hete viharosabb lehet mind a szerelmi, mind pedig a szülő-gyermek kapcsolatok terén. Részletesebb útmutatást a havi horoszkópokban talál majd a rövidebb, kisebb jelentőségű eseményekről.

6. Munka és egészségi állapot: 2011. április és 2026. január között zavaros munkahelyi légkör, az egészségi állapotára nézve pedig szó szerint is, illetve átvitt értelemben is mérgező helyzetek alakulhatnak ki. Ez a tranzit is annyira hosszú, hogy ennyi idő alatt szépen beletanul az óvatos, körültekintő életmódba. Ne higgyen el azonnal mindent, amit mondanak, és ami még fontosabb, Ön se próbáljon meg átverni másokat, mert az visszafelé fog elsülni. Az év elején különösen puskaporos lehet a levegő Ön körül.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: az előzőekhez képest egy valamivel rövidebb tranzit, ami „csak” 2011. és 2019. között befolyásolja ezt a területet, okozhat elég kellemetlen és főleg váratlan helyzeteket házasságában, üzletfeleivel való kapcsolatában. Hirtelen összeköltözések, meggondolatlan társulások, szerződéskötések bármikor előfordulhatnak ebben az időszakban, de mindegyiknek az a feladata, hogy rádöbbentse Önt, mely állapotoktól kell megszabadulnia ahhoz, hogy érdemben tovább tudjon lépni. Amely kapcsolatok megszakadnak, bizonyára már nem szolgálták az Ön javát. Lehet, hogy most nyíltan szembeszáll sokakkal, amit máskor nem tett volna meg. Márciusban kifejezetten izgalmas, ám meglehetősen indulatos körülmények között találhatja magát.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: ha adóssága van, vagy Önnek tartoznak, áprilistól május közepéig számítson rá, hogy elmérgesedhet a viszonya a másik féllel. De mindenfajta banki, adózási, hagyatéki ügyben villámgyorsan kell döntenie, ami megint csak nem kifejezetten nevezhető békés időszaknak.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: nyár elején egy sokadik hivatalos ügy kiboríthatja. Valószínűleg belefáradt már a sok ügyintézésbe, aminek úgy tűnik, se vége, se hossza 2015-ben. Ha ekkor külföldre utazik, fokozottan legyen óvatos a közlekedésben, meg minden más téren is. Ha megbántják, igyekezzen lerázni magáról a sértődöttség hátráltató állapotát, és Ön se legyen tolakodó, ha látja, hogy mások most nem vevők a nézeteire.

X. Karrier, hivatás, célok: júliusban annyi energiája lesz, hogy úgy érzi, a hegyeket is el tudná mozdítani a helyükről, ha ez az ára annak, hogy elérje a célját. Bizony, ez többeknek már túl sok a jóból, nem tudják felvenni Önnel sem a tempót, sem a versenyt. Ne bántsa őket, és akkor valószínűleg ők sem fordulnak Ön ellen. A legjobb, ha egyedül tevékenykedhet.

11. Barátság: a fent említett többlet energiát a nyár végén, ősz elején arra kellene fordítania, hogy egy csoport élére állva valamiféle jótékonysági elfoglaltság után néz. Amúgy pedig egészen áprilistól augusztusig szerencse kíséri minden lépését, amit a barátaival, vagy az ő számukra tervez és végre is hajt.

12. Elszigeteltség: október-november okozhat némi csalódottságot, vagy már-már megmagyarázhatatlan lobbanékonyságot, de ezt leszámítva már augusztustól a magányos, befelé fordulós időszakai igen termékenyek lehetnek mind lelkileg, mind pedig nagyon is gyakorlati hasznot hozva Önnek.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 SKORPIÓ:

I. A személyiség: na, lássuk csak, mit tanult, miben fejlődött 2012 októbere óta! Erre bizony csak Ön tudhatja az igazi választ. Bizonyára megfontoltabb, engedékenyebb, simulékonyabb, és ami a legfontosabb, mind lélekben, mind pedig fizikailag erősebb lett. Ha nem így van, nyáron kap még egy utolsó lehetőséget, hogy bebizonyíthassa, igenis ér annyit, mint a többiek, akik már tanújelét adták hajlandóságuknak a fentiekben felsorolt nemes tulajdonságok elsajátítását illetően.

2. Az anyagiak: nos, ha már lelkileg elég erős lett, itt az újabb szaturnuszi kihívás, amit bizonytalanul, erőtlenül aligha lehet rendben átvészelni. Ide bizony határozottság és kemény jellem szükségeltetik, hogy józan és megfontolt döntéseket tudjon hozni a mostantól előforduló pénzügyi nehézségek, akadályok megoldására. Nem szabad kétségbeesni, történjen bármi 2017 végéig vagyonát, pénzügyeit tekintve. Fontos, hogy mindvégig tartsa szem előtt azt, hogy most feladatokat kell megoldania annak érdekében, hogy a tranzit végére hasznos tapasztalatokkal felvértezve többé ne érhesse ezen a területen különösebb meglepetés. Ezt most kell megtanulnia, ami nyilván nem lesz könnyű, viszont később annál előnyösebb körülményeket teremthet általa. Minden egyes ilyen leckénél üljön le, és dolgozzon ki többféle megoldó módszert, hogy még véletlenül se kerüljön olyan kínos helyzetbe, hogy az egyetlen jónak hitt kulcs nem illik a zárba! Idén különösen figyeljen arra, hogy ettől a gondolattól sem a szerelem, sem egy gyermek, sem a vállalkozása, sem a barátai, jóakarói ne tudják eltéríteni. A Szaturnusz – mindettől függetlenül - a rugalmasságot díjazza.

3. Kommunikáció: bizony nagyon hosszan, 2008-tól 2024 végéig forgatja fel, dobálja ide-oda gondolkodásmódját, kifejezésmódját a Plútó olyan helyzeteket teremtve Önnek, ami nem kimondottan kellemes. Nézzük, mit is akar elérni ezzel! Szélsőséges állapotokat teremt, hogy felébredjünk, és meglássuk, mi az, ami csak hátráltat, amire már egyáltalán nincs szükségünk, mégis foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá. Legalábbis eleinte. Most már jócskán benne járunk a tranzit közepében, és ki így, ki úgy, de biztosan tapasztalta már, hogy mi az, amit talán tényleg jó volna eldobni, hiszen valahol az út végén már ott várja az új, a jobb élet. Na, de ehhez előbb el kell engednünk azt a régit. Segítséget is kapunk tőle, mert ilyenkor képesek vagyunk olyan mélységekben vizsgálódni saját magunkban, ami által közelebb kerülünk a megoldáshoz, még ha olyan távol is van az még. Nézzen körül a rokonságban és a szomszédban is: kihez kellene teljesen másképp viszonyulnia, hogy mindenkinek jó legyen? 2015 tavaszán a munkatársakon, ősszel pedig a barátain gyakorolhatja megújuló közléstechnikáját.

IV. Az otthon: január még tartogathat meglepetéseket a családtagokkal kapcsolatban, ha folytatja az elmúlt év végén megmutatkozó lobbanékony hozzáállását az otthonában előforduló problémák miatt.

5. Szerelem, gyermekek: az év eleji téli időszakban úgy tűnik, tüzes temperamentumával nem kíméli szerelmét, és akinek van, a gyermekét sem. Vagy ők Önt. Aki magányos, számára esetleg hozhat ez az időszak új párt. Közben pedig erre a területre is úgy kell tekintenie, mint amelyik magán viseli egy szerfelett hosszú (2011-2026), inkább csak az érzelmekre ható tranzit hatásait. Simán előfordulhat, hogy gyermekét vagy kedvesét többre értékeli, mint kellene, aztán persze jön a csalódás. De a hiba nem az ő készülékükben van, hanem most Ön az, aki nem lát tisztán. Így persze sokkal jobban ki van téve a csalóknak is. Ne keveredjen spekulációkba, ne kockáztasson, ne töltsön ki brutális mennyiségű lottószelvényt a nyerés reményében, és ne mérgezze magát divatos élelmiszerekkel, italokkal, bármilyen finomak is. 2015-ben a pénzügyeire triplán ügyeljen!

6. Munka és egészségi állapot: márciusban összeszedhet valami vírust, de szerencsére hamar túl lesz rajta. Szintén ekkor hadiállapotot hirdethet meg valamelyik munkatársával szemben, persze Ön lesz az, aki rosszul érzi magát miatta. Hosszútávon (az Uránusz 2011-2019-i tranzitja miatt) pedig az idén sem fog sok nyugalmat találni munkahelyén és egészségi állapotában. Ide-oda helyezhetik, ha beteg, akkor egyik vizsgálatról a másikra küldhetik, csak a megnyugtató végeredmény várathat magára mindkét esetben. Börtönnek, robotnak érezheti a munkáját, ahonnan sokszor szabadulni szeretne. Bizonyára igaza is van, de azért többször is gondolja meg, mielőtt mindent borít. Viszont, ha kiteszik az állásából, szinte azonnal találhat másikat. Március nagyon mozgalmasnak ígérkezik több szempontból is. Főnöke ekkor is, és nyár elején is Ön mellett áll.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: tavasszal kicsit összekaphatnak élete párjával, vagy üzletfelével, de nem lesz tartós a harag.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: májusban és júniusban ne kérjen kölcsön, és lehetőleg Ön se adjon senkinek pénzt. Összeveszhet egy banki alkalmazottal, vagy az adóhatósággal. Hagyatéki ügye is lehet, amit, amennyire tud, igyekezzen békésen elrendezni. Erős késztetést érezhet a másik nemmel való ismerkedésre.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: júliusban rövidebb utazásra indulhat külföldre, de ígérje meg, hogy nagyon vigyáz magára. Vannak nyári, intenzív tanfolyamok, amit most sikerrel elvégezhet, mert lesz hozzá elég ereje. Jogi és vallási személlyel most ne vitázzon, mert csak saját magának árthat vele.

X. Karrier, hivatás, célok: tavasztól augusztus közepéig igencsak sikeres lesz hivatását tekintve, minden szembejövő lehetőséget ragadjon meg, mert ez egy kifejezetten szerencsés időszak. Sajnos ősszel inkább már csak egy faltörő kosra hajazva tör előre, hogy elérje célját, és ezzel finoman szólva sem lesz népszerű.

11. Barátság: augusztustól már a barátság területét támogatja a Jupiter. Álmai, vágyai könnyedén valóra válhatnak, számíthat barátaira, pártfogóira, de Ön is odateszi magát, ha ezt viszonozni kell. Októberben sporttal, vagy fizikai munkával vezesse le többletenergiáit, és ne azokat bántsa, akik nem érdemelnek ilyen bánásmódot. Igazából senkivel se bánjon keményen!

12. Elszigeteltség: készüljön fel rá idejében, hogy az év utolsó heteiben titkos ellenségei támadásba lendülhetnek.

            (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

NYILAS:

I. A személyiség: 2015 elejétől, a nyarat kivéve, 2017 végéig kívül-belül meg kell erősödnie, mert a továbbiakban e nélkül a felfrissülés nélkül aligha fog tudni boldogulni. Ebben az időszakban különböző testi és lelki megpróbáltatások várják, amit kellő rugalmas hozzáállással simán le tud győzni. A lényeg, hogy ne ragaszkodjon olyan téveszmékhez, amelyek nem engedik fejlődni. Fel kell tudni ismerni, hogy mi az, ami csak hátráltatja. Komoly feladatokra készüljön, amelyekkel ha meg tud birkózni, és miért ne tudna, elmondhatja majd magáról, hogy a jég hátán is meg tud élni. 2015 őszén beszélgessen el egy Skorpió érdekeltségű ismerősével, aki nagyon hasznos tanácsokkal tud majd Önnek ezzel kapcsolatba szolgálni, hiszen ő addigra jut éppen túl ezen a kemény időszakán. Gondoljon arra, hogy a jelentkező problémákat ügyesen kezelők a végén nagy ajándékra számíthatnak.

2. Az anyagiak: 2008 és 2024 között értékrendje teljesen átalakul. Biztos vagyok benne, hogy a kezdő állapothoz képest már most egészen másképp lát sok mindent. Ahogy telik az idő, más és más dolgok válnak fontosabbá. Persze, a Nagy átváltozás c. filmben a pénzhez, a vagyontárgyakhoz fűződő viszonya kapja a főszerepet. Na meg a biztonságérzet. Sajnos ez néha veszteséggel, fájdalommal jár, de a végén tökéletesen érteni fogja, hogy mi miért történt. 2015 tavaszán legyen óvatos szerelmével, gyermekével, hobbijával, a szerencsejátékokkal, és vállalkozásával kapcsolatban is. Ők jelentik jelenleg a legnagyobb problémát. Szerencsére ősszel kap egy kis ízelítőt a jóból is, ha céljai tisztességesek.

3. Kommunikáció: január első felében még nagyon is paprikás lehet a hangulata. Ha csak egy mód van rá, ne sértsen meg senkit!

IV. Az otthon: egyrészt a január és a február hozhat némi családi konfliktust, másrészt pedig dilemmák sorozatát éli már 2011 óta és ez így is marad 2026 legelejéig, ami az otthonát és családi életét illeti. Sokat tesz-vesz, gondozza lakóhelyét kívülről-belülről, mert nagy örömét leli benne, ugyanakkor meggyűlhet a baja a vízvezetékkel. Természetesen nem folyamatosan, például 2015-ben csak az első félév, és majd az év vége érintett. A családtagokkal, főleg a szülőkkel való kapcsolata meglehetősen zavaros tud lenni, ami miatt a feléjük táplált érzelmei önmaga számára is elég furcsán alakulhatnak. Otthonába csak azt engedje be, akiben 100%-ig megbízik.

5. Szerelem, gyermekek: március mindenféle szempontból, azaz kedvező és kevésbé kedvező irányban is jelentős lesz 2015-ben. De előbb nézzük inkább a legfőbb tényezőt: az Uránusz 2011 és 2019 között befolyásolja ezt a területet. Emiatt, ha kockáztat, az váratlan nyereséget, vagy váratlan veszteséget hozhat Önnek, illetve nem túl tartós szerelmi kalandokat, vagy nem kívánt terhességet. Aztán, ha vállalkozása van, eszméletlenül kreatív ötletekkel állhat elő most. A szülők, a nagyszülők, és mindenki, aki sokat van együtt gyerekekkel, kénytelenek a szokásosnál is jobban a csemetékre figyelni, mert szinte folyton történik valami velük. Tehát március és június-július különösen izgalmas lehet. Az egyedülállók ilyenkor feltétlenül járjanak nyitott szemmel, illetve böngésszék a társkereső oldalakat.

6. Munka és egészségi állapot: április hozhat ezen a területen vitás, vagy izgalmas munkahelyi eseményeket, esetleg rövid lefolyású, gyulladásos, lázzal járó betegségeket. Balesetveszély is fennáll ilyenkor.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: itt pedig májust és júniust emelném ki. Sajnos nem lehet kizárni, hogy ez bizony kissé veszekedős időszak lesz, de azért közben figyeljen is párjára, mert őt is érheti baleset.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: nyár közepén lehetőség szerint kerülje a bankokat, meg az adóhivatalt, mert képes, és szerencsétlen ügyintézőn tölti ki a haragját. Örökséggel, temetéssel kapcsolatban is lehet kisebb afférja.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: itt áprilistól augusztusig lehet számítani csuda szerencsés fejleményekre. Örüljön, ha eljut külföldre, vagy sikerül befejeznie egy fontos tanfolyamot, esetleg, ha peres ügye van, az is az Ön javára dől el. Emiatt elképzelhető, hogy nyár végére, ősz elejére kissé a fejébe is szállhat a dicsőség. Ha észreveszi magán, változtasson rajta!

X. Karrier, hivatás, célok: augusztustól aztán jól gondolja át terveit, mert ha ügyes, most tényleg megfoghatja vele az Isten lábát. Amennyiben nem túloz el semmit, és képes a földön maradni, biztos, hogy tevékenységét elismerik, és még elegendő pénzt is lát belőle ősszel. Nem is csoda, hiszen energiája akkor épp a csúcson lehet.

11. Barátság: novemberben és decemberben beszéljen sokkal, de sokkal szerényebben és kedvesebben barátaival, jótevőivel, csoporttársaival, hiszen semmi szükség nincs arra, hogy velük is összevesszen. Épp eleget bajlódott egész évben másokkal, és biza’ nagyrészt Önön múlt a dolgok állása.

12. Elszigeteltség: nyáron úgy hozza az élet, hogy hasonlóan az elmúlt pár évhez, vissza kell gondolnia a múltjára, és számot kell vetnie, mit tartson meg belőle a jövőre nézve. Ha elmúlt már 30 éves, akkor rálát egy teljes szaturnuszi körre, tehát az elmúlt 29-30 évet érdemes alaposabban megvizsgálni. Remélhetőleg sikerült is rendesen mindent lezárnia, hogy tiszta lappal indíthassa az újabb 30 évet, ami tulajdonképpen már el is kezdődött.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 BAK:

I. A személyiség: 2008-tól 2024-ig a Plútó a Bak jegyében jár. Ezalatt az idő alatt, ha minden jól megy, Ön szépen és lassan, kívül-belül óriási változáson megy keresztül. Remélhetőleg a fejlődésnek része az önmegismerés és az önjobbítás. Így leírva egyszerűnek tűnik, de megélni…., ugye kedves, Bak? Biztos tudna sokat mesélni. Ez az év márciusa valami öröklött, vagy múlt béli probléma megoldása után kiált, október viszont erkölcsi, vagy hittel kapcsolatos jó dolgot hozhat Önnek ebben a nagy átalakulásban.

2. Az anyagiak: január első két hete hozhat némi nézeteltérést a pénzügyek miatt, minden egyebet majd a havi horoszkópokban megtalál a témáról.

3. Kommunikáció: az év elején, úgy kb. február közepéig, nem feltétlenül azt a hangnemet használja, amit másoktól is elvárna. De ez a kisebbik, vagyis inkább a rövidebb ideig tartó akadály a másokkal való társas érintkezés kérdéskörében. Egy jóval hosszabb (2011-2026) tranzit miatt időnként bizony durva félreértések labirintusában találhatja magát éveken át. Ezért mindig olvassa el az apró betűs részeket is, és ha szükséges, saját közölnivalóját is igyekezzen több felől érthetővé tenni. Amikor pedig úgy érzi, hogy nem lát tisztán, inkább várjon a döntésekkel, illetve hallgasson inkább megérzéseire, mert azok viszont remekül működnek ilyenkor. És, nézzen sokszor a háta mögé, mert mindig akad valaki, aki felismeri és ki is használja esetleges figyelmetlenségét. Sajnos közvetlen környezetében sincs efelől biztonságban.

IV. Az otthon: igaz, már 2011 óta sok minden nem úgy történik otthonával, családjával, esetleg ingatlanügyeivel, szüleivel kapcsolatban, ahogy előre gondolta volna, az idei március azonban felülmúlhatja minden eddigi elképzelését. Lehet veszekedés, baleset, káreset, felújítás, költözés, de óriási jutalom is eddigi erőfeszítéseiért. Szerencsére rengeteg ereje is lesz mindezt végigasszisztálni, illetve ügyesen kezelni a kialakult helyzeteket. Bármennyire is kiakad, hiszen ez is előfordulhat ekkora energiák esetében, inkább vágjon fát, vagy szaladjon pár kilométert levezetésképpen, minthogy másokat sértegetve vagdalkozzon, amit persze azonnal meg is bánna. Nyáron szerencsére inkább csak a jó oldalát tapasztalja meg a további változásoknak, és ennél a pontnál, úgy tűnik, meg is pihenhet erre az évre. Ám a meglepetéseknek még koránt sem lesz vége, mert ha hosszú távra tekintünk, 2019 tavaszáig még óriási fordulatok várhatóak a felsorolt témákban.

5. Szerelem, gyermekek: április és május kedvezhet a szerelemre vágyóknak, de aligha fognak örvendezni a szülők, az együtt járó párok, a sportolók és a vállalkozók. A veszélyes hobbit űzők lassítsanak!

6. Munka és egészségi állapot: tavasz végén, nyár elején összeszólalkozhat a munkatársaival. Munkahelyi balesetre, gyors lefolyású betegségekre is sajnos fel kell készülni ekkor.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: júliusban, talán épp nyaraláskor lesz a legpaprikásabb hangulatban. Hogy ne a társán vezesse le „kirobbanó formáját”, sportoljon, vagy végezzen a testének fárasztó fizikai munkát. Kissé megnőhet a balesetek lehetősége is. A napozással is legyen nagyon-nagyon óvatos!

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: áprilistól augusztusig kifejezetten szerencsés lesz banki és adóügyekben. Könnyen hozzájuthat kölcsönhöz, ha szüksége lenne rá, illetve ha Ön a kölcsönadó, végre megkapja régóta esedékes pénzét. Az adó visszatérítéssel is igencsak jól járhat. Ha pedig lenne egy kétes végeredményt ígérő hagyatéki ügye, nos, az az Ön javára fog eldőlni. De már március és június is egészen ígéretes fejleményeket adhat Önnek. Augusztus és szeptember viszont hozhat némi haragot a fenti témák szereplőivel.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: augusztus közepétől minden úgy alakul, ahogy azt Ön szeretné. Felvételt nyer arra a kurzusra, amit kinézett magának, eljut olyan külföldi tájakra, ahová már régen vágyik, de legalábbis nagyon élvezni fog minden percet, amit határon kívül tölthet. Ha peres ügye van, az Ön javára döntenek, és ha belekeveredett valamiféle erkölcsi kérdéseket feszegető bonyodalomba, ügyesen kimászik belőle. Hite megerősödik. Az októbert külön kiemelném a szerencse tekintetében, csak arra vigyázzon, hogy ne szálljon fejébe a dicsőség, és még véletlenül se sértsen meg senkit.

X. Karrier, hivatás, célok: az év utolsó 6-7 hetében becsvágya hirtelen megnőhet. Nincs is ezzel semmi baj addig, amíg figyelembe veszi mások érdekeit is. Bátran vállaljon be nagyobb feladatokat, mert lesz ereje végigcsinálni, ráadásul el is ismerik tevékenységét.

11. Barátság: sajnos pont a nyári időszak lesz az, amikor nem tud barátaira figyelni, illetve nem tud eleget tenni meghívásaiknak. De nyugodjon meg, ősztől talán már visszaállhat a régi-régi rend, és újra összejárhatnak, mint hajdanán.

12. Elszigeteltség: 2015 eleje és 2017 legvége között az lesz a feladata, hogy számot vessen az elmúlt 29-30 évvel. 2017 végére le kell zárnia az előző életszakaszt, hogy nyugodt szívvel kezdhesse az újat. Például, a már elavult gondolatokat, szokásokat le kell tennie. A nem működő kapcsolatok, állapotok szintén kerüljenek ki addigra életéből. Bizony, jól gondolja, a feladat nem is annyira egyszerű, mint azt talán első olvasatra hinnénk. A rugalmasságot és a többfelé is bebiztosított jövőbeli terveket egyszerre kell tudnia használni. Nagyon kemény lecke, hiszen talán nem túlzás azt mondani, hogy a következő 29 év sikere múlhat rajta. Lehetőség szerint legyen sokat egyedül ebben a három évben, hogy nyugodtan végiggondolhassa életét. Ne féljen a fizikai magánytól sem, biztos lehet benne, hogy most ez is csak a javát szolgálja, mert nem kis feladat áll Ön előtt, és ilyenkor nagy szüksége lehet a csendre és a békés környezetre. Amire, vagy inkább akikre viszont kifejezetten figyelnie kell minden Baknak, azok az úgynevezett titkos ellenségek, akik a szemébe talán mosolyognak is, de az első adandó alkalommal hátba támadják. Vigyázat, lehet köztük olyan ember is, akitől a legkevésbé sem várna ilyen viselkedést. Aztán a titkait is őrizze jobban, ha vannak, mert azok is okozhatnak ez idő alatt galibát. 2015-ben február és november tűnik ebből a szempontból a legveszélyesebb időszaknak. Augusztus környékén pedig vigyázzon a külföldiekkel, a magukat tanítómesternek kikiáltott emberekkel, a papokkal, a jogászokkal. Ők, ha akarnák sem fogják tudni megtartani az Ön titkait.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 VÍZÖNTŐ:

I. A személyiség: az év első két hetében még el-elkaphatja a decemberről megmaradt ajtócsapkodós hangulata, de ezt leszámítva, nagy valószínűséggel egész évben hozza a megszokott formáját.

2. Az anyagiak: 2011 és 2026 között a Neptunusznak köszönhetően időnként felettébb elbizonytalanodhat anyagi helyzetét illetően. Vagy épp ellenkezőleg: nagyon is magabiztosan megy bele olyan tranzakciókba, amelyeken máskor csak nevetne. Átverhetik, vagy Ön teheti ugyanezt másokkal. Van, amikor egyáltalán nem törődik azzal, milyen következményei lehetnek bizonyos homályos pénzszerzési módszereknek. Egy szó mint száz: mivel nem lát és nem érez tisztán, ezen hosszú időszak alatt bármikor képes eltávolodni a valóságtól pénzkérdésekben. 2015-ben a barátokkal is óvatosnak kell lennie. Legjobb, ha nem fogad el tőlük, és Ön sem ad kölcsönt nekik. Önérzetessége miatt január és február különösen kockázatos lehet.

3. Kommunikáció: márciusban bárkivel képes vitába keveredni, vagy hangosabban beszélni, mint illő volna. Amúgy pedig 2011 márciusától 2019 márciusáig tart az a hosszadalmas tranzit, amelynek a hatására úgy gondolkodik, és úgy nyilvánul meg az emberek felé, hogy néha saját maga is meglepődik tehetségén. Szívja magába a rengeteg információt, és már adja is tovább, hadd tanuljon belőle más is. A váratlan közeli utazások, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelt adás-vétel sikere boldoggá teszi. Időközben elképesztő dolgokat élhet meg testvérével, rokonságával, szomszédjával kapcsolatban. Amely kapcsolatból, helyzetből szabadulni szeretne, azt előbb, vagy utóbb valóban fel is számolja. 2015 tavaszán kitudódhat egy titka, vagy Ön szivárogtatja ki valaki másét. Könnyen lehet, hogy a következmények meg fogják viselni.

IV. Az otthon: áprilisban idegesebb, vagy haragosabb lehet egy otthoni probléma miatt. Egy családtagja kisebb balesetet szenvedhet, vagy belázasodhat.

5. Szerelem, gyermekek: május és június izgalmas, bár néha talán a kelleténél ingerültebb hangulatú eseményeket hozhat Önnek mind a szerelmi kapcsolatokban, mind pedig gyermek, hobbi és vállalkozási témákban.

6. Munka és egészségi állapot: ha teheti, időzítse szabadságát a június végétől augusztus elejéig tartó időszakra, hogy minél kevesebb időt kelljen munkatársaival töltenie. Ugyanis harapós kedvükben lehetnek a kollégák, illetve Önt sem kell majd félteni, amikor munkáról van szó. Szintén ekkor a balesetveszély miatt legyen sokkal körültekintőbb.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: augusztus és szeptember táján élete párja kerül sorra, ekkor ő lesz a legnagyobb vitapartnere, vagy esetleg egyik üzletfele. De akármennyire is haragszik párjára, szóljon neki, hogy ne menjen a napra, mert csúnyán leéghet, Ön meg ápolgathatja. Szerencsére már áprilistól augusztus közepéig ez a terület rendkívül sok jót is tartogat a Vízöntőknek. Ideális időszak lesz ez például házasságkötésre és mindenfajta szerződés megkötésére.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: nyár végétől pedig már ez lesz a legszerencsésebb területe, kedves Vízöntő. Ha kölcsönre van szüksége, most ennek nem lesz semmi akadálya, amennyiben nem a barátjától kéri azt. Erős késztetést érezhet arra, hogy mély önvizsgálatokat tartson, és ezúttal sikerrel is jár. Amit ekkor megtapasztal, annak igazán nagy hasznát veheti a későbbiekben. Esetleges örökösödési ügy esetén Ön lesz, aki jól jár. Október felejthetetlen ajándékot tartogat Önnek.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: novemberben és decemberben végre, vagy inkább talán túlságosan is beindulnak a dolgok… Lesz, aki hirtelen felindulásból külföldre távozik, lesz, akinek vizsgáihoz ad erőt a Mars, és olyan is lesz, aki jogi, illetve erkölcsi vitákba bocsátkozik – talán kissé felelőtlenül.

X. Karrier, hivatás, célok: nyáron kell kiállnia az utolsó próbát ahhoz, hogy egy hosszú és kemény időszak után végre fejére tegyék a koronát. Aki ősszel sem érzi azt, hogy hurrá, legyőzött minden akadályt, vagy hivatása (nem a kizárólag a pénzért végzett munkáról beszélünk!) területén most sem azt kapja, amit érdemelne, akkor ő nagy valószínűséggel nem engedett a 48-ból, és így benne ragadhatott elavult elképzelésekben és helyzetekben. Őszintén remélem, senki sem járt így Önök közül, és most mindenkinek van legalább egy icipici sikerélménye.

11. Barátság: 2015-től 2017 végéig ez lesz az a terület, ahol talán a legnagyobb fájdalmakat kénytelen átélni. Hiszen egyáltalán nincs hozzászokva, hogy barátai Ön ellen is fordulhatnak. Aztán, mostantól csak úgy tud boldogulni, ha együttműködik másokkal. Nem olyan könnyű ám feladni a szóló karriert! Most mégis így kell tennie, és türelemmel alkalmazkodnia kell a többiekhez. Ez tehát a legnagyobb feladat az elkövetkezőkre. Ja, és az is, hogy álmait, vágyait a realitásokhoz igazítsa. Februárban és novemberben már érteni fogja, miről is beszélek.

12. Elszigeteltség: szélsőséges viselkedés, veszteségek, próbatételek, kiszolgáltatottság, titokzatosság, magányosság, extrém helyzetek, szerencsekerék effektus kísérheti útján 2008 és 2024 között. Na, ne úgy képzelje el, hogy folyamatosan ki van téve ezeknek, és akkor most itt a világ vége! Látja, 2012-ben sem jött el, pedig mennyien rettegtek tőle. Valami olyasmiről van szó, hogy azokkal a dolgaival, amelyeket legszívesebben soha nem emlegetne fel, valószínűleg kénytelen így, vagy úgy szembenézni, és jó esetben megoldani, hogy egyszer, s mindenkorra megszabaduljon a kínzó emlékektől. Szinte biztos, hogy érdeklődni kezd az okkult dolgok iránt. 2015-ben az ezzel kapcsolatos megpróbáltatások leginkább márciusban éreztetik hatásukat. Október viszont inkább jót hoz.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 HALAK:

I. A személyiség: 2011 óta csak keresi önmagát. Sajnos a végső választ lehet, hogy csak 2026-ban kapja meg. De akkor viszont nem cserélne senkivel, biztos vagyok benne. Addig viszont jó sok dolga van saját maga elemzésével, és talán úgy érezheti, az egész világ a másik oldalon áll. Próbálja ki a jógát és a meditációt. Igazából minden, ami segíti lelkét, jól jöhet, kivéve persze a tudatmódosítók. Ön is tudja, hamis ígéreteiknek még ilyenkor sem szabad bedőlni. Bizonyára most nehezebb, mint máskor kiszűrni azokat az embereket is, akik kihasználhatják sebezhetőségét. De éppen ezért muszáj résen lennie, méghozzá tudatosan. Hallgasson sok-sok zenét, alkosson, fessen, szobrászkodjon, írjon, amihez tehetsége és kedve van. Mert bizony, ezek a dolgok is egyfajta mankók lehetnek az útkeresés során. A február, a szeptember és a november különösen nehéz, megterhelő lehet.

2. Az anyagiak: 2011 és 2019 között anyagi szempontból mintha hullámvasúton ülne. A váratlan fordulatokra lehetetlen előre felkészülni, de legalább magára a tényre, hogy minden folyton folyvást változhat, talán igen. Ha egyáltalán nincs megelégedve azzal a pénzzel, amit munkájáért kap, egészen biztosan másik állás után fog nézni. Vegye úgy, mást úgysem nagyon tehet, hogy minden, amit kap ez alatt a tranzit alatt az égiektől, csakis az Ön fejlődésének az érdekében történik. Hiszen meg kell oldania olyan helyzeteket, amik elől legszívesebben elmenekülne. De nem lehet, így aztán egy nagy levegővétel után szépen, ügyesen elrendezi a dolgokat. Az elégedettség, amit ilyenkor érez, semmihez sem fogható. És ami még ennél is fontosabb, hogy egy másik hasonló esetben már egészen lazán, hozzáértő módjára tudja kezelni a problémákat. Minél több ilyennel találkozik, annál profibb lesz, míg aztán a végén meg se kottyan megoldani őket. De végül is ez a célja az egésznek. 2015-ben, tavasszal pontosan egy ilyen nehéz helyzet várható, ami valamiképp összefüggésben lesz a barátaival, vagy lerombolhatja álmait, vágyait. Ha ekkor az említett módon helyt tud állni, és miért ne tudna, ősszel gyönyörű jutalom várja.

3. Kommunikáció: áprilisban és május első felében olyat talál mondani, vagy leírni, amellyel valakit megsért. Lehet, hogy igaza van, de azt lehet tálalni kulturáltan is. De ha már kicsúszott a száján a bántó szó, ne legyen rest, kérjen az illetőtől bocsánatot, és egy újabb lehetőséget a félreértések tisztázására. Persze lehet, hogy Ön lesz az áldozat, Önt támadják, vagy sértik halálra. Ez esetben mutasson közönyt, azzal nem tud mit kezdeni a támadó fél. Elsősorban a rokonságon belül találja majd alkalmi ellenfelét, de átpillanthat a szomszédba is. Ha szeretne valamit eladni, vagy vásárolni, annak is épp tavasszal lesz itt az ideje.

IV. Az otthon: nyár elején szüleivel bosszanthatják fel egymást leginkább. Szerencsére nem lesz tartós a dolog. Sajnos ekkor a háztartási baleseteknek is jobban ki lesz téve, mint máskor. Ugyancsak ezekben a hetekben nagy hajlandóságot érezhet otthonának felújítására.

5. Szerelem, gyermekek: július környékén kirobbanó formában lehet, talán túlságosan is. Ne menjen fejjel a falnak, ha randira hívják. Jól nézze meg, ki is az illető. A szülők pedig vigyázzanak jobban csemetéjükre nyaraláskor, kár lenne a sebészeten, vagy begipszelve tölteni a vakációt csemetéikkel. A sportolók is hatalmas energiákat érezhetnek magukban. A lényeg, hogy bármit tesz, kicsit lassítson, ha tud.

6. Munka és egészségi állapot: tavasszal és nyáron bizonyára meg lesz elégedve munkahelyével, munkatársaival, vagy pedig épp ekkor kaphat egy remek állást. Akik betegséggel küszködnek, számukra végre elhozhatja a gyógyulást ez az időszak. Lesznek, akikre szeptemberben vár egy kisebb műtét, de gyorsan erőre kapnak utána. És ekkor sem árt óvatosan mozogni!

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: augusztustól végig az évben ezen a területen történnek majd a legszerencsésebb események. Akik házasságkötés előtt állnak, mindenképpen erre az időszakra időzítsék a lagzit. A már házasságban, élettársi kapcsolatban élők úgy érezhetik, együtt bármire képesek most. Érdekes, hogy augusztus és szeptember ebből a szempontból inkább az alapozás ideje lesz, de októbertől aztán tényleg beindul a szekér. Ugyanez vonatkozik az ületi szerződéskötésekre is.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: éves szinten csak az utolsó 5-6 hét jelez előre izgalmas, vagy inkább idegtépő fordulatokat. Az biztos, hogy tele lesz energiával, ami egyrészt ugyan jó, hiszen nem jelent majd gondot felvenni a harcot a bankokkal, vagy más hivatalokkal, ugyanakkor felemelheti a hangját akkor is, amikor nem kéne. Örökösödési ügyben különösen észnél kell lennie!

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: ebben az évben már látja az alagút végét azokban a nehéz témákban, amelyekben az elmúlt évek megkínozhatták rendesen. Nyáron ugyan még történhet olyasmi, ami emlékezteti bizonyos kellemetlenségekre, de utána aztán fellélegezhet. Lehet, hogy most érti meg, miért járt jobban, amikor nem jutott ki külföldre, nem vették fel arra a szakra, ahová menni szeretett volna, vagy esetleg miért kellett akarata ellenére bíróságra járnia. A felismerés öröme igen jó érzéssel fogja eltölteni, valamiféle erkölcsi jutalomban részesülhet általa.

X. Karrier, hivatás, célok: lesznek, akiknek a 2015 eleje és 2017 vége közötti időszak a magabiztos önmegvalósítás időszaka lehet. Ők a szerencsésebbek táborához tartoznak, számukra ez már az aratás periódusa pályájuk csúcsán. Sajnos tartok tőle, hogy ők vannak kevesebben. A többségnek most kell(ene) bebizonyítania, hogy 2017 végére ők is kiérdemlik az elismerést. Tekintsen vissza életének a 2000 és 2003 közötti szakaszára. Mi történt ekkor? Mit hagyott félben? Mit söpört a szőnyeg alá akkor? Kinek okozott fájdalmat? Ki(k)nek az érdekeit hagyta figyelmen kívül a saját boldogulása érdekében? Ha ezekre a kérdésekre őszintén megválaszol magának, pontosan tudni fogja, hogy a következő 3 évben mit kell helyrehoznia életében. De ne gondolja, hogy egy vállrándítással mindent elintézhet. A Szaturnusztól kapott leckék néha nagyon kemények tudnak lenni, amelyekbe ég és föld is beleremeg, és pontosan ott ad feladatot, ahol egy porcikája sem kívánja, ahol a legflegmábban és a legfelelőtlenebbül viselkedett annakidején. Ha javasolhatom, ezentúl mindig legyen kellően rugalmas és legyen többféle megoldása is egy-egy most kapott (élet)feladatra. A tranzit végére jó esetben ki kell javítania a múlt hibáit, hogy Ön is megkaphassa az Univerzum jutalmát. Mindezekből 2015-ben a február, az augusztus és a november lehet a legszorongatóbb. Ezek közül is az augusztusiról fogja a legjobban tudni, hogy ezt bizony most épp visszakapja a sorstól. Aki mindebből semmit sem érez meg, annak tényleg csak gratulálni lehet, hiszen ő nagy valószínűséggel úgy él, hogy másoknak abból még véletlenül se lehessen kára.

11. Barátság: 2008 és 2024 között többször is lecserélheti, megszakíthatja, esetleg újrakezdheti baráti, vagy ismeretségi köreit, mondván, hogy nem igazán erre számított velük kapcsolatban. De lehet, hogy az új ismerősökben is hamar csalódni fog. Ne féljen, mert mire véget ér a tranzit, megtalálja az Önhöz illő társaságot is. Persze vannak, akik most sem adnák semmiért régi jó barátjukat, és nem is érzékelnek ebből az egészből semmit. Mégis, ha nagyon leásnak a mélybe, lelkileg ők is meglátják, miben változik ez a kapcsolat is. Aztán lehet, hogy vágyai is egészen mások már, mint 2008-ban voltak… 2015-re ebből elég annyit megjegyezni, hogy míg tavasszal pénzügyekben nem tanácsos a barátokhoz fordulni, addig ősszel találkozhat valakivel, akire minden szempontból érdemes felnéznie.

12. Elszigeteltség: január első két hetében kicsit sem baj, és nem is bánja, ha egyedül lehet. Ha erre nincs módja, figyeljen arra, hogy akaratlanul is megbánthat másokat, ezért számoljon háromig, mielőtt…, de úgyis tudja!

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/tanfolyam.html )

 

 2014. évi horoszkóp

Kedves Látogatóm!

Gondoltam egyet, és kísérletképpen a 2014-es év előrejelzését ízekre szedtem. Pontosan tizenkettőre, mert ennyi életterülettel dolgozik az asztrológia. Igen ám, csakhogy az életterületeket képtelenség egy-két szóval felcímkézni. Ezért, akiket kicsit mélyebben is érdekel, miféle dolgok tartozhatnak még az egyes területekhez (asztrológiai házakhoz), ők utánanézhetnek és ennek a linknek a segítségével saját maguk további megállapításokat tehetnek az idei évre - illetve sokszor azon túlmutatva is – életükre vonatkozóan.

Pl., ha a Kos kevésnek találja, amit a 9. életterületnél (háznál) talál, nevezetesen azt, hogy „Külföld, tanulmányok, jog, hit: ősszel számíthat izgalmas dolgokra ezen a területen, legyen az külföldi út, vagy bírósági ügy”, a linkre kattintva legörget a 9. házhoz, ahol láthatja, hogy ehhez a területhez tartoznak pl. a tanítók, mesterek is. Tehát máris kiderül, hogy az említett várható izgalmas dolgok vonatkozhatnak egy tanárával, mesterével kapcsolatos eseményre is. Bátran használja hát képzelő- és kombináló tehetségét az összes területen!

Így tapasztalni fogja, hogy - az előző példánál maradva – micsoda különbségek lehetnek Kos- és Kos-sorsok között. Van, aki külföldön érvényesül ezen idő alatt, van, aki itthonról, ám külföldi esetekkel kerül kapcsolatba, és van, aki pert nyer végre. Lesz, aki jól vizsgázik, lesz, aki felvételt nyer, és olyan is lesz, aki vallási meggyőződésének megfelelően valami számára felettébb érdekes dolgot fog tapasztalni. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy találkozhat régi tanítójával. (A példa miatt a Kosnál beszámoztam a területeket!)

Talán, ha majd nyugdíjas leszek, vállalkozom ennyire részletes írásokra, de addig még lefolyik egy kevés víz a Dunán… Smile Ezért nincs más hátra, kedves Olvasóm, minthogy aktivizálja magát, ha elég kedvet és hajlandóságot érez az efféle tevékenységhez. Egyet ígérhetek: ez egy rendkívül izgalmas időtöltés! Smile

Na, akkor lássuk végre, kinek, mit ígér 2014!

 

KOS:

I. A személyiség: továbbra is hirtelen, gyors és meglepő változásokat tapasztalhat saját magán, ami még hosszú évekig így is marad. Az egyéniségében, esetleg a fizikai testben történő átalakulások, a minden átmenet nélküli sorsfordulatok könnyen lehet, hogy megviselik, de szerencsére július közepétől egészen az év végéig kap annyi szusszanásnyi időt, hogy majd új erővel tudja állni a sarat 2015-ben is.

2. Az anyagiak: túl nagy változásokra éves szinten nem kell számítani. Az éppen aktuális történéseket a havi horoszkópokban olvashatja.

3. Kommunikáció, testvérek, rokonság: itt sem lesz kiemelkedő esemény, ha az egész évet vesszük számításba. Ha kíváncsi az apróbb részletekre, keresse őket a havi horoszkópokban.

IV. Az otthon: március közepétől július közepéig otthonában, családjában, szüleivel kapcsolatban nagyon szerencsés időszakra számíthat. Ha ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, ebben a pár hónapban egészen biztosan sikerrel jár. Lakásfelújításra, átalakításra is tökéletes periódus.

5. Szerelem, gyermekek: július közepétől végig az évben, sőt még azon túl is egy kicsit, ez lesz a másik nagyon szerencsés területe életének. A szerelemre vágyóknak önmagáért beszél ez a ciklus, a szülők is végre fellélegezhetnek csemetéikkel kapcsolatban. A sportolóknak sikereket, a játékosoknak nyerő lapokat, a vállalkozóknak pedig kreatív ötleteket ígér 2014 második fele.

6. Munka és egészségi állapot: összességében itt sem várható különösebb fordulat, a kisebb változásokról majd a havi horoszkópokban olvashat.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: ez egy viharos területe lesz életének 2014 első felében. Villámgyorsan követik majd egymást az események, kivéve márciust, áprilist és májust. Talán túlontúl sok energiát fektet kapcsolataiba, ami a másiknak már terhes lehet, figyeljen erre oda, különben veszekedés, esetleg betegség, baleset formájában érkezik a figyelmeztetés a lassításra.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: itt jönnek majd a legszorongatóbb helyzetek. Ne vegyen fel kölcsönt, ne is adjon senkinek. Számítson rá, hogy azok a pénzösszegek, amelyekért nem kellett megdolgoznia, de amúgy járnának önnek, mint pl. jutalom, gyerektartás, stb., késve érkeznek, és bizony előfordul, hogy sokat idegeskedik majd emiatt. Adóproblémák is előfordulhatnak. Sajnos azt sem zárhatjuk ki, hogy elveszít valakit. Márciustól július végéig azonban némi nyugalmat talál.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: ősszel számíthat izgalmas dolgokra ezen a területen, legyen az külföldi út, vagy bírósági ügy.

X. Karrier, célok: itt már hosszú évek óta körvonalazódik valamiféle gyökeres változás, csak hát olyan az egész, mint a rétestészta: nyúlik, nyúlik, néha meg elszakad. És hol van még a tranzit vége? Kár is előre ezen idegeskedni, majd csak jó 10 év múlva derül ki, mire is volt jó ez a visszavonhatatlan változás a céljait, karrierjét illetően. Addig nincs más dolga, minthogy lépésről lépésre kövesse az eseményeket, bár az ember nem mindig érti, mi miért történik. Egyelőre. Április közepétől szeptember végéig gondolkodási időszakot kap az Univerzumtól. Ha valami nagyon rosszul alakult, ekkor kell megtenni a szükséges lépéseket a javításra. A szülőkkel kapcsolatban is felmerülhetnek kisebb-nagyobb gondok.

11. Barátság: az egész évet tekintve szinte majd csak decemberben adódik bármi említésre méltó esemény. Vigyázat, ez nemcsak izgalmas baráti összejöveteleket jelent majd, hanem veszekedést, vitákat is.

12. Elszigeteltség: hosszú, ködös időszak, aminek ez még csak az eleje. Leginkább csak az érzelmeket veszi célba. Értékes művészi alkotásokra lehet képes gondolatai, álmodozásai nyomán, mert mindent meglát, amit mások nem. Nem ijed meg a spirituális élményektől, néha kifejezetten szeret egyedül lenni, máskor viszont épp attól retteg a legjobban, hogy egyedül marad. Nem szabad hagynia, hogy megtévesszék, vagy, hogy pótszerekhez nyúljon félelmei legyőzésére. Kihasználhatják, áldozattá válhat. Esetleg mások támasza lehet ezekben az években. Mert, ahogy mondtam, még sokáig ez lesz a jellemző.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BIKA:

A személyiség: januárban lehet, hogy nem találja majd a helyét, de szerencsére februártól visszaáll a megszokott rend, újra egyensúlyban érzi magát, és ez így is marad egész évben. Egy idősebb személy miatt azonban néha feszült lehet.

Az anyagiak: ez a terület 2014-ben nem lesz igazán eseménydús. Hogy ez jó, vagy rossz hír, azt Önnek kell eldöntenie. Az éppen aktuális kisebb várható történéseket a havi horoszkópokban olvashatja.

Kommunikáció, testvérek, rokonság: tavasszal és nyáron verhetetlen lesz a kommunikáció minden terén. Akár szóban, akár írásban igyekszik meggyőzni másokat, sikerrel fog járni. Testvérével, rokonságával, szomszédjaival kapcsolatban szintén nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert most mindent el tud érni náluk, amit csak szeretne. A közlekedés is simán megy majd, nem úgy, mint eddig. Kiránduljon sokat ebben az időszakban határon belül, és a szomszédos országokban, mert ennek is kedvez a szerencse.

Az otthon: júliusban kezdődik, és átnyúlik a következő évre is az a rendkívül előnyös időszak, amikor is végre gond nélkül meg tudja valósítani, amit az otthonával kapcsolatban eltervezett. Ha lakást szeretne változtatni, ha fel akarja újítani a meglévőt, sikerülni fog! A családtagokkal, de főleg a szülőkkel is remekül ki fog jönni. Ettől függetlenül nem árt odafigyelni bölcs tanácsaikra.

Szerelem, gyermekek: minden megy a maga útján, eget verő események nem várhatóak. Mindenesetre figyelje a havi horoszkópok előrejelzéseit, abban már a kisebb történések is helyet kapnak.

Munka és egészségi állapot: nem akarom ijesztgetni, de ezen a területen nem számíthat túl sok pihenésre, sőt, inkább készüljön fel a munkában, munkahelyen rosszindulatú megjegyzésekre, vitákra, az egészségi állapotot tekintve pedig kisebb balesetekre, gyorsan gyógyuló, gyulladásos betegségekre, esetleg műtétre. Február végéig, majd június-júliusban hajlamos lesz túl sokat dolgozni, ebből is lehetnek egészségügyi problémák. Augusztustól véget érnek hányattatásai.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kár kertelni, hisz Ön is pontosan tudja, hogy itt bizony nem minden fenékig tejfel már egy jó ideje. Szerencsére már csak ezt az évet kell kibírnia, és túl lesz a nehezén. Márciustól július végéig lesz egy hosszabb pihenője, ekkor valószínűleg kicsit nyugisabb lesz a helyzet

Élet-halál kérdések, mások pénze: szeptemberben és októberben csakúgy kapkodja majd a fejét, mert úgy tűnik, hogy sürgősen lépnie kell egy bizonyos pénzügyi helyzet miatt. Nem lesz ideje sokat gondolkodni, viszont nagy szüksége lesz bátorságára. Mire alaposan át tudná gondolni a dolgokat, már mindenen túl is lesz.

 

Külföld, tanulmányok, jog, hit: 2008-ban elkezdődött valami, és majd csak 2024 táján látja, érti meg, hogy igenis megérte a szenvedéseket. Ugyanis egyes Bikák külföldön próbálnak megélni, mások szinte folyamatosan képezik magukat ezen idő alatt, és lesznek olyanok is, akik jogi problémákkal kénytelenek küszködni. Sőt, egyesek életfilozófiája, vallási meggyőződése is gyökeres változáson megy át. Esetleg ezen témák egyszerre gyötrik. Hogy ebben a 16 évben a 2014-es esztendő éppen mit kínál fel ezekből Önnek, azt mindenki egyénileg tapasztalja meg.

 

Karrier, célok: csak az év legvége látszik izgalmasnak, fordulatosnak.

 

Barátság: Kb. 3 éve kezdődött, hogy nem tud már úgy bízni a barátokban, mint korábban. Vagy épp ellenkezőleg: talán Ön az, aki képes felrúgni mindent egy kecsegtetőbb kép miatt. Aztán persze jön a csalódottság. De nincs veszve még semmi. 12 év múlva sokkal okosabb és tapasztaltabb lesz ezen a téren is. Addig pedig próbálja álmait, vágyait egy kicsit reálisabb mederben tartani, na meg igaz barátait megtartani.

 

Elszigeteltség: Egy ideje érezhet olyasmit, hogy hátulról támadják, és nem érti, vagy csak sejti, hogy ki és miért akar ártani Önnek. Váratlanul érik ezek a támadások, egyáltalán nincs felkészülve rá. Ráadásul, mire épp megnyugtatná magát, hogy minden rendben, érkezhet a követező Ön ellen irányuló akció. Vegye úgy, hogy most kell megtanulnia egyedül megvédenie magát.

 

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

IKREK:

A személyiség: Február, június és október kivételével nem kell különösebb változásra számítania. Ebben a három hónapban pedig lehet, hogy kissé össze lesz zavarodva, de kellő koncentrálással kordában tudja tartani a dolgokat, illetve saját magát.

Az anyagiak: március közepétől július közepéig pénzügyi sikereket könyvelhet majd el. De az is lehet, hogy valamiképp – nem feltétlenül vásárlás útján – vagyontárgyai megszaporodnak, illetve újakra tudja őket cserélni.

Kommunikáció: az év második felétől sziporkázni fog. Még könyve is megjelenhet, de legalábbis sokan olvashatják írásait, hallgathatják mondandóját. Továbbá kiváló időszak lesz ez adás-vételek lebonyolítására, közeli kirándulásokra, autóval kapcsolatos ügyek intézésére.

Az otthon: remélhetőleg ez lesz most a nyugalom szigete, ahová visszavonulhat pihenni. Kivételesen a családtagok sem igénylik, hogy folyton készenlétben álljon nekik.

Szerelem, gyermekek: akik társra vágynak, számukra a január, majd pedig a nyár hozhat izgalmas fejleményeket. A szülőknek számítaniuk kell arra, hogy nyár közepéig többször is összeakasztják bajszukat csemetéikkel, akik a szokásosnál is keményebben igyekeznek majd kifejezni függetlenségüket.

Munka és egészségi állapot: már egy ideje nincs igazán kibékülve napi munkájával. Akadály akadály hátán, betarthatatlan határidők, a fáradtságtól ideges kollégák, és még sorolhatnánk. Sajnos ez 2014-ben sem lesz másként. Amit tehet, az nem más, minthogy megpróbálja lazábbra venni az egészet, ha nem akarja, hogy az egészsége lássa kárát a nagy (és tegyük hozzá bátran: értelmetlen) hajtásnak. Ilyen zavaros időkben meg kell próbálni csak a legszükségesebben elvégzendő feladatokra koncentrálni, és egy kis időre félretenni a maximalizmust. 2015 második felében majd enyhül a nyomás. Elcsépelt szavak, de attól még nagyon is ideillenek, miszerint a rohanás, az állandó stressz előbb-utóbb kikezdi az egész testet. Tekintse életfeladatnak, kihívásnak, hogy megtanul tudatosan engedni a gyeplőn akkor is, ha a fél világ sorba áll az ajtaja előtt bebocsáttatásra várva. Aki nem tud nemet mondani, annak most komoly egészségügyi problémákkal kell szembenéznie. És akkor még nem beszéltünk azokról, akiknek az okozza a nehézségeket, hogy nem talál munkát. Ő is lazítson, ne üljön folyton az álláshirdetések felett. A lehetőség leginkább akkor kopogtat, ha az ember el meri magától engedni a problémáját.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: szeptemberben és októberben előfordulhatnak viták nemcsak a házasságában, hanem másokkal is. Amúgy nem kell számítania világmegváltó változásokra ezen a téren.

Élet-halál kérdések, mások pénze: itt is már jó ideje érzi a változást, de valószínűleg még nehezen tudja magának megfogalmazni, hogy min is megy tulajdonképpen keresztül. Gondolok itt a kölcsönügyletekre, az adóproblémákra, a másokkal való pénzügyi vitákra, örökösödési gondokra. Át kell élnie a gyászt is ahhoz - előfordul, hogy többször is -, hogy félelem nélkül tudjon a halálról, vagy valaki elengedéséről gondolkodni. Ne ijedjen meg, 2024 még olyan messze van, addigra kell ugyanis felnőnie a feladathoz, akkortájt ér véget ez a kissé egyelőre megfoghatatlan, furcsa időszak. És bár a változás elkerülhetetlen, lesz még ideje tapasztalatokat szerezni. Hosszú és lassú folyamat részese tehát, de a végére teljesen világossá válik, hogy mi értelme is volt mindennek.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: decemberben nem tanácsos külföldre menni. Szintén ekkor jogi vitákba keveredhet. Amúgy az év többi részében nyugodtan alhat e témákat illetően.

Karrier, hivatás, célok: egy ideje már ez a terület is bizonytalan, akárcsak a munka területe. A kettő között az a különbség, hogy ott azt a munkát vizsgáljuk, amit a megélhetésért, mintegy kényszerből tesz, itt pedig a hivatásként, örömmel végzett tevékenységeket, na és a kitűzött célokat. De itt sincs minden rendben. Többet remél, mint régebben, aztán jönnek a csalódások sorban. Nincs más hátra, erőszakolja meg magát, és tudatosan kényszerítse magát vissza a földre. 2026-ra ez is tökéletesen fog menni.

Barátság: új barátok jönnek, régiek mennek, vagy legalábbis változik a kapcsolatuk minősége. Ez a „művelet” is eltart még vagy 4 évig, van ideje hozzászokni, ezért nem kell különösebben nagy ügyet csinálni belőle.

Elszigeteltség: januárban, lehet, hogy nem lesz kibékülve a világgal, ha egyedül van, az a baj, ha nem, akkor meg az. Az év többi része viszont normál üzemmódban folytatódik tovább. Nem kell titkos ellenségtől tartania.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

RÁK:

A személyiség: március közepéig, ha duzzog, sem tud sokkal előrébb jutni. Fogadja el ezt a helyzetet, hogy annál nagyobb lehessen a tavasszal újra beinduló életkedve, így nyár közepéig igencsak meg lehet elégedve saját magával.

Az anyagiak: július közepétől november végéig nem lesz oka panaszra anyagilag.

Kommunikáció: nagy lesz a csönd ezen a területen, valószínűleg eljött a pihenés ideje. Nem kell most a középpontban lennie. Tevékenykedett eddig épp eleget, most egy kicsit dőljön hátra és csendben élvezze munkájának gyümölcsét.

Az otthon: július végéig bármi előfordulhat családjában. Hatalmas veszekedések után hatalmas kibékülések. Az év második fele már sokkal nyugisabbnak ígérkezik.

Szerelem, gyermekek: ahhoz, hogy elmondhassa, végre kiderült az ég a feje fölött szerelmi ügyekben, meg kell várnia 2015 őszét. Márciustól július végéig azért nyugodtan aktivizálja magát. Akiknek pedig már van egy-két gyermekük, vagy más megközelítésből van dolguk a kicsikkel, nagyobbacskákkal, a sors ebben az évben is bőven ad alkalmat a velük szemben mutatott türelem gyakorlásához. Vállalkozások ügyeinek intézésére, hobbi művelésére szintén nem ez lesz a kedvenc időszaka.

Munka és egészségi állapot: úgy tűnik, éves tekintetben nem nagyon változik semmi. Ugyan szeptember közepétől november elejéig, mint valami hurrikán, átsöpör munkahelyén a változás szele, de ahogy jön, el is viharzik. Az megint más kérdés, hogy mekkora felfordulást hagy maga mögött. Szintén ebben az időszakban előfordulhat baleset, vagy (viszonylag) gyors lefolyású, gyulladásos betegség. A műtétet sem szabad kizárnunk.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: 2008-ban elkezdődött egy bizonyos reformfolyamat. Mostanra már bizonyára minden érintett tudja, hogy kapcsolatainak mely területe szorult teljes átalakításra, és ebben a szélsőséges változásban körülbelül ki hol tart. Valahányszor lazsál, fentről a fejére koppintanak, tehát egyszerűen muszáj lépést tartania az eseményekkel. Gyakorolja csak továbbra is bátran a (házas)társa felé, és a külvilág felé mutatott helyes viselkedést, így lassan, de biztosan minden évvel közelebb kerül a kiindulási ponthoz képest lévő gyökeres, ám nagyszerű átalakuláshoz.

Élet-halál kérdések, mások pénze: csak az év végén kell résen lennie, ami pl. a kölcsönügyleteket, na meg az adóellenőrzést illeti. A halál, mint fogalom, most nem foglalkoztatja.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ez még mindig a megtévesztések ideje és területe, akárcsak tavaly. Júniustól novemberig fellélegezhet, de az év többi részében nagyon észnél kell lennie – a teljesség igénye nélkül – mind a négy témában.

Karrier, hivatás, célok: néha csak kapkodja a fejét, alig tudja követni az eseményeket. Egyszer fent, aztán lent. Úgy érezheti, tesztelik a türelmét, alkalmazkodóképességét. Pontosan erről van szó.

Barátság: itt legalább nyugalmat talál. Ez is valami, nem?

Elszigeteltség: február, június és október hozhat némi furcsa, magányos érzést, ezenkívül azonban nem lesz túl sok (élet)feladata e területen.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

OROSZLÁN:

A személyiség: nyár közepétől december első napjaiig úgy fogja érezni, hogy a Nap is Önnek süt. Most kell kiélvezni és kihasználni minden szembejövő lehetőséget. Csak egyet nem szabad: hagyni, hogy a könnyű sikerek folytán fejébe szálljon a dicsőség. Aki be tudja tartani ezt az aprócska, ám annál megfontolandóbb tanácsot, 2015-ben még nagyobb esélyeket kap… Aki viszont túllő a célon, számítson majd annak idején valamiféle pótvizsgára.

Az anyagiak: úgy tűnik, ez az év nem hoz sok változást. Valakinek már ez is jó hír, de még többen vannak, akik nem örülnek ennek. Fogja fel tanulóidőszaknak az egészet, így máris vidámabban telnek a napok. De mindig figyelje a havi horoszkópokat, hátha rövidtávon mégis adódnak kisebb lehetőségek.

Kommunikáció: augusztusig sok-sok türelemre lesz szüksége. Legszívesebben jól odamondana testvérének, rokonságának, szomszédjának. Az ilyenkor felgyülemlett többletenergiát inkább fordítsa írásra, vagy csillogtassa meg eladói tehetségét. Legyen óvatos a közlekedésben!

Az otthon: nagy-nagy szüksége lesz egyfajta toleranciára családján belül. Tavaly is voltak erre utaló jelek, szerintem nem kell különösebben megmagyarázni a dolgot. Aki építkezik, vagy valamilyen ingatlannal kapcsolatos ügye van, szintén egy évek óta húzódó kérdés kellős közepén időzik. Majd 2015 őszétől lerakhatja terhét.

Szerelem, gyermekek: akik épp magányosak, számukra az ősz elhozhatja az új szerelmet. A régóta együttjáró, de még nem együtt élő párok viszont ekkor készüljenek fel egy rövidebb mosolyszünetre. Akik már gyermeket nevelnek, számoljanak vele, hogy szeptemberben és októberben kisebb baleset érheti csemetéjüket. Jobb esetben egy lázzal járó meghűléssel megússzák a dolgot.

Munka és egészségi állapot: a november kifejezetten baleset- ill. veszekedésveszélyesnek mutatkozik. Ekkor ugyanis ugyanúgy előfordulhat rövid lefolyású, gyulladásos betegség, mint összetűzés a kedves kollégákkal. Ez a terület amúgy is elég kényes egy ideje már. Vannak hónapok, amikor egy világ omlik össze Önben az események miatt, máskor egészen hosszú időre normalizálódik az új helyzet. Sajnos majd 2024-et írunk a naptárban, amire életének ezen része teljesen megújul. Addig pedig még lesznek kellemetlen helyzetek mind a napi munkájával, mind pedig egészségi állapotával kapcsolatban. Talán mondanom sem kell, addigra kiderül az is, mi mindent tanult és hasznosíthat ebből.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: szerencsére csak a december ígérkezik indulatos helyzetek lehetséges kialakulási időpontjának. A havi horoszkópokat azért nem árt folyamatosan figyelni.

Élet-halál kérdések, mások pénze: bár igen lassú a folyamat, és inkább csak érzelmileg hat, azért nem árt odafigyelni a részletekre. 2011-től 2026. január végéig ugyanis pénzügyekkel, adóügyekkel kapcsolatban sokszor elhomályosulhat éleslátása. Mindenféle, magát ezoterikus segítségnek kiadó humbuknak, illetve mívelőiknek sem kell ám bedőlni!

Külföld, tanulmányok, jog, hit: szintén 2011 óta érezhet, tapasztalhat hirtelen és váratlan változásokat ezeken a területeken külön-külön, de akár egyszerre többel kapcsolatban is. 2019 tavaszáig nem is lesz ez másképp. Mivel hosszú ideig tart a folyamat, nem érdemes nagyobb feneket keríteni a dolognak. Higgyen magában, az aktuális feladatokat igenis meg fogja tudni oldani, bármennyire is kiborul tőlük a váratlanságuk miatt.

Karrier, hivatás, célok: itt minden marad a régiben, ha éves szinten vizsgálódunk. Ám a havi bontásban ettől még találhat említésre méltó, izgalmas eseményekre utaló megállapításokat.

Barátság: ez megint csak a nyugalmas területek egyike.

Elszigeteltség: március közepétől július közepéig ügyes megérzésekkel, karitatív szívvel éli mindennapjait, és azt sem bánja, ha egyedül van. Sőt, lehet, hogy még élvezi is. Lesznek, akik egy bizonyos speciális csoport tagjaként tevékenykednek ekkor sikerrel.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SZŰZ:

A személyiség: úgy tűnik, ez most nem a nagy átváltozások éve. Ön csak teszi szép csendben a dolgát. Semmi mesterkéltség, semmi természetellenesség nem jellemzi a Szüzet 2014-ben.

Az anyagiak: januárban, júniusban és júliusban végre úgy törtethet előre, mint egy tank. De ugye nem fog átgázolni mások érdekein azért, hogy Önnek mindene meglegyen? Februártól májusig különben is kényszerpihenőt kell tartania.

Kommunikáció: 2012 októbere óta mintha nem mindenki értené, mit is akar mondani. Észrevette? Persze az is lehet, hogy rövidebb utazásaiban érzi magát korlátozva, illetve sehogyan sem sikerül eladnia, vagy vásárolnia kedve szerint. Testvérei, rokonai is eléggé eltávolodtak Öntől, vagy épp ellenkezőleg: mostanában újra jobban egymásra találtak, csak most már örökre. Ez a két véglet lehetséges.

Az otthon: az őszi hónapokban hihetetlen tempójú nagytakarításba vagy felújításba fog. Kő kövön nem marad, ahogy mondani szokták. A szülőkkel, családtagokkal azért nem muszáj ám összeveszni! Szegények nem nagyon értik, mi ez a minden átmenet nélküli felforgatósdi.

Szerelem, gyermekek: mozgalmas terület, ahol mintha mégis megállna néha az élet. És ez így van már hat éve. Aztán már csak röpke tíz év és minden gyökeres változás azzal, hogy a múlté lesz, át is értékelődik Önben legyen szó a szerelmi életéről, vagy a gyereknevelésről. De a sporthoz, játékokhoz való hozzáállása is teljesen kicserélődik a tranzit végére. Ó, te jó ég, hol van az még?

Munka és egészségi állapot: év végére, decemberre készüljön úgy, hogy bármi megtörténhet, méghozzá villámcsapásként.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: nehéz kimondani, de nem lát tisztán ezen a területen. Előfordulhatnak félreértések, csalódások, csalások oda-vissza, sőt még az is, hogy sokkal többet gondol társáról, másokról, mint amennyire ők valójában születtek.

Élet-halál kérdések, mások pénze: váratlan haláleset, öröklés, banki- és adóproblémák, kölcsönügyletek gyors egymásutánban követhetik egymást. Na, ez sem most kezdődött, és sajnos nem is holnap ér véget. Nem kell folyamatosan ezzel foglalkoznia, annyira azért nem vészes a helyzet, mint amennyire elsőre hangzik. Lazítson!

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ezekben a témákban nem lesz egetrengető dolga.

Karrier, hivatás, célok: céljait sem szándékozik megváltoztatni, és ahogy elnézem, nem is lesz rá 2014-ben szüksége. Természetesen a részletes havi prognózisokban kisebb fordulatokról olvashat.

Barátság: 2013 novemberétől idén március 10-ig érhetik meglepetések, ami a barátokat illeti. Utána aztán elfelejthet minden rosszat! Remek támogatókra lelhet barátaiban, ahogy eddig is.

Elszigeteltség: nyár közepén, amikor mindenki bulizni jár a haverokkal, Önt már nem vonzzák az efféle világi szórakozások. Belecseppenhet ugyanis egy olyan érdekes társaságba, akiknek tagjai egyáltalán nem hétköznapi emberek. Nagyon kellemes és jól hasznosítható dolgokra tehet szert általuk.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

MÉRLEG:

A személyiség: július végéig próbáljon tudatosan lassítani, különben teljesen feleslegesen öl egy csomó energiát különböző dolgokba. Ha azt veszi észre magán, hogy kapkod, vegyen nagy levegőt és csak az igazán fontos kérdésekkel törődjön. Ja, és vegye észre, hogy nem mindenki az ellensége! Ha mégsem bírna magával, végezzen több fizikai munkát, vagy sportoljon. Ezt környezete is szívből fogja üdvözölni.

Az anyagiak: bizonyára sokat tanult az utóbbi időben a pénzzel való bánásmódról. Még nincs vége a leckének, majd csak 2015 szeptemberében teheti le a végső vizsgát – természetesen csak képletesen. De biztos vagyok benne, hogy Ön már most is pontosan érti, mit is akarok ezzel mondani. Akkor tudja jól hasznosítani ezeknek az éveknek a sokszor bizony kemény leckéit, ha általuk megtanul rugalmasan gondolkodni, illetve cselekedni. A lemondás, a spórolás, a javak átcsoportosítása sohasem könnyű feladat.

Kommunikáció: 2014 szeptemberében és októberében nagyon fontolja meg, hogy kinek mit mond, ír, vagy mit tesz közzé hirtelen felindulásból a Facebookon. Eszébe ne jusson az országúton száguldozni, vagy belemenni valamiféle kétes üzletbe. És bár ilyenkor a legszebb az erdő, csak nagy-nagy körültekintéssel másszon fel a hegy tetejére!

Az otthon: egy kb. 17 éves, visszavonhatatlan fordulatokat hozó időszak közepe felé tart most, 2014-ben. Tehát, már lehet egy-két érdekes tapasztalata családtagokkal, szülőkkel, otthonával, lakásával, ingatlannal kapcsolatban. Mindez azért történik, hogy kissé lejjebb adja követeléseit, átgondolja, tényleg helyes úton jár-e. Tudja, változni, változtatni sohasem késő!

Szerelem, gyermekek: lehet, hogy decemberben a Mikulás nem éppen azt hozza, amire számítana, vagy amit szeretne. Bár aki egyedülálló, épp ekkor találkozhat a nagy Ővel. A többiek jobb, ha felkészülnek a kellemetlenségekre is. Pl. beteg lesz a gyerek, vagy valaki hevesebben szól a másikhoz, mint ahogy kívánatos volna.

Munka és egészségi állapot: Egy 15 éves időszak 3. évében jár 2014-ben. Ez megint csak egy olyan helyzet, amit nem mindenki tud mosolyogva tudomásul venni, hiszen hozhat átverést, félreértést, csalódást a megélhetésért végzett munkában, és félrediagnosztizált betegséget az egészségi állapotban. Tehát ne fogadjon el semmit azonnal és feltétel nélkül, amit láttatnak, vagy hallatnak Önnel. Legyen sokkal gyanakvóbb!

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: Ez pedig már egy másik, olyan 8 éves időszak, amelynek jelenleg szintén a 3. évében jár. Csak a miheztartás végett említem a tranzit végét, hogy lássa, meddig kell még kitartani. Tehát néha úgy érezheti, házasságán belül nincs egy nyugodt perce. Helyzetek, bonyolultnál bonyolultabb eseménysorozatok váltogatják egymást teljesen váratlanul. Talán legjobb, ha nem kapaszkodik görcsösen semmibe, nem ragaszkodik senkihez és semmihez annyira szorosan. Ha üzletet köt, akkor is számítania kell újabb és újabb kiegészítő, vagy módosító intézkedésre.

Élet-halál kérdések, mások pénze: talán-talán elmondhatja, hogy az idén ura lesz végre a kölcsönök okozta kínos helyzeteknek. A havi horoszkópoknál mindig talál részletes információt – ha épp úgy adódik, hogy mégis történik valami ezekben a témákban.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ezeken a területeken sem most fogja megváltani a világot.

Karrier, hivatás, célok: márciustól júliusig gőzerővel beindulhat karrierje, és a főnöke is teljesen meg lesz elégedve Önnel. Tervezzen bátran a magánéletében is!

Barátság: az év második felében sok-sok baráti segítséget kap, vagy megismerkedik valakivel, akinek majd sokat köszönhet. Járjon nyitott szemmel a legkülönfélébb helyeken!

Elszigeteltség: mivel szeret egyedül lenni, legalábbis az utóbbi időben egyre kevésbé izgatja, ha így alakul, nem csinál gondot semmiből, ami a magányosságból adódik. Elvonul, és úgy tevékenykedik. Még élvezi is. Szerencsés, ha ehhez a csoporthoz tartozik. A többiek, lehet, hogy megkínlódják, hogy nem történik semmi érdemleges ezen a területen.

           (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SKORPIÓ:

A személyiség: már 2012 októbere óta érezhet egyfajta külső vagy belső kényszerítő, lassító hatást jellemével, lelkivilágával kapcsolatban, amit ha elég jól tud kezelni, azaz képes rugalmasan felhasználni az ez által szerzett élettapasztalatokat, akkor jól jön ki majd a dologból. Ebben az évben még bőven lesz alkalma gyakorolni ezt a fajta új hozzáállást.

Az anyagiak: majd csak az ősz hoz némi változást.

Kommunikáció: a legfontosabb, hogy novemberben ne bántson meg senkit éles nyelvével. Reméljük, ez a mondat eléggé megragad Önben ahhoz, hogy a megfelelő időben emlékezzen rá. Ami pedig a rázósabb részét jelenti a dolognak, az nem más, mint hogy már 6 éve dobálja Önt a jó, vagy a rossz sorsa, egészen szélsőséges helyzeteket teremtve gondolkodását, kifejezőkészségét, közölnivalóját illetően. De ezek a végletes csapongások megnyilvánulhatnak testvéri, rokoni, szomszédi kapcsolatait illetően is. Vagy mondjuk kereskedelmi, vagy közvetítői tevékenységével kapcsolatban is. És akkor a közlekedésről még nem is beszéltünk. Legyen ezekben a témákban rendkívül óvatos, mert még nagyon sokáig eltart ez a kiszámíthatatlan időszak életében. Csak a miheztartás végett: még több, mint a fele hátra van belőle és majdnem lehetetlen felkészülten várni hozományait.

Az otthon: decemberben rendkívül indulatos lehet, és könnyen megbánthat másokat, illetve Ön is jobban ki lesz téve a harapóskedvűek kénye-kedvének. Viszont tele lesz energiával, amit otthonának felújításánál pl. remekül ki tud használni.

Szerelem, gyermekek: sajnálom, de ez sem éppen a legfelhőtlenebb területe mostanában életének. Természetesen, ha figyelemmel kíséri a havi előrejelzéseket, ott azért bizonyára talál majd rövidtávú bíztató utalásokat is, ám éves vonatkozásban továbbra is kötelességem figyelmeztetni, hogy legyen nagyon óvatos. Bizony, továbbra is, hiszen életének ez a területe már 2011 óta ki van téve a csalók, ködösítők táborának. Esetleg Ön viselkedik így? Ugye nem? Jaj, el ne keseredjen nekem! Életének ez a szakasza még olyan, de olyan hosszú, hogy a 15 éves ciklus végére szépen, lassan megtanulja, kiben bízhat, kinek hihet. Nem lesz senki, aki ezt Önnél jobban fogja tudni.

Munka és egészségi állapot: na még egy utolsó kellemetlenebb terület, aztán csupa jó jön, ígérem! Szintén 2011-ben kezdődött, de „csak” 2019-ig fog tartani az a periódus, ami miatt többször kényszerül munkahely-változtatásra, esetleg munkahelyen belül áthelyezésekre. Sohasem tudhatja, mit hoz a holnap, és ez felettébb idegesítheti. Pedig hozhat ám jót is, nos, próbálja meg így felfogni a váratlan eseményeket. Egészségi állapota szintén sokszor hirtelen meglepetésekkel szolgálhat, ami szoros összefüggésben áll az aktuális munkahelyi légkörrel. Hétvégenként, szabadnapokon ezért Önnek kötelező a kikapcsolódás. Ha másra nincs is lehetősége, egy pár órás, nagyobb, nyugtató séta ilyenkor akár életmentő lehet. Persze egy fecske nem csinál nyarat, csodát csak a rendszeresség fog tenni.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: hál’istennek, itt nyugi van. Mindig lesz Ön mellett valaki, akinek elmondhatja problémáit, ami már önmagában is nagy dolog manapság.

Élet-halál kérdések, mások pénze: idén nincs különösebb dolga sem a pénzintézetekkel, sem az adóhatósággal, és ami egyáltalán nem baj, örökséggel kapcsolatos teendői sem hiszem, hogy lesznek.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: márciustól nyár közepéig, ha Ön is úgy akarja, ezekben a témákban bármit elérhet, ha elég bátor. Ha külföldre készül, ebben az időszakban tegye. A vizsgákkal sem lehet most problémája. Jogi ügyekre szintén szerencsés hónapok.

Karrier, hivatás, célok: július közepétől december legelejéig bátran tűzzön ki merész célokat zászlajára, mert ekkor a legvadabb tervei is valóra válhatnak. Természetesen ehhez bele kell adnia Önnek is apait, anyait, de ezzel nem lesz gond. Ezekben a hónapokban nyugodtan álljon elő ötleteivel, főnökei díjazni fogják azokat.

Barátság: minden marad a régiben.

Elszigeteltség: februárig, majd májustól július végéig nem árt, ha sűrűn a háta mögé tekintget. Lehet, hogy valaki nem egyenes úton próbál ártani Önnek!

           (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

NYILAS:

A személyiség: viharos őszre számíthat, mert alig bír majd magával. Megtáltosodik, le sem lehet lőni, ahogy mondani szokták. Ön amúgy is tüzes típus, de szeptember és október igazán kemény lesz nem csak Önnek, de környezetének is, ha nem tudja visszafogni paprikás természetét. Legjobb lenne, ha akkortájt sporttal, vagy nehéz fizikai munkával le tudná mozogni fölös energiáit.

Az anyagiak: na, ez kemény dió. Megkockáztatom a kijelentést, miszerint 2008 óta valószínűleg nincs kibékülve a befolyó pénzösszegekkel. Vagy esetleg túl hamar kifolyik a kezéből? Bizonyára mostanra elég elkeserítőnek tartja anyagi helyzetét ahhoz, hogy hajlandó legyen valamit tenni is a kesergésen kívül. Mindenekelőtt vizsgálja felül kiadásait. Szinte biztos, hogy egy csomó dolog van, amit hónapról hónapra csak megszokásból vesz, pedig nincs is szüksége rá. Vagy vannak olyan divatos termékek, amelyek nélkül azelőtt simán meg tudott lenni, esetleg olyanok is, amelyeket némi utána olvasással és egy kis nosztalgiával fűszerezve, sokkal olcsóbban, hagyományos módszerekkel ki tud váltani. Sajnos, vagy nem sajnos, még nagyon sokáig, 2024-ig ki kell bírnia, hogy sokszor egészen szélsőséges megoldásokra kényszerülhet. Ahogy telnek az évek, egyre profibbá válik a pénz kezelésében, hiszen nincs is nagyon más választása. Végül is nem ez a célja ennek az egésznek?

Kommunikáció: decemberben olyanokat, és olyan stílusban talál mondani szomszédjának, vagy a rokonságban valakinek, hogy az illető csak kapkodja a levegőt. Közlekedési baleset lehetősége is fennáll!

Az otthon: úgy érzi, valaki nem mond igazat a családban. Lehet, hogy így van, de amíg nem biztos benne, ne éreztesse az illetővel. Most amúgy sem lát tisztán, jól össze van zavarodva és elég nehezére esik logikusan gondolkodni megbántottságában. Majd nyáron és ősszel talán könnyebb lesz szót érteni a családtagokkal, de az év vége ismét zordnak mutatkozik. Csak ismerősöket engedjen a lakásába és csakis előre leinformált szakemberekkel dolgoztasson egész évben!

Szerelem, gyermekek: nem kifejezetten híve annak, hogy folyton résen kell lennie, előre kell gondolkodnia, és még akkor sem biztos, hogy sikerül jól előre kiszámolnia a következő perc történéseit. Pedig így van ez már 2011 óta, és még hol van 2019 tavasza? Ez alatt az idő alatt meg kell tanulnia alkalmazkodni a legváratlanabb történésekhez szerelmi ügyekben és a gyermekneveléssel kapcsolatban. Ha vállalkozó, szintén nehezen követi a szabályokat, amelyeket be kellene tartania. A sportolók sem igazán találják helyüket mostanában. Hat év múlva mindannyian megkönnyebbülve és számtalan tapasztalattal felvértezve gondolnak vissza ezekre a furcsa évekre.

Munka és egészségi állapot: végre egy életterület, ahol az idén nem kell különösebb meglepetésekre felkészülnie. Azért csak figyelje a havi előrejelzéseket, mert rövidtávú események azért sokszor adódhatnak.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kész csoda, hogy sokszor harapós kedve ellenére mindig maga mellett tudhatja párját, vagy egy olyan valakit, aki mindenáron kitart Ön mellett.

Élet-halál kérdések, mások pénze: márciustól júliusig valami nagyon kellemes ajándékra számíthat. Hogy ez a sors ajándéka lesz-e, vagy egy konkrét személy az adományozója, akkor majd kiderül. Ha örökösödési ügye van, ezzel kapcsolatban minden rendben lesz.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: júliustól négy hónapon át az égiek támogatják minden tervét, amely külfölddel kapcsolatos. Ugyanígy jól jár, ha újra iskolapadba ül, illetve ha bíróságra kell járnia.

Karrier, hivatás, célok: ez megint csak egy olyan terület 2014-ben, ahol látszólag a fű sem nő, ám apróságok bármelyik hónapban előfordulhatnak.

Barátság: a helyzet az, hogy júniusban és júliusban nagyon felhúzhatja magát barátja vagy barátnője viselkedésén, és nem bír a nyelvével, azaz felháborodásának hangot is ad. Az eredmény kitalálását Önre bízom. Alkalomadtán gondoljon erre.

Elszigeteltség: jó is, meg nem is, amikor egyedül marad, hacsak pár órára is. Néha úgy érzi, hogy ezt nem lehet elviselni, máskor pedig nagyon is élvezi. 2014-ben azonban inkább távolodik a közösségtől, méghozzá mindenfajta közösségtől. Most ennek van itt az ideje.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BAK:

A személyiség: változik kívülről, változik belülről, és lehet, hogy még csak észre sem veszi, olyan lassan megy végbe a folyamat. De a környezete már biztosan felfedezett 2008 óta némi meglepő fejlődést személyiségében, remélhetőleg pozitív irányban. Van még idő, kérem szépen, 2024 végéig még bármi lehet Önből. De tréfát félretéve, most még csak 2014-et írunk, és a november felettébb ingerült időszaknak ígérkezik. Ugyancsak ekkor nagy lesz a balesetek lehetősége is, mert kapkod. Óvatosan tehát!

Az anyagiak: úgy tűnik, csak az év utolsó hónapjában történik némi említésre méltó esemény. Mivel tudom, hogy fájó ponthoz érkeztünk, javaslom, hogy kísérje figyelemmel hónapról hónapra az előrejelzéseket, ott azért részletesebb leírásokat talál. Talán még a pénzügyekről is szó lesz bennük.

Kommunikáció: észre kellett vennie, hogy egy ideje túl sok a félreértés, a meg nem értés Ön körül. Mondandóját félreértelmezik, és néha Ön sem igazodik ki másokon. Ez persze rossz érzést kelthet, de szerencsére nem okoz tragédiát. Mivel még 2026. január végéig tart az ezt okozó tranzit, kár nagyobb feneket keríteni a dolognak, mint amekkorát ér. Mindenesetre, ha útra kél, akár csak a közeli hegyekbe kirándulni, vagy kicsit messzebb, a szomszéd országokba, mindig legyen Önnél térkép és ne legyen szégyenlős segítséget kérni, ha mégis eltéved.

Az otthon: mostanság az otthona nem a klasszikus értelemben vett pihentető szerepet játssza. Így van? Természetesen vannak napok, amikor fáradtan végigdől az ágyon akár napközben is, de közben lelkiismeret furdalást érezhet. Nem a legkellemesebb érzés, tudom. Valami mindig történik, amire nem számított, amire nem tudott előre felkészülni. És bár ki nem állhatja az ilyesmit, valahogy mégis sikerül mindent megoldania. Ezzel egyidejűleg szépen lassan megtanul a legváratlanabb helyzetekre is reagálni, nem a legszebb kifejezéssel élve, megtanulja feltalálni magát családja körében. Vannak, akik építkeznek, felújítanak, hát őket is érhetik meglepetések, amit kénytelenek azonnal orvosolni. Érti már, kedves Bak, hogy mire megy ki a játék?

Szerelem, gyermekek: éves viszonylatban nem kell eget rengető dolgokra számítania ezen a területen.

Munka és egészségi állapot: itt sem várható túl nagy változás, de azért mindig olvassa el a havi előrejelzést is, mert a kisebb, rövidtávú lehetséges történésekre ott térek ki részletesebben.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kora tavasztól a nyár közepéig igazán szerencsésnek érezheti magát ezenl, az amúgy meglehetősen kényesnek mondható területen. Ha még csak most készül az esküvőre, időzítse ekkorra. Férje, felesége, élettársa, de még az üzletfelei is kiemelten szépen bánnak Önnel. De nemcsak élete párjával, tulajdonképpen sokakkal jól ki fog tud jönni ebben az időszakban.

Élet-halál kérdések, mások pénze: a július közepétől november végéig tartó ciklus kedvező lesz kölcsönügyletek lebonyolítására, és minden valószínűséggel valami nagyon szép, nagyon nagy ajándék érkezése is várható lesz ekkor. Ha van örökösödési ügye, ami régóta húzódik, most végre sikerül azt is letudnia.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: összességében nagy jelentőségű esemény nem várható.

Karrier, hivatás, célok: júniusban és júliusban beindul a szekér. Ott folytathatja, ahol február végén abba kellett hagynia fontos tevékenységét. De vigyázat, ilyenkor könnyen összezördülhet a főnökséggel.

Barátság: régóta képtelen összehozni egy valamire való baráti összejövetelt, pedig sokat gondol rá. Ez sajnos ebben az évben is így lesz, mert mindig közbejön valami fontosabb tennivaló. Esetleg augusztus és szeptember, ami megoldást hozhat, de csak amolyan villámösszeröffenés erejéig, ami nem is biztos, hogy jól sikerül. Nem könnyű helyzet. Remélhetőleg sokat kibírnak ezek a régi cimborák.

Elszigeteltség: a szeptember közepétől október végéig tartó hetekben egy gyors lefolyású eset miatt lehet, hogy kórházba kell vonulnia. Ám az sem kizárt, hogy épp ekkor titkos ellensége támadásba lendül. A legjobb volna persze, ha ez a gyors tranzit csak annyit jelente Önnek, hogy végre tele lesz energiával és egy feladatot, amit egyedül kell megoldania, sikeresen el fog tudni végezni, senki sem szól bele.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

VÍZÖNTŐ:

A személyiség: majd csak az év utolsó hónapja billenti ki a megszokott kerékvágásból. Ha energiáit hasznosítani tudja, csodákra is képes lesz decemberben, ám, ha nem tud mit kezdeni velük, az élő fába is bele fog kötni.

Az anyagiak: ahogy azt már a múlt évben is elmondtam, még 2026-ig – bizony, szörnyen messze van – nagyon észnél kell lennie mindenfajta pénzt érintő kérdésben. Nyilván amúgy sem lehet ezt túl könnyelműen venni, de most még inkább szüksége lesz erre a jótanácsra. Hajlamos lesz ugyanis sokkal többet, jobbat gondolni anyagi helyzetének javulásáról, mint ahogy a valóságban van. Talán nem is az esetleges átverések, csalódások teszik szomorúvá érzelmileg, inkább a vissza-visszatérés a földi valóságba. Van még ideje gyakorolni ennek kivédését.

Kommunikáció: bár Önt általában nem kell félteni kifejezésmódjait illetően, ezekben az években (2011-2019) érhetik még nagy meglepetések, amire nem biztos, hogy a megfelelő módon reagál. De semmi vész, mert minden egyes alkalommal, éles meglátásaival levonja a következtetést a maga számára. Na, csak legyen ügyes továbbra is!

Az otthon: itt most nem változik semmi, legalábbis semmi olyan, amit ne tudna könnyűszerrel kezelni. Azért figyelje a havi előrejelzéseket.

Szerelem, gyermekek: itt sem a 2014-es év lesz életének legemlékezetesebb szakasza.

Munka és egészségi állapot: márciustól júliusig úgy érezheti, megfogta az Isten lábát. Nem is kell ide több magyarázat, azt hiszem.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: nyár közepétől november végéig csúcsidőszakot élhet meg ezen a területen. A Nap is Önnek süt, és a fű is Önnek zöld. Ha nem hiszi, majd élete párja igyekszik bebizonyítani. Az egyedülállók se búsuljanak, nekik majd a többi ember pozitív visszajelzései mutatják, hogy mennyire szeretik, tisztelik őket.

Élet-halál kérdések, mások pénze: ezzel a területtel 2014-ben nincs túl sok dolga.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: január, február, itt a nyár! Ez már csak azért is igaz lesz, mert az év első két hónapjában nagyon aktívan tevékenykedik a felsorolt témák egyikével, vagy akár egyszerre többel is. Aztán hopp, február utolsó napjaiban hirtelen megtorpannak az addig egy rakéta sebességével haladó ügyek, és majd csak május legvégén kap újra zöld utat mindaz, ami tél végén félbemaradt. Ekkor viszont július végéig mindent el fog tudni intézni. Egyre azért vigyázzon, nevezetesen arra, hogy senkit ne taposson el útközben a hatalmas igyekezet közepette.

Karrier, hivatás, célok: elérkeztünk oda, ahol a legnehezebb kivárni most, hogy végre történjen valami. Türelemre tanít ez az időszak. 2015 őszén minden világossá válik, miért kell most lassabban haladnia, mint szeretné. Eközben észrevétlenül magába szívja a tudást, rengeteg tapasztalattal gazdagodik, amire később még nagy szüksége lehet.

Barátság: ősszel számítani kell arra, hogy egyik barátja nem lesz túl kedves Önhöz.

Elszigeteltség: titokból nincs hiány egy jó ideje már, és egy kicsit sem biztos, hogy mindig jól tudja kezelni az ebből kialakult kellemetlen helyzeteket. Ezért lehet, hogy még magának is alig meri bevallani, de nagyon jó néha egyedül lenni kicsit.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

HALAK:

A személyiség: hogy is mondjam, hogy el ne riasszam, de közben fel is hívjam a figyelmét fontos dolgokra? Belevágok, nem kertelek: ez egy rendkívül huzamos időszak életében. 2011-től 2026-ig tart és azért kell vele vigyázni, mert hosszúsága miatt talán észre sem veszi, vagy már késő, ha már kicsúszott lába alól a talaj. Ígér, magasra repít, aztán kiderül, hogy szemfényvesztés volt az egész. Vagy egyfajta félálomban tart, hogy ne kelljen meglátni a valóságot. Kényelmes, de szörnyen kockázatos állapot. Lehet, hogy nem lát tisztán és így nagy a veszélye a mások általi becsapásnak, illetve az önbecsapásnak is. Vigyázzon, ne tudják kihasználni érzékenységét, áldozatkészségét. Tudatosan vissza kell fognia magát, amikor tudatmódosító szerekkel kínálják. Talán nem is hinné, de a vakon követett misztikum, a vallási befolyásoltság szintén ide tartoznak. Részese lehet hatalmas plátói érzelmeknek, miközben fantáziája hihetetlen dolgokra csábítja. Mindez pedig az egészségi állapotára is hatással lehet: mérgezés, függőségek, allergia jelentkezhet. De nem szabad kizárnunk az orvosok által felállított téves diagnózist sem. Nyilván nem ilyen töményen, egyszerre érkezik ez a sok minden, és az okos ember simán úrrá tud lenni rajtuk. Amint érzi magán a „jeleket”, tudatosan térjen vissza a földre.

Az anyagiak: „szerencsére” az ezt befolyásoló tranzit „csak” 2019-ig tart. Addig viszont néha csak kapkodja a fejét, hogy követni tudja az eseményeket. Nem kifejezetten kedvére való a kiszámíthatatlanság, ám idővel, amikorra belejön a kezelésébe, mint a kiskutya az ugatásba, talán még érdekesnek is találja majd. Addig azonban igyekezzen kézben tartani pénzügyeit, próbáljon meg többféle alternatívát is kidolgozni egy-egy eshetőségre, hogy alkalomadtán kéznél legyen egy bármikor előszedhető B terv is.

Kommunikáció: figyelje a részletes havi prognózisokat.

Az otthon: itt sem történik semmi érdekes, de legalább van hová visszavonulnia, amikor nyugalomra vágyik.

Szerelem, gyermekek: tavasszal és nyáron nagyon boldog lesz a kedvesével. Ha pedig még egyedülálló, ez az időszak biztosan elhozza Önnek a nagy Őt. Akiknek már gyermekük is van, csupa-csupa pozitív élményben lesz részük csemetéjük által. Lesznek, akik a sportban jeleskednek, és lesznek, akik kreatív hobbijuk által érzik magukat nagyon kellemesen. Ha már múlt év őszén volt szerencséje belekóstolni ezekbe a dolgokba, 2014-ben még izgalmasabb helyzeteknek örülhet.

Munka és egészségi állapot: júliustól novemberig végre megtalálja az Önhöz illő munkát, de legalábbis a meglévőben észreveszi a jó dolgokat is. Ez sem kis dolog ám! Meg is látszik nagyszerű életkedve egészségi állapotának pozitív irányú változásán.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: ez is egy viszonylag nyugalmas terület lesz 2014-ben.

Élet-halál kérdések, mások pénze: csiki-csuki megoldások, vihar előtti csönd, majd paprikás hangulat, őrületes tettvágy jellemzi e területet egészen július végéig. Jó lesz vigyázni, milyen hangnemet üt meg a bankokkal és/vagy az adóhatósággal. Ha esetleg durva és kíméletlen örökösödési ügye van, számítson arra, hogy ellenfele kicsit sem fogja kímélni Önt.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: nem kizárt, hogy hiába tesz meg mindent, mégsem jön össze az a külföldre költözés, vagy nyaralás. Ugyanígy járhat tanulmányaival, sokadik jelentkezésével. A bírósági ügyekről meg nem is beszélve. Ez most a tűrés időszaka. Ha túl van rajta, és jól vizsgázott, még jutalomban is részesül a sors által. De ez már nem ebben az évben lesz.

Karrier, hivatás, célok: ősszel adódhat valami izgalmas lehetőség, csak az a baj vele, hogy azonnali döntést kíván.

Barátság: teljesen átalakulóban van, ahogyan azt már az előző évben is megállapítottuk. Lassan, ám annál gyökeresebben változtatja meg baráti körét ez a tranzit, amely ekkora befolyással van barátságaira, pártfogóira, sőt pártfogoltjaira is. 2024-re már tökéletesen érteni fogja, miért kellett ennek így lennie. Addig pedig figyelje – akár egy kívülálló – az eseményeket, amelyek sorban jönnek majd az ügy érdekében.

Elszigeteltség: decemberben, ne ijedjen meg, de lehet, hogy egy kisebb műtétre be kell feküdnie a kórházba. Ne izgassa magát feleslegesen, mert könnyen előfordulhat, hogy a gyorsan áthaladó tranzit nem is jelent mást, minthogy rengeteg energiáját magányos tevékenységéhez fogja felhasználni.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

 2013. évi horoszkóp

KOS:

2012 vadabbnál vadabb furcsaságai után már kevésbé ütközik meg az Önt körülvevő világ dolgain, figyelje csak meg. Bár így is néha még saját maga is meglepődik azokon a viharos gyorsaságú változtatásokon, amelyeket életében önmaga produkál. De lesznek olyan események, fordulópontok is, amelyek csak úgy váratlanul megtörténnek függetlenül attól, hogy mit tervezett el előre. Jóllehet, nem is annyira idegen ez a helyzet Önnek, hiszen az utóbbi közel két év alatt már volt alkalma megtapasztalni olyan dolgokat, amelyek egy csapásra megváltoztatták életvitelét, esetleg az ahhoz való hozzáállását. Legjobb, ha elfogadja, hogy ez most egy jó darabig így is marad, és lázadozás helyett inkább igyekezzen lépést tartani a változásokkal, mert azok hosszú távon csak a javát szolgálják még akkor is, ha pillanatnyilag nem így érzi. Februártól június végéig bárki megirigyelheti majd rá- és lebeszélő képességét, amely által jó kis előnyökre tehet szert másokkal szemben, aztán július és november között pedig otthonával, családjával kapcsolatban érezheti rendkívül szerencsésnek magát. Pontosan ez lesz az az időszak, ami alatt meg fog tudni alapozni pl. olyan ingatlanügyeket, amelyek majd 2014 márciusától hoznak igazi sikereket Önnek. Nehézségek várhatóak viszont a banki- és adóügyekben, de csak azoknak, akik makacsul ragaszkodnak idejétmúlt gondolataikhoz. A rugalmasan gondolkodók még az akadályokból is képesek lesznek tanulni, és ezáltal előrejutni. Már a múlt évben is – akár többször is – lesújthatta néhány ember, köztük egészen közelálló személyek halála. Elmondom, bár ilyesmire nemigen lehet tudatosan előre felkészülni, hogy sajnos nemcsak ebben az évben, de még 2014-ben is nagy eséllyel többektől ily módon kell örökre búcsút vennie. Azontúl bizonyára megfigyelte, hogy 2008-ban elkezdődött egy nagyon hosszadalmas, ám annál radikálisabb változás személyes céljaiban, esetleg hivatásában. Azóta néha nagy lendületet vesz életpályája, hogy aztán hosszú hónapokra leálljon a fejlődés. Ilyenkor van ideje átgondolni rövid- és hosszú távú terveit egyaránt. 2013-ban április közepétől majdnem szeptember végéig lesz alkalma felmérni, hogy hol is tart most tulajdonképpen. A többi hónapban bizony adódhatnak egészen szélsőséges esetek. Talán még szokatlan lehet, mégis egyre jobban vonzzák a titokzatos, rejtelmes helyzetek és tevékenységek. Mostantól - még hosszú-hosszú évekig - szeret majd egyedül lenni, és magányában olyan alkotásokat létrehozni, amelyek akár művészi jellegűek is lehetnek. Júniustól novemberig nem szabad(na) engednie, hogy titkos ellenségei árthassanak Önnek. A Kosok jóhiszeműsége amúgy is köztudott, hát tekintse életfeladatának, hogy megtanulja felismerni, kiben bízhat és kiben nem. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BIKA:

Kezdjük a legjobb dolgokkal: februártól június végéig biztosan nem lesz oka panaszra pénz- és vagyongyarapodás tekintetében. Pontosan ezt szerette volna hallani, tudom, esetleg ugyanezt, csak kiterjesztve az egész évre. Így van? Az év második felében - kivéve novembert és decembert -, pedig kereskedelmi és közvetítői, na meg kommunikációs tevékenységekben lesz verhetetlen. És bizony vesse is be legalább ezen időszak alatt minden báját és tehetségét élete párjánál, mert mostanság nehezebben érthetik meg egymást. Ha üzleti tárgyalásra indul, az üzletfelével való bánásmódra ugyanez a tanács vonatkozik. Januártól áprilisig, majd októbertől decemberig nagy dolgokat vihet végbe külföldön, vagy külföldi partner által, de a köztes időben, ha csak egy mód van rá, maradjon itthon és hagyja ki a határon túlról adódó lehetőségeket. Amennyiben jogi ügye van, azt se nyáron intézze! Előfordulhat, hogy némely barátjában vagy pártfogójában csalódnia kell. Nem mintha direkt ártani akarnának Önnek, ellenkezőleg, inkább csak arról van szó, hogy ők sem látnak tisztán bizonyos kérdésekben, amelyekbe meggondolatlanul szeretnék Önt is belevonni. Ez egy borzasztó hosszú folyamat életében, ami még csak most kezdődött el. Mostantól tehát sokkal jobban oda kell figyelnie álmaira, vágyaira is, mert némelyikük csak ködös illúzió. Akadhat néhány ún. „titkos ellenség” is, akik hirtelen és váratlanul teremtenek olyan helyzeteket, amiből igencsak nehéz lesz kimászni. A megoldást valahol – bármilyen furcsán is hangzik -, önmagában kell keresnie. Bőven van rá ideje, ne kapkodjon, inkább minél többször térjen vissza rá egy-egy rövid, de intenzívebb önismereti szakasz után, hiszen a végkifejlet jócskán túlmutat ezen az éven. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

IKREK:

Önnél is a legpozitívabbal kezdjük, jó? Tél végétől június végéig elemében lesz, meglátja! Önbizalma megnő, és ennek köszönhetően kapcsolatai is kiterjednek, aminek majd nagy hasznát tudja venni. Összességében bizonyára meg lesz elégedve sorsával ezen időszak alatt. Aztán júliustól november legelejéig pénzügyei, vagyoni helyzete indul gyarapodásnak. Sajnos ezzel ellentétben épp munkahelye az, ami veszélyben lehet, na meg az egészségi állapota. Ez a folyamat már a tavalyi évben elkezdődött, tehát felesleges pánikolni, azzal csak tovább rontja a helyzetet. Egyetlen dolga van: történjen bármi, egy pillanatra se veszítse el a józanságát és igyekezzen minden felmerülő problémához rugalmasan hozzáállni. Legjobb, ha több alternatívát is kidolgoz egy-egy szituáció megoldására. Talán a legkritikusabb terület életében az élet-halál kérdéseket feszegető témakör. Ez sem 2013-ban kezdődött, így már pontosan érti, miről beszélek. Biztos, hogy jóval többet gondol mostanában a halálra, esetleg van is folyamatban örökösödési ügye. Ezzel egyidejűleg fenekestől felfordulhatnak kölcsön- és adózási dolgai is. És van itt még valami, ami rendkívül bosszanthatja: nem lát tisztán, jövőképe egyik pillanatról a másikra bizonytalanná vált, pedig ez sohasem volt jellemző Önre. Úgy érzi, hiába is tűz ki bizonyos célokat magával szemben, a körülmények annyira zavarosak lettek, hogy egyáltalán nem lehet biztos abban, hogy meg is fogja tudni valósítani őket. Aztán itt vannak a barátok is. Ők is egészen más oldalukat mutatják egy ideje, Ön meg csak kapkodja a fejét, mert képtelen követni őket. Ne féljen, majd hozzászokik ehhez is. Azontúl megismerkedik majd egy csomó új emberrel, és talán a régieket el is fogja hanyagolni miattuk. És bizony a vágyai sem ugyanazok már, mint mondjuk két évvel ezelőtt. Sokkal merészebb, mint bármikor is volt e tekintetben. Nincs is ezzel semmi baj, csak épp Ön lehet az, aki a legjobban csodálkozik ezen. Változik Ön is, változnak az álmok is. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

RÁK:

2013 csak a folytatása lesz annak a múlt évben beindult folyamatnak, ami csupa nehézség elé állította Önt a gyermekeivel szemben. Vannak, akiknek szerelmi életük vált nyílt harctérré, és vannak olyanok is, akiktől több türelmet követel az Univerzum vállalkozása, vagy hobbija folytatásához. A kulcsszót már leírtam: türelem. És van még egy: rugalmasság. Hiába is hadakozik, hiába is lázadozik, az most nem segít. Ám ha ügyesen alkalmazkodik a kialakult helyzetekhez – és tulajdonképpen mindennel kapcsolatban így kellene tenni, ami élvezetet okozott eddig, ám mostanság akadályokba ütközik -, akkor le fogja tudni győzni a nehézségeket a fent említett területeken. Csak a mihez tartás végett: az ezt okozó tranzit 2015 őszéig tart. Lassan, de biztosan változik, alakul a többi emberhez való viszonya is, de mindenekelőtt házastársa, üzletfele tekintetében. Ha most köt házasságot, esetleg társul valakivel, az nem igazán mondható szerencsés szövetségnek. Lesznek, akik nyíltan támadják majd, és Ön pontosan tudja, hogy mit tehet ellenük. Tudja, csak olyan feladatot kap mindenki, aminek megoldásához megvan benne a készség, bár az is igaz, hogy jó mélyről kell azt előásni. Hite meginoghat, még ha erős is. Sőt! Messziről kerülnie kellene azokat az embereket, akik bele akarják rángatni bizonyos maguk alkotta szervezetbe, hogy aztán „agymosást” alkalmazzanak áldozataikon. Főleg, ha külföldi érdekeltségű a banda. Mindannyian ismerünk ilyen csoportokat, nem kell nagyon messze menni. Továbbá jogilag is zavaros helyzetekbe keveredhet. Ne legyen önelégült, mert az nem kifizetődő. Céljait, terveit szinte percről percre változtatja. Hivatásában is nagy horderejű változásokra kell számítania mostanság, és sohasem tudhatja előre, hogy jól, vagy kevésbé jól fog kikerülni belőle. A végére hagytam a kellemes dolgokat: ezoterikus, önismereti tanulmányaiban, kutatásaiban nagyon szép eredményeket érhet el a tavasz folyamán. Nyáron pedig már sikerrel alkalmazhatja, esetleg tovább is adhatja, amit megtanult. Novemberig csodájára járnak teljesítményeinek. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

OROSZLÁN:

Ha jobban körülnéz a háza táján, megállapíthatja, hogy valahogy nem úgy mennek egy ideje a dolgok, ahogy szeretné. És ezt most szó szerint a házára, családjára, szüleire, családtagjaira, ingatlanügyeire értem. Nagyfokú toleranciára, ügyességre, de nem ügyeskedésre! lesz szüksége, ha szeretné rendben tudni a most még kusza állapotokat. Nagyon fontos, hogy ne lépjen át a problémákon, mondván, hogy majd lesz valahogy, mert akkor később még nagyobb nehézségek formájában jelentkeznek újra. Most van ideje a javításoknak! Nagy valószínűséggel munkájában teljesen másféle feladatokat kell végeznie, mint mondjuk három éve ilyenkor. Képtelen, de legalábbis nagy szenvedések árán tud csak megmaradni egy helyen még akkor is, ha jól tudja, soha nem volt ilyen nehéz új munkahelyet találni. Persze lehet ez fordítva is: minél inkább ragaszkodik egy régi, bevált munkához, vagy módszerhez, annál biztosabb, hogy változtatni kényszerül. Egészségét csak úgy tudja megőrizni e rendkívül hosszadalmas átalakulás alatt, ha sokat tesz érte. Aki merő lustaságból elhanyagolja magát, szinte biztos lehet benne, hogy beindul a leépülési folyamat, akár 20 évesen is! Remélem, még időben érkezik a figyelmeztetés: ne vegyen fel és ne adjon kölcsönt, csak ha létszükséglet! Környezetében láthatja, mivel jár a meggondolatlanság. Egy haláleset kapcsán zavaros történetekkel traktálhatják, nos, jól tudja, hogy nem kell mindent készpénznek venni. Viharos gyorsasággal belekeveredhet olyan ügyekbe, amelyek miatt bíróságra kénytelen járni. De az sem kizárt, hogy hirtelen lezárul egy meglévő jogi ügye. Ha külföldön tartózkodik, számítania kell arra, hogy váratlan helyzetek alakulnak ki Ön körül, és lesznek olyan Oroszlánok is, akik minden átmenet nélkül egy becsületbeli ügy szereplőjévé válnak. Hát velem már semmi jó nem történik? – kérdezheti. Jaj, dehogyisnem! Az év első felében barátai, esetleg új ismeretségei révén megfoghatja az Isten lábát. Hogy milyen formában, az majd akkor kiderül. Utána pedig egészen novemberig azzal érhet el sikereket, ha elvonul egy kicsit a világ szeme elől valami nagyot alkotni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SZŰZ:

Az utóbbi időben rákényszerült, hogy másképp gondolkodjon sok mindenről. Sőt, másképp is beszél, egyáltalán másképp szól, másképp áll a többi emberhez, amióta észrevette, hogy ez mennyivel kifizetődőbb. Ha ezek a sorok teljesen idegenül csengenek a fülének, akkor épp itt az ideje, hogy Ön is beálljon azok mögé, akik már felfigyeltek erre, és sikerrel is alkalmazzák e szaturnuszi tanítást. Ha most azt gondolja, hogy esze ágában sincs változtatni, mert minden úgy jó, ahogy van, ne csodálkozzon, ha pl. egy baleset formájában a fejére koppintanak. Ez lesz az első figyelmeztetés. Szerintem simán elfogadható szabály, hogy sokkal jobb önként elébe menni egy pozitív változást hozó szelíd „égi” parancsnak, mint erőszakkal rákényszerítve lenni valamilyen akadály vagy nehézség folytán. Persze mindenki maga dönt a sorsa felől. Az, hogy szerelmi élete és/vagy szülői mivolta szinte már évek óta háborog, mint a viharos tenger, nem kell különösebben ecsetelni, hiszen benne van nyakig. Csakis a jó példamutatás lehet a megoldás, ezt Ön is pontosan tudja, hisz tapasztalja. Akiknek se szerelmük, se gyerekük, ők vállalkozásukban, vagy kedvenc elfoglaltságukban lehetnek korlátozva, ami igencsak rosszul érinti őket. Természetesen ők is begyűjtenek időközben egy csomó tapasztalatot, amit idővel remekül tudnak majd hasznosítani e zűrös időkben is. Ha most arra kérném, meséljen kicsit házasságáról, üzletviteléről, és úgy általában a többiekhez való viszonyulásáról, mit mondana? Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy ezeken a területeken kissé ködbe borult minden. Nem lát tisztán, vagy nem is akar, mondván jobb ez így, mint az igazságot felfedni. Pedig egyáltalán nem olyan ijesztő a helyzet, csak venni kell a fáradságot és azonnal tisztázni minden félreértést. Na és le kell venni a rózsaszín szemüveget is. Van itt még egy szintén nagyon hosszan ható tranzit, ami hozhat Önnek örökséget, váratlan kitörési vágyat a megszokottból, de a függő pénzviszonyok teljes átalakulását is. Talán már érez is ezekből valamit. Legjobb, ha csendben megfigyeli, mire is lesznek jók később ezek az események. És hát minden jó, ha jó a vége: februártól júliusig tart az a szerencsés időszak, amikor sikerül elérnie céljait és megkapja az Önt megillető elismerést is. De akár még pályát is módosíthat ekkor. Csak fejébe ne szálljon a dicsőség! Július és október között pedig csatlakozhat egy olyan csoporthoz, ahol Önhöz hasonlóan gondolkodnak az emberek. A velük való kölcsönös együttműködésből szintén sokat ki tud majd hozni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

MÉRLEG:

Komoly pénz- és vagyonbeli problémák gyötörhetik, amelyek nem is új keletűek. Ön is tudja már, de azért nem árt újra megerősíteni a tényt, hogy a (közel)múltban bizony meggondolatlanul cselekedett, a mostani helyzet pedig ennek a következménye. Ha még nem tette volna meg, itt az idő átértékelni gondolkodását saját és családja létbiztonsága érdekében. Lehet, hogy értéktárgyainak eladására is rákényszerül, amit eleinte nagyon sajnálni fog. Aztán meg szépen lassan rájön, hogy tulajdonképpen valamilyen szinten még jól is járt, hogy megszabadult tőlük. A másik problémás terület a család és a lakóhelye lehet. Költözés, átalakítás, javítás, szétköltözés válás miatt, ez sajnos mind-mind benne van a pakliban. Ez a folyamat is régóta húzódik már, sőt, lehet, hogy egyesek már túl is vannak rajta. Mindazonáltal a szülői házból hozott mintákat is felül kell bírálni e nagyon hosszú tranzit alatt. Nagyobb a veszélye mostantól a mérgezéses, fertőzéses bajoknak, és annak is, hogy betegségét félrekezelik. Nem árt, ha több orvossal is megbeszéli egészségügyi problémáit. Munkahelyén csúnya dologba keveredhet, persze, csak, ha hagyja magát eltéríteni. Legjobb, ha rákényszeríti magát, hogy elengedi a füle mellett a csábító mondatokat, és arra koncentrál, hogy inkább másokat segítsen munkájában. Ha nem ért valamit, inkább kérdezze meg többször. A kollégák közötti félreértések is felesleges konfliktusokat okozhatnak. Amennyiben régóta küszködik házasságával, egyre többször gondol a válásra. Addig-addig fontolgatja, míg egyszer csak, szinte magát is meglepő gyorsasággal rászánja magát a szétköltözésre. Lesznek, akik villámházasságot kötnek mostanság: amilyen látványos lesz, annyira rövid életű is. Hogy meg tudja óvni magát a kellemetlenségektől, amelyek mindenfajta kapcsolata – tehát nemcsak párkapcsolata - felől érkeznek mostanság, azt javaslom, menjen, és Ön tegye meg az első békülő lépést. Ellenkező esetben úgy tör a felszínre a harag Önökből, mint a vulkánból kilövellő láva. Lássuk akkor a szerencsés dolgokat is: az év első felében – pici odafigyeléssel - minden szerencsésen alakul, ami összefügg külfölddel, a joggal, a hittel, a becsületességgel, a filozófiával, a magasabb rendű tanulmányokkal. Utána pedig munkájában, hivatásában vívhatja ki mások tiszteletét. Amit eltervez, nagy valószínűséggel véghez is tudja majd vinni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SKORPIÓ:

Sokkal többet kell magával törődnie, mint eddig bármikor. Ha nem veszi komolyan a figyelmeztetést, a sors majd elhúzódó csonttörésekkel, zuhanásos balesetekkel próbálja meg rávenni erre. Ez pedig nem hiányzik senkinek. Tehát fordítsa figyelmét önmagára, mind fizikailag, mind pedig lelkileg. Ennyi csak, amit tennie kell az ügy érdekében. Elismerem, egyrészt nincs könnyű dolga, hiszen az előbbieken kívül épp átalakítás alatt áll gondolkodása, kommunikációja, viselkedése is, másrészt viszont nagyon is elemében lehet ilyenkor, hiszen ki tudna Önnél mélyebben leásni az alapokig, hogy onnan újra felépítsen egy vadonatúj magatartás- és kifejezésformát. Ráadásul bőven van rá ideje e hosszú tranzit alatt. Ugyanakkor mostanában újra kedvet érezhet a kreatív önkifejezésre is. Annyi jó ötlete támad, alig győzi feljegyezni őket, hogy alkalomadtán elővegye a listát. Egyszersmind ügyeljen arra, hogy ne keveredjen spekulációkba és csak nagyon mértékkel vegyen részt a szerencsejátékok élvezetében is. Könnyen elronthatja a gyomrát, ha nem tud megálljt parancsolni magának az étel-italfogyasztásban. Az élvezeti cikkeket is mellőznie kellene mostanság. És ha nem szeretne kisbabát, akkor tegyen is meg mindent ennek érdekében. Annak is elég nagy a veszélye, hogy olyan emberbe szeret bele, akit csak Ön lát szépnek-jónak-rendbenlévőnek, mindenki más hiába figyelmezteti ennek ellenkezőjére. Vagy pedig szerelme Önt magasztalja fel oly mértékig, ami megint csak nem egészséges. Aki pedig szülő, sajnos sorozatban csalódhat gyermekében. El kell neki magyarázni, hogy eddig tartott a babusgatás, mostantól ha tetszik neki, ha nem, önmagáért felel. Szülőként az egyik legnehezebb feladat megérteni, hogy bármennyire is akarjuk, önmagától nem fogjuk tudni megmenteni csemeténket. Ezzel egyidőben a munkahelye is a nagy változások színtere lehet. De lehet, hogy Önben érlelődnek bizonyos fejlődésre ösztönző erők. Februártól június végéig nagyon kedvez az idő a banki ügyleteknek, beleértve a kölcsönöket is. Ez a pár hónap nagyban segíti majd a fentiekben említett külső-belső pozitív átalakulást is. Júliustól pedig hihetetlen összefüggésekre jöhet rá, ha mélyebb filozófiai tanulmányokat folytat. De bármilyen fajta tanulásra tökéletes időszak ez. Megszaporodhatnak a külföldi kapcsolatai is, jókora hasznot hozva ezzel Önnek. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

NYILAS:

Bizonyára sok Nyilas küszködik már jó pár éve az anyagi biztonság megtartásáért. Közben alaposan átgondolják, és kezdik teljesen másképp látni a pénzhez való viszonyukat. Sokat nem tehetnek ellene, sajnos néha már a túlélésre kell berendezkedniük, de tegyék ezt abban a biztos tudatban, hogy előbb-utóbb meg kell, hogy változzék a helyzet. Másokat az otthonuk állapota is aggaszthatja. Bár mindig sikerül valami áthidaló megoldást találni, talán még szépítgetni is van erejük, összességében egyáltalán nincsenek megelégedve a jelenlegi körülményeikkel. Számítani lehet közüzemi problémákra is. Családon belül sincs minden rendben. Néha rettenetesen fárasztják a családtagok, de még mindig jobb így, mint annak, akinek ápolnia kell szüleit. Ez teljesen felemészti minden energiáját. Persze az sem kizárt, hogy épp Ön az, aki szeszélyességével idegesíti a többieket. Bárhogy is van, bizonyára sokat foglalkozik hobbijával, talán épp az előbb említettek problémák miatt tartja úgy, hogy ez az egyetlen, amibe elmenekülhet. Ebbéli tevékenységében jól érzi magát, itt aztán sziporkázik rendesen. Ugyanakkor szerelmi élete viharos lehet, gyermekével való kapcsolata szintén. Előbbi rövid életűek sorozatából állhat, utóbbi pedig kölcsönös megbeszélésre, kibeszélésre vár. Önön múlik, hogy hajlandó-e az ő kis álláspontját is meghallgatni. Nem várt terhesség, és spekulációból adódó veszteségek (néha nyereségek) bármikor előfordulhatnak. Februártól jó időszak köszönt be a házasságokra nézve. Természetesen házasodni is ekkor lenne a legszerencsésebb. De úgy általában, bármilyen viszonya és kapcsolata sokkalta kedvezőbb képet mutat majd. Üzletkötésre is kiváló hónapok ezek. Majd júliustól örökségből, jutalmakból, adóvisszatérítésből, kölcsönökből adódóan érkezhetnek pénzösszegek számlájára. Tekintsen vissza az elmúlt 28-29 évre. Mi történt akkor? És hol tart most? Lát-e összefüggést a két dolog között? Bizonyára igen. Igazából majd csak 2015-ben lesz aktuális a felidézés, de biztos vagyok benne, hogy már most megtalálja az okát sok mindennek. Lesznek, akik szenvednek e tranzit alatt a magánytól, mások pedig kifejezetten élvezik, hogy kevesebbet kell másokhoz alkalmazkodniuk. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről:

http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BAK:

Nagyon sokáig, még vagy 10 évig tartózkodik a Plútó a Bak jegyében, aminek hatására őrült helyzetek alakulhatnak ki minden Bak szülött életében a tranzit idején. Persze később mindig kiderül, hogy mire is volt jó mindez. Évek óta tart már ez a folyamat és előbb-utóbb minden Bak megérzi magában is a változást. Jelenleg a december legvégén és a január legelső napjaiban születettek érintettek a legjobban. Fontos, hogy ilyenkor tudatosan törekedjen először önmaga megismerésére, majd fejlesztésére, ami elsőre talán nem is olyan egyszerű feladat. Főleg, hogy kinyilatkoztatásai nehezen érnek célba. Néha azon kaphatja magát, össze-vissza beszél, és másokat is alig ért meg. Semmiképp sem alkalmas az idő komoly döntések meghozatalára. Az ebből eredő problémákat csak egy módon lehet orvosolni: mindig, mindent alaposan átbeszélni, ha kell, többször is vegye elő a témát, amíg nem biztos benne, hogy mindenki számára világos a helyzet. Testvérével, szomszédjával, rokonságával szintén épphogy ért csak szót. Sajnos ez is egy másik, borzasztó hosszú hatású tranzit miatt alakul így. De nézzük tovább: otthona, családi élete is javításra szorul. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem mondtam ezzel újat. De azt tudja-e, hogy olyan váratlan történések érkezhetnek szinte a semmiből, amitől bizony muszáj lesz tennie is valamit e javítások érdekében? A költözést és a család létszámának váratlan változását sem szabad ilyenkor kizárnunk. Persze ez is sokáig érvényben lesz még, nemcsak ebben az évben. Azt hiszem, épp ideje rátérnünk a jó dolgokra is. Februártól június végéig feltűnően javulnia kell a munkájával kapcsolatos gondjainak, és akik betegeskednek, állapotuk jobbra fordulására számíthatnak. Lehet, hogy ekkor egy kis állattal bővül az otthoni „létszám”. Júliustól novemberig pedig házasságon belül érkezik a szerencse. Akiket ebben az időszakban ismer meg, biztosan valamiképp hasznot hoznak Önnek, de a régi kapcsolatok is egészen zökkenőmentesek lesznek. Barátaival azonban eltávolodhatnak némileg egymástól. Átmenetileg kissé megkophat népszerűsége is, ezért ezt az időszakot csak úgy tudja majd átvészelni, hogy csatlakozik másokhoz és velük együtt teremt értéket. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

VÍZÖNTŐ:

Néha mintha homokba dugná a fejét, inkább nem is akarja tudni, hogy áll anyagilag. Remélhetőleg ez a durcás hozzáállás csak átmenetileg vendégeskedik Önnél. Az igaz, hogy tényleg elég nehéz most tisztán látni, de nagy a veszélye annak is, hogy átverik, vagy belerángatják valami csalásba. Na itt már azért még ideiglenesen sem játszhatja a duzzogó kisgyereket. Ez már jóval komolyabb dolog annál. Mire ez a szörnyű hosszú tranzit véget ér, meg kell tanulnia, hogy ne az anyagiak alapján ítélkezzen sem mások, sem pedig maga felől. Mert amíg makacskodik, sorozatos veszteségek áldozatává válhat. Sokkal kedvezőbb a helyzet szerencsére a kommunikáció terén: talán nem jelent nehézséget Önnek a rögtönzés, a váratlan dolgok megválaszolása akár szóban, akár tettekkel a gyakorlatban. Így aztán nyert ügye van, amikor újabbnál újabb információkra kell reagálnia, még élvezi is. Egyáltalán, mindenféle új dolgot örömmel fogad, nos ez az Ön ütőkártyája másokkal szemben. És a szerencsés dolgok még csak ezután következnek: kreatív ötleteivel az első félévben igen sokra viheti! És még ereje és pénze is lesz továbbfejleszteni vállalkozását. Szerelmi élete rendben, és szülőként is jobban boldogul, mint máskor. Ki kell ezt a nagyszerű időszakot használni, kedves anyukák és apukák! További szerencsés eset, hogy önbizalma is a helyére került, bátran kiáll a vevőközönsége elé. Júliustól pedig abban a munkájában is megtalálja az örömet, amit tulajdonképpen csak a pénzért végez. Egészségi állapota is teljesen kielégítő lesz. Személyes céljai, tervei, hivatása, amit szívvel-lélekkel tesz, ellentétben a „muszájból” kategóriájú tevékenységével, most kétféle képet mutathat. Vagy elérték a csúcspontot, és akkor minden OK, vagy pedig keservesen kínlódik miattuk. Ha ez utóbbi a helyzet, biztos lehet benne, hogy annak idején, a felkészülést elkapkodhatta. De ha így is van, mégis, valahogy érettebbnek érzi magát, semmit sem bán, két lábbal áll a földön és készen áll az újrakezdésre. Minden gond nélkül képes már beismerni hibáit, amelyekből sokat tanult és ezzel is csak előbbre jut, tudja jól. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

HALAK:

Lehet, hogy érzi is, de jobb, ha beszélünk róla, hogy mintha mostanában elveszítette volna a realitásérzékét, de legalábbis nagyobb figyelmet követel Öntől, hogy sikerüljön két lábbal a földön maradnia. Viszont jóval kreatívabb is, mint máskor, mert a fantáziája is élénkebb. Ilyenkor lehet mesebeli alkotásokat létrehozni. Pénzügyei általában minden átmenet nélkül megváltozhatnak mostanság. Amikor éppen a gödör legalján érzi magát, akkor is gondoljon arra, hogy mindennek oka van, most valami miatt ezt kell megtapasztalnia. Hogy mire lesz egyszer ez még jó, majd akkor, ha adódik a helyzet, tudni fogja. A biztonságérzetében történő átalakulások szintén azért történnek, mert erre van szüksége ahhoz, hogy jobban meg tudja becsülni értékeit. Ebben az évben, annak is inkább az első felében, az ingatlanpiacon számíthat sikerekre, amennyiben szándékában van eladni vagy vásárolni ott. Családján belül is nagyobb most a harmónia, ilyen hangulatban sokkal könnyebb tisztázni a régi félreértéseket is. Ha pedig rászánja magát otthona szépítésére vagy javítására, szintén ezt az időszakot célszerű felhasználni erre. Júliustól az élvezeteké lesz a főszerep. Ha még nincs párja, szinte biztos, hogy megtalálja őt, de ha már gyereket nevel, akkor a vele való foglalatosságot fogja nagyon élvezni. Próbálja ki a szerencsejátékokat is – novemberig nagyon esélyes a nyerésre. Viszont sokkal alaposabban fel kell készülnie utazás előtt, ha külföldre indul, és ha már ott van, ott is legyen állandóan résen. Egyszóval vigyázzon magára! Vizsgák sokaságát is jelölheti ez az időszak, na meg jogi problémákat. Fontolja meg mondandóját, beadványait, mert abból még sohasem származott baj, de az ellenkezőjéből igen. Minden valószínűség szerint ezekben az években megváltozik a baráti köre, illetve olyan csoportokhoz társul, amelyek egészen mást képviselnek, mint akikkel eddig barátkozott. Ugye képes kiszűrni belőlük a képmutatókat? Ne dőljön be akárkinek! Hozhat ez a tranzit, de egyáltalán nem biztos, hogy ez az év, Önnek egy olyasfajta találkozást valakivel, aki nagyot fordíthat eddigi életén. És mivel ez is lehet ugyanúgy negatív, mint pozitív változás, a saját érdekében alaposan tájékozódjon, kivel is áll szemben, mielőtt társul vele. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )