joomla 1.6

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.

     

 Profiweb 140

      

       grafirka07

 

2014. évi horoszkóp

Kedves Látogatóm!

Gondoltam egyet, és kísérletképpen a 2014-es év előrejelzését ízekre szedtem. Pontosan tizenkettőre, mert ennyi életterülettel dolgozik az asztrológia. Igen ám, csakhogy az életterületeket képtelenség egy-két szóval felcímkézni. Ezért, akiket kicsit mélyebben is érdekel, miféle dolgok tartozhatnak még az egyes területekhez (asztrológiai házakhoz), ők utánanézhetnek és ennek a linknek a segítségével saját maguk további megállapításokat tehetnek az idei évre - illetve sokszor azon túlmutatva is – életükre vonatkozóan.

Pl., ha a Kos kevésnek találja, amit a 9. életterületnél (háznál) talál, nevezetesen azt, hogy „Külföld, tanulmányok, jog, hit: ősszel számíthat izgalmas dolgokra ezen a területen, legyen az külföldi út, vagy bírósági ügy”, a linkre kattintva legörget a 9. házhoz, ahol láthatja, hogy ehhez a területhez tartoznak pl. a tanítók, mesterek is. Tehát máris kiderül, hogy az említett várható izgalmas dolgok vonatkozhatnak egy tanárával, mesterével kapcsolatos eseményre is. Bátran használja hát képzelő- és kombináló tehetségét az összes területen!

Így tapasztalni fogja, hogy - az előző példánál maradva – micsoda különbségek lehetnek Kos- és Kos-sorsok között. Van, aki külföldön érvényesül ezen idő alatt, van, aki itthonról, ám külföldi esetekkel kerül kapcsolatba, és van, aki pert nyer végre. Lesz, aki jól vizsgázik, lesz, aki felvételt nyer, és olyan is lesz, aki vallási meggyőződésének megfelelően valami számára felettébb érdekes dolgot fog tapasztalni. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy találkozhat régi tanítójával. (A példa miatt a Kosnál beszámoztam a területeket!)

Talán, ha majd nyugdíjas leszek, vállalkozom ennyire részletes írásokra, de addig még lefolyik egy kevés víz a Dunán… Smile Ezért nincs más hátra, kedves Olvasóm, minthogy aktivizálja magát, ha elég kedvet és hajlandóságot érez az efféle tevékenységhez. Egyet ígérhetek: ez egy rendkívül izgalmas időtöltés! Smile

Na, akkor lássuk végre, kinek, mit ígér 2014!

 

KOS:

I. A személyiség: továbbra is hirtelen, gyors és meglepő változásokat tapasztalhat saját magán, ami még hosszú évekig így is marad. Az egyéniségében, esetleg a fizikai testben történő átalakulások, a minden átmenet nélküli sorsfordulatok könnyen lehet, hogy megviselik, de szerencsére július közepétől egészen az év végéig kap annyi szusszanásnyi időt, hogy majd új erővel tudja állni a sarat 2015-ben is.

2. Az anyagiak: túl nagy változásokra éves szinten nem kell számítani. Az éppen aktuális történéseket a havi horoszkópokban olvashatja.

3. Kommunikáció, testvérek, rokonság: itt sem lesz kiemelkedő esemény, ha az egész évet vesszük számításba. Ha kíváncsi az apróbb részletekre, keresse őket a havi horoszkópokban.

IV. Az otthon: március közepétől július közepéig otthonában, családjában, szüleivel kapcsolatban nagyon szerencsés időszakra számíthat. Ha ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, ebben a pár hónapban egészen biztosan sikerrel jár. Lakásfelújításra, átalakításra is tökéletes periódus.

5. Szerelem, gyermekek: július közepétől végig az évben, sőt még azon túl is egy kicsit, ez lesz a másik nagyon szerencsés területe életének. A szerelemre vágyóknak önmagáért beszél ez a ciklus, a szülők is végre fellélegezhetnek csemetéikkel kapcsolatban. A sportolóknak sikereket, a játékosoknak nyerő lapokat, a vállalkozóknak pedig kreatív ötleteket ígér 2014 második fele.

6. Munka és egészségi állapot: összességében itt sem várható különösebb fordulat, a kisebb változásokról majd a havi horoszkópokban olvashat.

VII. Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: ez egy viharos területe lesz életének 2014 első felében. Villámgyorsan követik majd egymást az események, kivéve márciust, áprilist és májust. Talán túlontúl sok energiát fektet kapcsolataiba, ami a másiknak már terhes lehet, figyeljen erre oda, különben veszekedés, esetleg betegség, baleset formájában érkezik a figyelmeztetés a lassításra.

8. Élet-halál kérdések, mások pénze: itt jönnek majd a legszorongatóbb helyzetek. Ne vegyen fel kölcsönt, ne is adjon senkinek. Számítson rá, hogy azok a pénzösszegek, amelyekért nem kellett megdolgoznia, de amúgy járnának önnek, mint pl. jutalom, gyerektartás, stb., késve érkeznek, és bizony előfordul, hogy sokat idegeskedik majd emiatt. Adóproblémák is előfordulhatnak. Sajnos azt sem zárhatjuk ki, hogy elveszít valakit. Márciustól július végéig azonban némi nyugalmat talál.

9. Külföld, tanulmányok, jog, hit: ősszel számíthat izgalmas dolgokra ezen a területen, legyen az külföldi út, vagy bírósági ügy.

X. Karrier, célok: itt már hosszú évek óta körvonalazódik valamiféle gyökeres változás, csak hát olyan az egész, mint a rétestészta: nyúlik, nyúlik, néha meg elszakad. És hol van még a tranzit vége? Kár is előre ezen idegeskedni, majd csak jó 10 év múlva derül ki, mire is volt jó ez a visszavonhatatlan változás a céljait, karrierjét illetően. Addig nincs más dolga, minthogy lépésről lépésre kövesse az eseményeket, bár az ember nem mindig érti, mi miért történik. Egyelőre. Április közepétől szeptember végéig gondolkodási időszakot kap az Univerzumtól. Ha valami nagyon rosszul alakult, ekkor kell megtenni a szükséges lépéseket a javításra. A szülőkkel kapcsolatban is felmerülhetnek kisebb-nagyobb gondok.

11. Barátság: az egész évet tekintve szinte majd csak decemberben adódik bármi említésre méltó esemény. Vigyázat, ez nemcsak izgalmas baráti összejöveteleket jelent majd, hanem veszekedést, vitákat is.

12. Elszigeteltség: hosszú, ködös időszak, aminek ez még csak az eleje. Leginkább csak az érzelmeket veszi célba. Értékes művészi alkotásokra lehet képes gondolatai, álmodozásai nyomán, mert mindent meglát, amit mások nem. Nem ijed meg a spirituális élményektől, néha kifejezetten szeret egyedül lenni, máskor viszont épp attól retteg a legjobban, hogy egyedül marad. Nem szabad hagynia, hogy megtévesszék, vagy, hogy pótszerekhez nyúljon félelmei legyőzésére. Kihasználhatják, áldozattá válhat. Esetleg mások támasza lehet ezekben az években. Mert, ahogy mondtam, még sokáig ez lesz a jellemző.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BIKA:

A személyiség: januárban lehet, hogy nem találja majd a helyét, de szerencsére februártól visszaáll a megszokott rend, újra egyensúlyban érzi magát, és ez így is marad egész évben. Egy idősebb személy miatt azonban néha feszült lehet.

Az anyagiak: ez a terület 2014-ben nem lesz igazán eseménydús. Hogy ez jó, vagy rossz hír, azt Önnek kell eldöntenie. Az éppen aktuális kisebb várható történéseket a havi horoszkópokban olvashatja.

Kommunikáció, testvérek, rokonság: tavasszal és nyáron verhetetlen lesz a kommunikáció minden terén. Akár szóban, akár írásban igyekszik meggyőzni másokat, sikerrel fog járni. Testvérével, rokonságával, szomszédjaival kapcsolatban szintén nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert most mindent el tud érni náluk, amit csak szeretne. A közlekedés is simán megy majd, nem úgy, mint eddig. Kiránduljon sokat ebben az időszakban határon belül, és a szomszédos országokban, mert ennek is kedvez a szerencse.

Az otthon: júliusban kezdődik, és átnyúlik a következő évre is az a rendkívül előnyös időszak, amikor is végre gond nélkül meg tudja valósítani, amit az otthonával kapcsolatban eltervezett. Ha lakást szeretne változtatni, ha fel akarja újítani a meglévőt, sikerülni fog! A családtagokkal, de főleg a szülőkkel is remekül ki fog jönni. Ettől függetlenül nem árt odafigyelni bölcs tanácsaikra.

Szerelem, gyermekek: minden megy a maga útján, eget verő események nem várhatóak. Mindenesetre figyelje a havi horoszkópok előrejelzéseit, abban már a kisebb történések is helyet kapnak.

Munka és egészségi állapot: nem akarom ijesztgetni, de ezen a területen nem számíthat túl sok pihenésre, sőt, inkább készüljön fel a munkában, munkahelyen rosszindulatú megjegyzésekre, vitákra, az egészségi állapotot tekintve pedig kisebb balesetekre, gyorsan gyógyuló, gyulladásos betegségekre, esetleg műtétre. Február végéig, majd június-júliusban hajlamos lesz túl sokat dolgozni, ebből is lehetnek egészségügyi problémák. Augusztustól véget érnek hányattatásai.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kár kertelni, hisz Ön is pontosan tudja, hogy itt bizony nem minden fenékig tejfel már egy jó ideje. Szerencsére már csak ezt az évet kell kibírnia, és túl lesz a nehezén. Márciustól július végéig lesz egy hosszabb pihenője, ekkor valószínűleg kicsit nyugisabb lesz a helyzet

Élet-halál kérdések, mások pénze: szeptemberben és októberben csakúgy kapkodja majd a fejét, mert úgy tűnik, hogy sürgősen lépnie kell egy bizonyos pénzügyi helyzet miatt. Nem lesz ideje sokat gondolkodni, viszont nagy szüksége lesz bátorságára. Mire alaposan át tudná gondolni a dolgokat, már mindenen túl is lesz.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: 2008-ban elkezdődött valami, és majd csak 2024 táján látja, érti meg, hogy igenis megérte a szenvedéseket. Ugyanis egyes Bikák külföldön próbálnak megélni, mások szinte folyamatosan képezik magukat ezen idő alatt, és lesznek olyanok is, akik jogi problémákkal kénytelenek küszködni. Sőt, egyesek életfilozófiája, vallási meggyőződése is gyökeres változáson megy át. Esetleg ezen témák egyszerre gyötrik. Hogy ebben a 16 évben a 2014-es esztendő éppen mit kínál fel ezekből Önnek, azt mindenki egyénileg tapasztalja meg.

Karrier, célok: csak az év legvége látszik izgalmasnak, fordulatosnak.

Barátság: Kb. 3 éve kezdődött, hogy nem tud már úgy bízni a barátokban, mint korábban. Vagy épp ellenkezőleg: talán Ön az, aki képes felrúgni mindent egy kecsegtetőbb kép miatt. Aztán persze jön a csalódottság. De nincs veszve még semmi. 12 év múlva sokkal okosabb és tapasztaltabb lesz ezen a téren is. Addig pedig próbálja álmait, vágyait egy kicsit reálisabb mederben tartani, na meg igaz barátait megtartani.

Elszigeteltség: Egy ideje érezhet olyasmit, hogy hátulról támadják, és nem érti, vagy csak sejti, hogy ki és miért akar ártani Önnek. Váratlanul érik ezek a támadások, egyáltalán nincs felkészülve rá. Ráadásul, mire épp megnyugtatná magát, hogy minden rendben, érkezhet a követező Ön ellen irányuló akció. Vegye úgy, hogy most kell megtanulnia egyedül megvédenie magát.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

IKREK:

A személyiség: Február, június és október kivételével nem kell különösebb változásra számítania. Ebben a három hónapban pedig lehet, hogy kissé össze lesz zavarodva, de kellő koncentrálással kordában tudja tartani a dolgokat, illetve saját magát.

Az anyagiak: március közepétől július közepéig pénzügyi sikereket könyvelhet majd el. De az is lehet, hogy valamiképp – nem feltétlenül vásárlás útján – vagyontárgyai megszaporodnak, illetve újakra tudja őket cserélni.

Kommunikáció: az év második felétől sziporkázni fog. Még könyve is megjelenhet, de legalábbis sokan olvashatják írásait, hallgathatják mondandóját. Továbbá kiváló időszak lesz ez adás-vételek lebonyolítására, közeli kirándulásokra, autóval kapcsolatos ügyek intézésére.

Az otthon: remélhetőleg ez lesz most a nyugalom szigete, ahová visszavonulhat pihenni. Kivételesen a családtagok sem igénylik, hogy folyton készenlétben álljon nekik.

Szerelem, gyermekek: akik társra vágynak, számukra a január, majd pedig a nyár hozhat izgalmas fejleményeket. A szülőknek számítaniuk kell arra, hogy nyár közepéig többször is összeakasztják bajszukat csemetéikkel, akik a szokásosnál is keményebben igyekeznek majd kifejezni függetlenségüket.

Munka és egészségi állapot: már egy ideje nincs igazán kibékülve napi munkájával. Akadály akadály hátán, betarthatatlan határidők, a fáradtságtól ideges kollégák, és még sorolhatnánk. Sajnos ez 2014-ben sem lesz másként. Amit tehet, az nem más, minthogy megpróbálja lazábbra venni az egészet, ha nem akarja, hogy az egészsége lássa kárát a nagy (és tegyük hozzá bátran: értelmetlen) hajtásnak. Ilyen zavaros időkben meg kell próbálni csak a legszükségesebben elvégzendő feladatokra koncentrálni, és egy kis időre félretenni a maximalizmust. 2015 második felében majd enyhül a nyomás. Elcsépelt szavak, de attól még nagyon is ideillenek, miszerint a rohanás, az állandó stressz előbb-utóbb kikezdi az egész testet. Tekintse életfeladatnak, kihívásnak, hogy megtanul tudatosan engedni a gyeplőn akkor is, ha a fél világ sorba áll az ajtaja előtt bebocsáttatásra várva. Aki nem tud nemet mondani, annak most komoly egészségügyi problémákkal kell szembenéznie. És akkor még nem beszéltünk azokról, akiknek az okozza a nehézségeket, hogy nem talál munkát. Ő is lazítson, ne üljön folyton az álláshirdetések felett. A lehetőség leginkább akkor kopogtat, ha az ember el meri magától engedni a problémáját.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: szeptemberben és októberben előfordulhatnak viták nemcsak a házasságában, hanem másokkal is. Amúgy nem kell számítania világmegváltó változásokra ezen a téren.

Élet-halál kérdések, mások pénze: itt is már jó ideje érzi a változást, de valószínűleg még nehezen tudja magának megfogalmazni, hogy min is megy tulajdonképpen keresztül. Gondolok itt a kölcsönügyletekre, az adóproblémákra, a másokkal való pénzügyi vitákra, örökösödési gondokra. Át kell élnie a gyászt is ahhoz - előfordul, hogy többször is -, hogy félelem nélkül tudjon a halálról, vagy valaki elengedéséről gondolkodni. Ne ijedjen meg, 2024 még olyan messze van, addigra kell ugyanis felnőnie a feladathoz, akkortájt ér véget ez a kissé egyelőre megfoghatatlan, furcsa időszak. És bár a változás elkerülhetetlen, lesz még ideje tapasztalatokat szerezni. Hosszú és lassú folyamat részese tehát, de a végére teljesen világossá válik, hogy mi értelme is volt mindennek.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: decemberben nem tanácsos külföldre menni. Szintén ekkor jogi vitákba keveredhet. Amúgy az év többi részében nyugodtan alhat e témákat illetően.

Karrier, hivatás, célok: egy ideje már ez a terület is bizonytalan, akárcsak a munka területe. A kettő között az a különbség, hogy ott azt a munkát vizsgáljuk, amit a megélhetésért, mintegy kényszerből tesz, itt pedig a hivatásként, örömmel végzett tevékenységeket, na és a kitűzött célokat. De itt sincs minden rendben. Többet remél, mint régebben, aztán jönnek a csalódások sorban. Nincs más hátra, erőszakolja meg magát, és tudatosan kényszerítse magát vissza a földre. 2026-ra ez is tökéletesen fog menni.

Barátság: új barátok jönnek, régiek mennek, vagy legalábbis változik a kapcsolatuk minősége. Ez a „művelet” is eltart még vagy 4 évig, van ideje hozzászokni, ezért nem kell különösebben nagy ügyet csinálni belőle.

Elszigeteltség: januárban, lehet, hogy nem lesz kibékülve a világgal, ha egyedül van, az a baj, ha nem, akkor meg az. Az év többi része viszont normál üzemmódban folytatódik tovább. Nem kell titkos ellenségtől tartania.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

RÁK:

A személyiség: március közepéig, ha duzzog, sem tud sokkal előrébb jutni. Fogadja el ezt a helyzetet, hogy annál nagyobb lehessen a tavasszal újra beinduló életkedve, így nyár közepéig igencsak meg lehet elégedve saját magával.

Az anyagiak: július közepétől november végéig nem lesz oka panaszra anyagilag.

Kommunikáció: nagy lesz a csönd ezen a területen, valószínűleg eljött a pihenés ideje. Nem kell most a középpontban lennie. Tevékenykedett eddig épp eleget, most egy kicsit dőljön hátra és csendben élvezze munkájának gyümölcsét.

Az otthon: július végéig bármi előfordulhat családjában. Hatalmas veszekedések után hatalmas kibékülések. Az év második fele már sokkal nyugisabbnak ígérkezik.

Szerelem, gyermekek: ahhoz, hogy elmondhassa, végre kiderült az ég a feje fölött szerelmi ügyekben, meg kell várnia 2015 őszét. Márciustól július végéig azért nyugodtan aktivizálja magát. Akiknek pedig már van egy-két gyermekük, vagy más megközelítésből van dolguk a kicsikkel, nagyobbacskákkal, a sors ebben az évben is bőven ad alkalmat a velük szemben mutatott türelem gyakorlásához. Vállalkozások ügyeinek intézésére, hobbi művelésére szintén nem ez lesz a kedvenc időszaka.

Munka és egészségi állapot: úgy tűnik, éves tekintetben nem nagyon változik semmi. Ugyan szeptember közepétől november elejéig, mint valami hurrikán, átsöpör munkahelyén a változás szele, de ahogy jön, el is viharzik. Az megint más kérdés, hogy mekkora felfordulást hagy maga mögött. Szintén ebben az időszakban előfordulhat baleset, vagy (viszonylag) gyors lefolyású, gyulladásos betegség. A műtétet sem szabad kizárnunk.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: 2008-ban elkezdődött egy bizonyos reformfolyamat. Mostanra már bizonyára minden érintett tudja, hogy kapcsolatainak mely területe szorult teljes átalakításra, és ebben a szélsőséges változásban körülbelül ki hol tart. Valahányszor lazsál, fentről a fejére koppintanak, tehát egyszerűen muszáj lépést tartania az eseményekkel. Gyakorolja csak továbbra is bátran a (házas)társa felé, és a külvilág felé mutatott helyes viselkedést, így lassan, de biztosan minden évvel közelebb kerül a kiindulási ponthoz képest lévő gyökeres, ám nagyszerű átalakuláshoz.

Élet-halál kérdések, mások pénze: csak az év végén kell résen lennie, ami pl. a kölcsönügyleteket, na meg az adóellenőrzést illeti. A halál, mint fogalom, most nem foglalkoztatja.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ez még mindig a megtévesztések ideje és területe, akárcsak tavaly. Júniustól novemberig fellélegezhet, de az év többi részében nagyon észnél kell lennie – a teljesség igénye nélkül – mind a négy témában.

Karrier, hivatás, célok: néha csak kapkodja a fejét, alig tudja követni az eseményeket. Egyszer fent, aztán lent. Úgy érezheti, tesztelik a türelmét, alkalmazkodóképességét. Pontosan erről van szó.

Barátság: itt legalább nyugalmat talál. Ez is valami, nem?

Elszigeteltség: február, június és október hozhat némi furcsa, magányos érzést, ezenkívül azonban nem lesz túl sok (élet)feladata e területen.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

OROSZLÁN:

A személyiség: nyár közepétől december első napjaiig úgy fogja érezni, hogy a Nap is Önnek süt. Most kell kiélvezni és kihasználni minden szembejövő lehetőséget. Csak egyet nem szabad: hagyni, hogy a könnyű sikerek folytán fejébe szálljon a dicsőség. Aki be tudja tartani ezt az aprócska, ám annál megfontolandóbb tanácsot, 2015-ben még nagyobb esélyeket kap… Aki viszont túllő a célon, számítson majd annak idején valamiféle pótvizsgára.

Az anyagiak: úgy tűnik, ez az év nem hoz sok változást. Valakinek már ez is jó hír, de még többen vannak, akik nem örülnek ennek. Fogja fel tanulóidőszaknak az egészet, így máris vidámabban telnek a napok. De mindig figyelje a havi horoszkópokat, hátha rövidtávon mégis adódnak kisebb lehetőségek.

Kommunikáció: augusztusig sok-sok türelemre lesz szüksége. Legszívesebben jól odamondana testvérének, rokonságának, szomszédjának. Az ilyenkor felgyülemlett többletenergiát inkább fordítsa írásra, vagy csillogtassa meg eladói tehetségét. Legyen óvatos a közlekedésben!

Az otthon: nagy-nagy szüksége lesz egyfajta toleranciára családján belül. Tavaly is voltak erre utaló jelek, szerintem nem kell különösebben megmagyarázni a dolgot. Aki építkezik, vagy valamilyen ingatlannal kapcsolatos ügye van, szintén egy évek óta húzódó kérdés kellős közepén időzik. Majd 2015 őszétől lerakhatja terhét.

Szerelem, gyermekek: akik épp magányosak, számukra az ősz elhozhatja az új szerelmet. A régóta együttjáró, de még nem együtt élő párok viszont ekkor készüljenek fel egy rövidebb mosolyszünetre. Akik már gyermeket nevelnek, számoljanak vele, hogy szeptemberben és októberben kisebb baleset érheti csemetéjüket. Jobb esetben egy lázzal járó meghűléssel megússzák a dolgot.

Munka és egészségi állapot: a november kifejezetten baleset- ill. veszekedésveszélyesnek mutatkozik. Ekkor ugyanis ugyanúgy előfordulhat rövid lefolyású, gyulladásos betegség, mint összetűzés a kedves kollégákkal. Ez a terület amúgy is elég kényes egy ideje már. Vannak hónapok, amikor egy világ omlik össze Önben az események miatt, máskor egészen hosszú időre normalizálódik az új helyzet. Sajnos majd 2024-et írunk a naptárban, amire életének ezen része teljesen megújul. Addig pedig még lesznek kellemetlen helyzetek mind a napi munkájával, mind pedig egészségi állapotával kapcsolatban. Talán mondanom sem kell, addigra kiderül az is, mi mindent tanult és hasznosíthat ebből.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: szerencsére csak a december ígérkezik indulatos helyzetek lehetséges kialakulási időpontjának. A havi horoszkópokat azért nem árt folyamatosan figyelni.

Élet-halál kérdések, mások pénze: bár igen lassú a folyamat, és inkább csak érzelmileg hat, azért nem árt odafigyelni a részletekre. 2011-től 2026. január végéig ugyanis pénzügyekkel, adóügyekkel kapcsolatban sokszor elhomályosulhat éleslátása. Mindenféle, magát ezoterikus segítségnek kiadó humbuknak, illetve mívelőiknek sem kell ám bedőlni!

Külföld, tanulmányok, jog, hit: szintén 2011 óta érezhet, tapasztalhat hirtelen és váratlan változásokat ezeken a területeken külön-külön, de akár egyszerre többel kapcsolatban is. 2019 tavaszáig nem is lesz ez másképp. Mivel hosszú ideig tart a folyamat, nem érdemes nagyobb feneket keríteni a dolognak. Higgyen magában, az aktuális feladatokat igenis meg fogja tudni oldani, bármennyire is kiborul tőlük a váratlanságuk miatt.

Karrier, hivatás, célok: itt minden marad a régiben, ha éves szinten vizsgálódunk. Ám a havi bontásban ettől még találhat említésre méltó, izgalmas eseményekre utaló megállapításokat.

Barátság: ez megint csak a nyugalmas területek egyike.

Elszigeteltség: március közepétől július közepéig ügyes megérzésekkel, karitatív szívvel éli mindennapjait, és azt sem bánja, ha egyedül van. Sőt, lehet, hogy még élvezi is. Lesznek, akik egy bizonyos speciális csoport tagjaként tevékenykednek ekkor sikerrel.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SZŰZ:

A személyiség: úgy tűnik, ez most nem a nagy átváltozások éve. Ön csak teszi szép csendben a dolgát. Semmi mesterkéltség, semmi természetellenesség nem jellemzi a Szüzet 2014-ben.

Az anyagiak: januárban, júniusban és júliusban végre úgy törtethet előre, mint egy tank. De ugye nem fog átgázolni mások érdekein azért, hogy Önnek mindene meglegyen? Februártól májusig különben is kényszerpihenőt kell tartania.

Kommunikáció: 2012 októbere óta mintha nem mindenki értené, mit is akar mondani. Észrevette? Persze az is lehet, hogy rövidebb utazásaiban érzi magát korlátozva, illetve sehogyan sem sikerül eladnia, vagy vásárolnia kedve szerint. Testvérei, rokonai is eléggé eltávolodtak Öntől, vagy épp ellenkezőleg: mostanában újra jobban egymásra találtak, csak most már örökre. Ez a két véglet lehetséges.

Az otthon: az őszi hónapokban hihetetlen tempójú nagytakarításba vagy felújításba fog. Kő kövön nem marad, ahogy mondani szokták. A szülőkkel, családtagokkal azért nem muszáj ám összeveszni! Szegények nem nagyon értik, mi ez a minden átmenet nélküli felforgatósdi.

Szerelem, gyermekek: mozgalmas terület, ahol mintha mégis megállna néha az élet. És ez így van már hat éve. Aztán már csak röpke tíz év és minden gyökeres változás azzal, hogy a múlté lesz, át is értékelődik Önben legyen szó a szerelmi életéről, vagy a gyereknevelésről. De a sporthoz, játékokhoz való hozzáállása is teljesen kicserélődik a tranzit végére. Ó, te jó ég, hol van az még?

Munka és egészségi állapot: év végére, decemberre készüljön úgy, hogy bármi megtörténhet, méghozzá villámcsapásként.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: nehéz kimondani, de nem lát tisztán ezen a területen. Előfordulhatnak félreértések, csalódások, csalások oda-vissza, sőt még az is, hogy sokkal többet gondol társáról, másokról, mint amennyire ők valójában születtek.

Élet-halál kérdések, mások pénze: váratlan haláleset, öröklés, banki- és adóproblémák, kölcsönügyletek gyors egymásutánban követhetik egymást. Na, ez sem most kezdődött, és sajnos nem is holnap ér véget. Nem kell folyamatosan ezzel foglalkoznia, annyira azért nem vészes a helyzet, mint amennyire elsőre hangzik. Lazítson!

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ezekben a témákban nem lesz egetrengető dolga.

Karrier, hivatás, célok: céljait sem szándékozik megváltoztatni, és ahogy elnézem, nem is lesz rá 2014-ben szüksége. Természetesen a részletes havi prognózisokban kisebb fordulatokról olvashat.

Barátság: 2013 novemberétől idén március 10-ig érhetik meglepetések, ami a barátokat illeti. Utána aztán elfelejthet minden rosszat! Remek támogatókra lelhet barátaiban, ahogy eddig is.

Elszigeteltség: nyár közepén, amikor mindenki bulizni jár a haverokkal, Önt már nem vonzzák az efféle világi szórakozások. Belecseppenhet ugyanis egy olyan érdekes társaságba, akiknek tagjai egyáltalán nem hétköznapi emberek. Nagyon kellemes és jól hasznosítható dolgokra tehet szert általuk.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

MÉRLEG:

A személyiség: július végéig próbáljon tudatosan lassítani, különben teljesen feleslegesen öl egy csomó energiát különböző dolgokba. Ha azt veszi észre magán, hogy kapkod, vegyen nagy levegőt és csak az igazán fontos kérdésekkel törődjön. Ja, és vegye észre, hogy nem mindenki az ellensége! Ha mégsem bírna magával, végezzen több fizikai munkát, vagy sportoljon. Ezt környezete is szívből fogja üdvözölni.

Az anyagiak: bizonyára sokat tanult az utóbbi időben a pénzzel való bánásmódról. Még nincs vége a leckének, majd csak 2015 szeptemberében teheti le a végső vizsgát – természetesen csak képletesen. De biztos vagyok benne, hogy Ön már most is pontosan érti, mit is akarok ezzel mondani. Akkor tudja jól hasznosítani ezeknek az éveknek a sokszor bizony kemény leckéit, ha általuk megtanul rugalmasan gondolkodni, illetve cselekedni. A lemondás, a spórolás, a javak átcsoportosítása sohasem könnyű feladat.

Kommunikáció: 2014 szeptemberében és októberében nagyon fontolja meg, hogy kinek mit mond, ír, vagy mit tesz közzé hirtelen felindulásból a Facebookon. Eszébe ne jusson az országúton száguldozni, vagy belemenni valamiféle kétes üzletbe. És bár ilyenkor a legszebb az erdő, csak nagy-nagy körültekintéssel másszon fel a hegy tetejére!

Az otthon: egy kb. 17 éves, visszavonhatatlan fordulatokat hozó időszak közepe felé tart most, 2014-ben. Tehát, már lehet egy-két érdekes tapasztalata családtagokkal, szülőkkel, otthonával, lakásával, ingatlannal kapcsolatban. Mindez azért történik, hogy kissé lejjebb adja követeléseit, átgondolja, tényleg helyes úton jár-e. Tudja, változni, változtatni sohasem késő!

Szerelem, gyermekek: lehet, hogy decemberben a Mikulás nem éppen azt hozza, amire számítana, vagy amit szeretne. Bár aki egyedülálló, épp ekkor találkozhat a nagy Ővel. A többiek jobb, ha felkészülnek a kellemetlenségekre is. Pl. beteg lesz a gyerek, vagy valaki hevesebben szól a másikhoz, mint ahogy kívánatos volna.

Munka és egészségi állapot: Egy 15 éves időszak 3. évében jár 2014-ben. Ez megint csak egy olyan helyzet, amit nem mindenki tud mosolyogva tudomásul venni, hiszen hozhat átverést, félreértést, csalódást a megélhetésért végzett munkában, és félrediagnosztizált betegséget az egészségi állapotban. Tehát ne fogadjon el semmit azonnal és feltétel nélkül, amit láttatnak, vagy hallatnak Önnel. Legyen sokkal gyanakvóbb!

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: Ez pedig már egy másik, olyan 8 éves időszak, amelynek jelenleg szintén a 3. évében jár. Csak a miheztartás végett említem a tranzit végét, hogy lássa, meddig kell még kitartani. Tehát néha úgy érezheti, házasságán belül nincs egy nyugodt perce. Helyzetek, bonyolultnál bonyolultabb eseménysorozatok váltogatják egymást teljesen váratlanul. Talán legjobb, ha nem kapaszkodik görcsösen semmibe, nem ragaszkodik senkihez és semmihez annyira szorosan. Ha üzletet köt, akkor is számítania kell újabb és újabb kiegészítő, vagy módosító intézkedésre.

Élet-halál kérdések, mások pénze: talán-talán elmondhatja, hogy az idén ura lesz végre a kölcsönök okozta kínos helyzeteknek. A havi horoszkópoknál mindig talál részletes információt – ha épp úgy adódik, hogy mégis történik valami ezekben a témákban.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: ezeken a területeken sem most fogja megváltani a világot.

Karrier, hivatás, célok: márciustól júliusig gőzerővel beindulhat karrierje, és a főnöke is teljesen meg lesz elégedve Önnel. Tervezzen bátran a magánéletében is!

Barátság: az év második felében sok-sok baráti segítséget kap, vagy megismerkedik valakivel, akinek majd sokat köszönhet. Járjon nyitott szemmel a legkülönfélébb helyeken!

Elszigeteltség: mivel szeret egyedül lenni, legalábbis az utóbbi időben egyre kevésbé izgatja, ha így alakul, nem csinál gondot semmiből, ami a magányosságból adódik. Elvonul, és úgy tevékenykedik. Még élvezi is. Szerencsés, ha ehhez a csoporthoz tartozik. A többiek, lehet, hogy megkínlódják, hogy nem történik semmi érdemleges ezen a területen.

           (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SKORPIÓ:

A személyiség: már 2012 októbere óta érezhet egyfajta külső vagy belső kényszerítő, lassító hatást jellemével, lelkivilágával kapcsolatban, amit ha elég jól tud kezelni, azaz képes rugalmasan felhasználni az ez által szerzett élettapasztalatokat, akkor jól jön ki majd a dologból. Ebben az évben még bőven lesz alkalma gyakorolni ezt a fajta új hozzáállást.

Az anyagiak: majd csak az ősz hoz némi változást.

Kommunikáció: a legfontosabb, hogy novemberben ne bántson meg senkit éles nyelvével. Reméljük, ez a mondat eléggé megragad Önben ahhoz, hogy a megfelelő időben emlékezzen rá. Ami pedig a rázósabb részét jelenti a dolognak, az nem más, mint hogy már 6 éve dobálja Önt a jó, vagy a rossz sorsa, egészen szélsőséges helyzeteket teremtve gondolkodását, kifejezőkészségét, közölnivalóját illetően. De ezek a végletes csapongások megnyilvánulhatnak testvéri, rokoni, szomszédi kapcsolatait illetően is. Vagy mondjuk kereskedelmi, vagy közvetítői tevékenységével kapcsolatban is. És akkor a közlekedésről még nem is beszéltünk. Legyen ezekben a témákban rendkívül óvatos, mert még nagyon sokáig eltart ez a kiszámíthatatlan időszak életében. Csak a miheztartás végett: még több, mint a fele hátra van belőle és majdnem lehetetlen felkészülten várni hozományait.

Az otthon: decemberben rendkívül indulatos lehet, és könnyen megbánthat másokat, illetve Ön is jobban ki lesz téve a harapóskedvűek kénye-kedvének. Viszont tele lesz energiával, amit otthonának felújításánál pl. remekül ki tud használni.

Szerelem, gyermekek: sajnálom, de ez sem éppen a legfelhőtlenebb területe mostanában életének. Természetesen, ha figyelemmel kíséri a havi előrejelzéseket, ott azért bizonyára talál majd rövidtávú bíztató utalásokat is, ám éves vonatkozásban továbbra is kötelességem figyelmeztetni, hogy legyen nagyon óvatos. Bizony, továbbra is, hiszen életének ez a területe már 2011 óta ki van téve a csalók, ködösítők táborának. Esetleg Ön viselkedik így? Ugye nem? Jaj, el ne keseredjen nekem! Életének ez a szakasza még olyan, de olyan hosszú, hogy a 15 éves ciklus végére szépen, lassan megtanulja, kiben bízhat, kinek hihet. Nem lesz senki, aki ezt Önnél jobban fogja tudni.

Munka és egészségi állapot: na még egy utolsó kellemetlenebb terület, aztán csupa jó jön, ígérem! Szintén 2011-ben kezdődött, de „csak” 2019-ig fog tartani az a periódus, ami miatt többször kényszerül munkahely-változtatásra, esetleg munkahelyen belül áthelyezésekre. Sohasem tudhatja, mit hoz a holnap, és ez felettébb idegesítheti. Pedig hozhat ám jót is, nos, próbálja meg így felfogni a váratlan eseményeket. Egészségi állapota szintén sokszor hirtelen meglepetésekkel szolgálhat, ami szoros összefüggésben áll az aktuális munkahelyi légkörrel. Hétvégenként, szabadnapokon ezért Önnek kötelező a kikapcsolódás. Ha másra nincs is lehetősége, egy pár órás, nagyobb, nyugtató séta ilyenkor akár életmentő lehet. Persze egy fecske nem csinál nyarat, csodát csak a rendszeresség fog tenni.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: hál’istennek, itt nyugi van. Mindig lesz Ön mellett valaki, akinek elmondhatja problémáit, ami már önmagában is nagy dolog manapság.

Élet-halál kérdések, mások pénze: idén nincs különösebb dolga sem a pénzintézetekkel, sem az adóhatósággal, és ami egyáltalán nem baj, örökséggel kapcsolatos teendői sem hiszem, hogy lesznek.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: márciustól nyár közepéig, ha Ön is úgy akarja, ezekben a témákban bármit elérhet, ha elég bátor. Ha külföldre készül, ebben az időszakban tegye. A vizsgákkal sem lehet most problémája. Jogi ügyekre szintén szerencsés hónapok.

Karrier, hivatás, célok: július közepétől december legelejéig bátran tűzzön ki merész célokat zászlajára, mert ekkor a legvadabb tervei is valóra válhatnak. Természetesen ehhez bele kell adnia Önnek is apait, anyait, de ezzel nem lesz gond. Ezekben a hónapokban nyugodtan álljon elő ötleteivel, főnökei díjazni fogják azokat.

Barátság: minden marad a régiben.

Elszigeteltség: februárig, majd májustól július végéig nem árt, ha sűrűn a háta mögé tekintget. Lehet, hogy valaki nem egyenes úton próbál ártani Önnek!

           (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

NYILAS:

A személyiség: viharos őszre számíthat, mert alig bír majd magával. Megtáltosodik, le sem lehet lőni, ahogy mondani szokták. Ön amúgy is tüzes típus, de szeptember és október igazán kemény lesz nem csak Önnek, de környezetének is, ha nem tudja visszafogni paprikás természetét. Legjobb lenne, ha akkortájt sporttal, vagy nehéz fizikai munkával le tudná mozogni fölös energiáit.

Az anyagiak: na, ez kemény dió. Megkockáztatom a kijelentést, miszerint 2008 óta valószínűleg nincs kibékülve a befolyó pénzösszegekkel. Vagy esetleg túl hamar kifolyik a kezéből? Bizonyára mostanra elég elkeserítőnek tartja anyagi helyzetét ahhoz, hogy hajlandó legyen valamit tenni is a kesergésen kívül. Mindenekelőtt vizsgálja felül kiadásait. Szinte biztos, hogy egy csomó dolog van, amit hónapról hónapra csak megszokásból vesz, pedig nincs is szüksége rá. Vagy vannak olyan divatos termékek, amelyek nélkül azelőtt simán meg tudott lenni, esetleg olyanok is, amelyeket némi utána olvasással és egy kis nosztalgiával fűszerezve, sokkal olcsóbban, hagyományos módszerekkel ki tud váltani. Sajnos, vagy nem sajnos, még nagyon sokáig, 2024-ig ki kell bírnia, hogy sokszor egészen szélsőséges megoldásokra kényszerülhet. Ahogy telnek az évek, egyre profibbá válik a pénz kezelésében, hiszen nincs is nagyon más választása. Végül is nem ez a célja ennek az egésznek?

Kommunikáció: decemberben olyanokat, és olyan stílusban talál mondani szomszédjának, vagy a rokonságban valakinek, hogy az illető csak kapkodja a levegőt. Közlekedési baleset lehetősége is fennáll!

Az otthon: úgy érzi, valaki nem mond igazat a családban. Lehet, hogy így van, de amíg nem biztos benne, ne éreztesse az illetővel. Most amúgy sem lát tisztán, jól össze van zavarodva és elég nehezére esik logikusan gondolkodni megbántottságában. Majd nyáron és ősszel talán könnyebb lesz szót érteni a családtagokkal, de az év vége ismét zordnak mutatkozik. Csak ismerősöket engedjen a lakásába és csakis előre leinformált szakemberekkel dolgoztasson egész évben!

Szerelem, gyermekek: nem kifejezetten híve annak, hogy folyton résen kell lennie, előre kell gondolkodnia, és még akkor sem biztos, hogy sikerül jól előre kiszámolnia a következő perc történéseit. Pedig így van ez már 2011 óta, és még hol van 2019 tavasza? Ez alatt az idő alatt meg kell tanulnia alkalmazkodni a legváratlanabb történésekhez szerelmi ügyekben és a gyermekneveléssel kapcsolatban. Ha vállalkozó, szintén nehezen követi a szabályokat, amelyeket be kellene tartania. A sportolók sem igazán találják helyüket mostanában. Hat év múlva mindannyian megkönnyebbülve és számtalan tapasztalattal felvértezve gondolnak vissza ezekre a furcsa évekre.

Munka és egészségi állapot: végre egy életterület, ahol az idén nem kell különösebb meglepetésekre felkészülnie. Azért csak figyelje a havi előrejelzéseket, mert rövidtávú események azért sokszor adódhatnak.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kész csoda, hogy sokszor harapós kedve ellenére mindig maga mellett tudhatja párját, vagy egy olyan valakit, aki mindenáron kitart Ön mellett.

Élet-halál kérdések, mások pénze: márciustól júliusig valami nagyon kellemes ajándékra számíthat. Hogy ez a sors ajándéka lesz-e, vagy egy konkrét személy az adományozója, akkor majd kiderül. Ha örökösödési ügye van, ezzel kapcsolatban minden rendben lesz.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: júliustól négy hónapon át az égiek támogatják minden tervét, amely külfölddel kapcsolatos. Ugyanígy jól jár, ha újra iskolapadba ül, illetve ha bíróságra kell járnia.

Karrier, hivatás, célok: ez megint csak egy olyan terület 2014-ben, ahol látszólag a fű sem nő, ám apróságok bármelyik hónapban előfordulhatnak.

Barátság: a helyzet az, hogy júniusban és júliusban nagyon felhúzhatja magát barátja vagy barátnője viselkedésén, és nem bír a nyelvével, azaz felháborodásának hangot is ad. Az eredmény kitalálását Önre bízom. Alkalomadtán gondoljon erre.

Elszigeteltség: jó is, meg nem is, amikor egyedül marad, hacsak pár órára is. Néha úgy érzi, hogy ezt nem lehet elviselni, máskor pedig nagyon is élvezi. 2014-ben azonban inkább távolodik a közösségtől, méghozzá mindenfajta közösségtől. Most ennek van itt az ideje.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BAK:

A személyiség: változik kívülről, változik belülről, és lehet, hogy még csak észre sem veszi, olyan lassan megy végbe a folyamat. De a környezete már biztosan felfedezett 2008 óta némi meglepő fejlődést személyiségében, remélhetőleg pozitív irányban. Van még idő, kérem szépen, 2024 végéig még bármi lehet Önből. De tréfát félretéve, most még csak 2014-et írunk, és a november felettébb ingerült időszaknak ígérkezik. Ugyancsak ekkor nagy lesz a balesetek lehetősége is, mert kapkod. Óvatosan tehát!

Az anyagiak: úgy tűnik, csak az év utolsó hónapjában történik némi említésre méltó esemény. Mivel tudom, hogy fájó ponthoz érkeztünk, javaslom, hogy kísérje figyelemmel hónapról hónapra az előrejelzéseket, ott azért részletesebb leírásokat talál. Talán még a pénzügyekről is szó lesz bennük.

Kommunikáció: észre kellett vennie, hogy egy ideje túl sok a félreértés, a meg nem értés Ön körül. Mondandóját félreértelmezik, és néha Ön sem igazodik ki másokon. Ez persze rossz érzést kelthet, de szerencsére nem okoz tragédiát. Mivel még 2026. január végéig tart az ezt okozó tranzit, kár nagyobb feneket keríteni a dolognak, mint amekkorát ér. Mindenesetre, ha útra kél, akár csak a közeli hegyekbe kirándulni, vagy kicsit messzebb, a szomszéd országokba, mindig legyen Önnél térkép és ne legyen szégyenlős segítséget kérni, ha mégis eltéved.

Az otthon: mostanság az otthona nem a klasszikus értelemben vett pihentető szerepet játssza. Így van? Természetesen vannak napok, amikor fáradtan végigdől az ágyon akár napközben is, de közben lelkiismeret furdalást érezhet. Nem a legkellemesebb érzés, tudom. Valami mindig történik, amire nem számított, amire nem tudott előre felkészülni. És bár ki nem állhatja az ilyesmit, valahogy mégis sikerül mindent megoldania. Ezzel egyidejűleg szépen lassan megtanul a legváratlanabb helyzetekre is reagálni, nem a legszebb kifejezéssel élve, megtanulja feltalálni magát családja körében. Vannak, akik építkeznek, felújítanak, hát őket is érhetik meglepetések, amit kénytelenek azonnal orvosolni. Érti már, kedves Bak, hogy mire megy ki a játék?

Szerelem, gyermekek: éves viszonylatban nem kell eget rengető dolgokra számítania ezen a területen.

Munka és egészségi állapot: itt sem várható túl nagy változás, de azért mindig olvassa el a havi előrejelzést is, mert a kisebb, rövidtávú lehetséges történésekre ott térek ki részletesebben.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: kora tavasztól a nyár közepéig igazán szerencsésnek érezheti magát ezenl, az amúgy meglehetősen kényesnek mondható területen. Ha még csak most készül az esküvőre, időzítse ekkorra. Férje, felesége, élettársa, de még az üzletfelei is kiemelten szépen bánnak Önnel. De nemcsak élete párjával, tulajdonképpen sokakkal jól ki fog tud jönni ebben az időszakban.

Élet-halál kérdések, mások pénze: a július közepétől november végéig tartó ciklus kedvező lesz kölcsönügyletek lebonyolítására, és minden valószínűséggel valami nagyon szép, nagyon nagy ajándék érkezése is várható lesz ekkor. Ha van örökösödési ügye, ami régóta húzódik, most végre sikerül azt is letudnia.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: összességében nagy jelentőségű esemény nem várható.

Karrier, hivatás, célok: júniusban és júliusban beindul a szekér. Ott folytathatja, ahol február végén abba kellett hagynia fontos tevékenységét. De vigyázat, ilyenkor könnyen összezördülhet a főnökséggel.

Barátság: régóta képtelen összehozni egy valamire való baráti összejövetelt, pedig sokat gondol rá. Ez sajnos ebben az évben is így lesz, mert mindig közbejön valami fontosabb tennivaló. Esetleg augusztus és szeptember, ami megoldást hozhat, de csak amolyan villámösszeröffenés erejéig, ami nem is biztos, hogy jól sikerül. Nem könnyű helyzet. Remélhetőleg sokat kibírnak ezek a régi cimborák.

Elszigeteltség: a szeptember közepétől október végéig tartó hetekben egy gyors lefolyású eset miatt lehet, hogy kórházba kell vonulnia. Ám az sem kizárt, hogy épp ekkor titkos ellensége támadásba lendül. A legjobb volna persze, ha ez a gyors tranzit csak annyit jelente Önnek, hogy végre tele lesz energiával és egy feladatot, amit egyedül kell megoldania, sikeresen el fog tudni végezni, senki sem szól bele.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

VÍZÖNTŐ:

A személyiség: majd csak az év utolsó hónapja billenti ki a megszokott kerékvágásból. Ha energiáit hasznosítani tudja, csodákra is képes lesz decemberben, ám, ha nem tud mit kezdeni velük, az élő fába is bele fog kötni.

Az anyagiak: ahogy azt már a múlt évben is elmondtam, még 2026-ig – bizony, szörnyen messze van – nagyon észnél kell lennie mindenfajta pénzt érintő kérdésben. Nyilván amúgy sem lehet ezt túl könnyelműen venni, de most még inkább szüksége lesz erre a jótanácsra. Hajlamos lesz ugyanis sokkal többet, jobbat gondolni anyagi helyzetének javulásáról, mint ahogy a valóságban van. Talán nem is az esetleges átverések, csalódások teszik szomorúvá érzelmileg, inkább a vissza-visszatérés a földi valóságba. Van még ideje gyakorolni ennek kivédését.

Kommunikáció: bár Önt általában nem kell félteni kifejezésmódjait illetően, ezekben az években (2011-2019) érhetik még nagy meglepetések, amire nem biztos, hogy a megfelelő módon reagál. De semmi vész, mert minden egyes alkalommal, éles meglátásaival levonja a következtetést a maga számára. Na, csak legyen ügyes továbbra is!

Az otthon: itt most nem változik semmi, legalábbis semmi olyan, amit ne tudna könnyűszerrel kezelni. Azért figyelje a havi előrejelzéseket.

Szerelem, gyermekek: itt sem a 2014-es év lesz életének legemlékezetesebb szakasza.

Munka és egészségi állapot: márciustól júliusig úgy érezheti, megfogta az Isten lábát. Nem is kell ide több magyarázat, azt hiszem.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: nyár közepétől november végéig csúcsidőszakot élhet meg ezen a területen. A Nap is Önnek süt, és a fű is Önnek zöld. Ha nem hiszi, majd élete párja igyekszik bebizonyítani. Az egyedülállók se búsuljanak, nekik majd a többi ember pozitív visszajelzései mutatják, hogy mennyire szeretik, tisztelik őket.

Élet-halál kérdések, mások pénze: ezzel a területtel 2014-ben nincs túl sok dolga.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: január, február, itt a nyár! Ez már csak azért is igaz lesz, mert az év első két hónapjában nagyon aktívan tevékenykedik a felsorolt témák egyikével, vagy akár egyszerre többel is. Aztán hopp, február utolsó napjaiban hirtelen megtorpannak az addig egy rakéta sebességével haladó ügyek, és majd csak május legvégén kap újra zöld utat mindaz, ami tél végén félbemaradt. Ekkor viszont július végéig mindent el fog tudni intézni. Egyre azért vigyázzon, nevezetesen arra, hogy senkit ne taposson el útközben a hatalmas igyekezet közepette.

Karrier, hivatás, célok: elérkeztünk oda, ahol a legnehezebb kivárni most, hogy végre történjen valami. Türelemre tanít ez az időszak. 2015 őszén minden világossá válik, miért kell most lassabban haladnia, mint szeretné. Eközben észrevétlenül magába szívja a tudást, rengeteg tapasztalattal gazdagodik, amire később még nagy szüksége lehet.

Barátság: ősszel számítani kell arra, hogy egyik barátja nem lesz túl kedves Önhöz.

Elszigeteltség: titokból nincs hiány egy jó ideje már, és egy kicsit sem biztos, hogy mindig jól tudja kezelni az ebből kialakult kellemetlen helyzeteket. Ezért lehet, hogy még magának is alig meri bevallani, de nagyon jó néha egyedül lenni kicsit.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

HALAK:

A személyiség: hogy is mondjam, hogy el ne riasszam, de közben fel is hívjam a figyelmét fontos dolgokra? Belevágok, nem kertelek: ez egy rendkívül huzamos időszak életében. 2011-től 2026-ig tart és azért kell vele vigyázni, mert hosszúsága miatt talán észre sem veszi, vagy már késő, ha már kicsúszott lába alól a talaj. Ígér, magasra repít, aztán kiderül, hogy szemfényvesztés volt az egész. Vagy egyfajta félálomban tart, hogy ne kelljen meglátni a valóságot. Kényelmes, de szörnyen kockázatos állapot. Lehet, hogy nem lát tisztán és így nagy a veszélye a mások általi becsapásnak, illetve az önbecsapásnak is. Vigyázzon, ne tudják kihasználni érzékenységét, áldozatkészségét. Tudatosan vissza kell fognia magát, amikor tudatmódosító szerekkel kínálják. Talán nem is hinné, de a vakon követett misztikum, a vallási befolyásoltság szintén ide tartoznak. Részese lehet hatalmas plátói érzelmeknek, miközben fantáziája hihetetlen dolgokra csábítja. Mindez pedig az egészségi állapotára is hatással lehet: mérgezés, függőségek, allergia jelentkezhet. De nem szabad kizárnunk az orvosok által felállított téves diagnózist sem. Nyilván nem ilyen töményen, egyszerre érkezik ez a sok minden, és az okos ember simán úrrá tud lenni rajtuk. Amint érzi magán a „jeleket”, tudatosan térjen vissza a földre.

Az anyagiak: „szerencsére” az ezt befolyásoló tranzit „csak” 2019-ig tart. Addig viszont néha csak kapkodja a fejét, hogy követni tudja az eseményeket. Nem kifejezetten kedvére való a kiszámíthatatlanság, ám idővel, amikorra belejön a kezelésébe, mint a kiskutya az ugatásba, talán még érdekesnek is találja majd. Addig azonban igyekezzen kézben tartani pénzügyeit, próbáljon meg többféle alternatívát is kidolgozni egy-egy eshetőségre, hogy alkalomadtán kéznél legyen egy bármikor előszedhető B terv is.

Kommunikáció: figyelje a részletes havi prognózisokat.

Az otthon: itt sem történik semmi érdekes, de legalább van hová visszavonulnia, amikor nyugalomra vágyik.

Szerelem, gyermekek: tavasszal és nyáron nagyon boldog lesz a kedvesével. Ha pedig még egyedülálló, ez az időszak biztosan elhozza Önnek a nagy Őt. Akiknek már gyermekük is van, csupa-csupa pozitív élményben lesz részük csemetéjük által. Lesznek, akik a sportban jeleskednek, és lesznek, akik kreatív hobbijuk által érzik magukat nagyon kellemesen. Ha már múlt év őszén volt szerencséje belekóstolni ezekbe a dolgokba, 2014-ben még izgalmasabb helyzeteknek örülhet.

Munka és egészségi állapot: júliustól novemberig végre megtalálja az Önhöz illő munkát, de legalábbis a meglévőben észreveszi a jó dolgokat is. Ez sem kis dolog ám! Meg is látszik nagyszerű életkedve egészségi állapotának pozitív irányú változásán.

Házasság, élettársi és egyéb kapcsolatok: ez is egy viszonylag nyugalmas terület lesz 2014-ben.

Élet-halál kérdések, mások pénze: csiki-csuki megoldások, vihar előtti csönd, majd paprikás hangulat, őrületes tettvágy jellemzi e területet egészen július végéig. Jó lesz vigyázni, milyen hangnemet üt meg a bankokkal és/vagy az adóhatósággal. Ha esetleg durva és kíméletlen örökösödési ügye van, számítson arra, hogy ellenfele kicsit sem fogja kímélni Önt.

Külföld, tanulmányok, jog, hit: nem kizárt, hogy hiába tesz meg mindent, mégsem jön össze az a külföldre költözés, vagy nyaralás. Ugyanígy járhat tanulmányaival, sokadik jelentkezésével. A bírósági ügyekről meg nem is beszélve. Ez most a tűrés időszaka. Ha túl van rajta, és jól vizsgázott, még jutalomban is részesül a sors által. De ez már nem ebben az évben lesz.

Karrier, hivatás, célok: ősszel adódhat valami izgalmas lehetőség, csak az a baj vele, hogy azonnali döntést kíván.

Barátság: teljesen átalakulóban van, ahogyan azt már az előző évben is megállapítottuk. Lassan, ám annál gyökeresebben változtatja meg baráti körét ez a tranzit, amely ekkora befolyással van barátságaira, pártfogóira, sőt pártfogoltjaira is. 2024-re már tökéletesen érteni fogja, miért kellett ennek így lennie. Addig pedig figyelje – akár egy kívülálló – az eseményeket, amelyek sorban jönnek majd az ügy érdekében.

Elszigeteltség: decemberben, ne ijedjen meg, de lehet, hogy egy kisebb műtétre be kell feküdnie a kórházba. Ne izgassa magát feleslegesen, mert könnyen előfordulhat, hogy a gyorsan áthaladó tranzit nem is jelent mást, minthogy rengeteg energiáját magányos tevékenységéhez fogja felhasználni.

(De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

 2013. évi horoszkóp

KOS:

2012 vadabbnál vadabb furcsaságai után már kevésbé ütközik meg az Önt körülvevő világ dolgain, figyelje csak meg. Bár így is néha még saját maga is meglepődik azokon a viharos gyorsaságú változtatásokon, amelyeket életében önmaga produkál. De lesznek olyan események, fordulópontok is, amelyek csak úgy váratlanul megtörténnek függetlenül attól, hogy mit tervezett el előre. Jóllehet, nem is annyira idegen ez a helyzet Önnek, hiszen az utóbbi közel két év alatt már volt alkalma megtapasztalni olyan dolgokat, amelyek egy csapásra megváltoztatták életvitelét, esetleg az ahhoz való hozzáállását. Legjobb, ha elfogadja, hogy ez most egy jó darabig így is marad, és lázadozás helyett inkább igyekezzen lépést tartani a változásokkal, mert azok hosszú távon csak a javát szolgálják még akkor is, ha pillanatnyilag nem így érzi. Februártól június végéig bárki megirigyelheti majd rá- és lebeszélő képességét, amely által jó kis előnyökre tehet szert másokkal szemben, aztán július és november között pedig otthonával, családjával kapcsolatban érezheti rendkívül szerencsésnek magát. Pontosan ez lesz az az időszak, ami alatt meg fog tudni alapozni pl. olyan ingatlanügyeket, amelyek majd 2014 márciusától hoznak igazi sikereket Önnek. Nehézségek várhatóak viszont a banki- és adóügyekben, de csak azoknak, akik makacsul ragaszkodnak idejétmúlt gondolataikhoz. A rugalmasan gondolkodók még az akadályokból is képesek lesznek tanulni, és ezáltal előrejutni. Már a múlt évben is – akár többször is – lesújthatta néhány ember, köztük egészen közelálló személyek halála. Elmondom, bár ilyesmire nemigen lehet tudatosan előre felkészülni, hogy sajnos nemcsak ebben az évben, de még 2014-ben is nagy eséllyel többektől ily módon kell örökre búcsút vennie. Azontúl bizonyára megfigyelte, hogy 2008-ban elkezdődött egy nagyon hosszadalmas, ám annál radikálisabb változás személyes céljaiban, esetleg hivatásában. Azóta néha nagy lendületet vesz életpályája, hogy aztán hosszú hónapokra leálljon a fejlődés. Ilyenkor van ideje átgondolni rövid- és hosszú távú terveit egyaránt. 2013-ban április közepétől majdnem szeptember végéig lesz alkalma felmérni, hogy hol is tart most tulajdonképpen. A többi hónapban bizony adódhatnak egészen szélsőséges esetek. Talán még szokatlan lehet, mégis egyre jobban vonzzák a titokzatos, rejtelmes helyzetek és tevékenységek. Mostantól - még hosszú-hosszú évekig - szeret majd egyedül lenni, és magányában olyan alkotásokat létrehozni, amelyek akár művészi jellegűek is lehetnek. Júniustól novemberig nem szabad(na) engednie, hogy titkos ellenségei árthassanak Önnek. A Kosok jóhiszeműsége amúgy is köztudott, hát tekintse életfeladatának, hogy megtanulja felismerni, kiben bízhat és kiben nem. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BIKA:

Kezdjük a legjobb dolgokkal: februártól június végéig biztosan nem lesz oka panaszra pénz- és vagyongyarapodás tekintetében. Pontosan ezt szerette volna hallani, tudom, esetleg ugyanezt, csak kiterjesztve az egész évre. Így van? Az év második felében - kivéve novembert és decembert -, pedig kereskedelmi és közvetítői, na meg kommunikációs tevékenységekben lesz verhetetlen. És bizony vesse is be legalább ezen időszak alatt minden báját és tehetségét élete párjánál, mert mostanság nehezebben érthetik meg egymást. Ha üzleti tárgyalásra indul, az üzletfelével való bánásmódra ugyanez a tanács vonatkozik. Januártól áprilisig, majd októbertől decemberig nagy dolgokat vihet végbe külföldön, vagy külföldi partner által, de a köztes időben, ha csak egy mód van rá, maradjon itthon és hagyja ki a határon túlról adódó lehetőségeket. Amennyiben jogi ügye van, azt se nyáron intézze! Előfordulhat, hogy némely barátjában vagy pártfogójában csalódnia kell. Nem mintha direkt ártani akarnának Önnek, ellenkezőleg, inkább csak arról van szó, hogy ők sem látnak tisztán bizonyos kérdésekben, amelyekbe meggondolatlanul szeretnék Önt is belevonni. Ez egy borzasztó hosszú folyamat életében, ami még csak most kezdődött el. Mostantól tehát sokkal jobban oda kell figyelnie álmaira, vágyaira is, mert némelyikük csak ködös illúzió. Akadhat néhány ún. „titkos ellenség” is, akik hirtelen és váratlanul teremtenek olyan helyzeteket, amiből igencsak nehéz lesz kimászni. A megoldást valahol – bármilyen furcsán is hangzik -, önmagában kell keresnie. Bőven van rá ideje, ne kapkodjon, inkább minél többször térjen vissza rá egy-egy rövid, de intenzívebb önismereti szakasz után, hiszen a végkifejlet jócskán túlmutat ezen az éven. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

IKREK:

Önnél is a legpozitívabbal kezdjük, jó? Tél végétől június végéig elemében lesz, meglátja! Önbizalma megnő, és ennek köszönhetően kapcsolatai is kiterjednek, aminek majd nagy hasznát tudja venni. Összességében bizonyára meg lesz elégedve sorsával ezen időszak alatt. Aztán júliustól november legelejéig pénzügyei, vagyoni helyzete indul gyarapodásnak. Sajnos ezzel ellentétben épp munkahelye az, ami veszélyben lehet, na meg az egészségi állapota. Ez a folyamat már a tavalyi évben elkezdődött, tehát felesleges pánikolni, azzal csak tovább rontja a helyzetet. Egyetlen dolga van: történjen bármi, egy pillanatra se veszítse el a józanságát és igyekezzen minden felmerülő problémához rugalmasan hozzáállni. Legjobb, ha több alternatívát is kidolgoz egy-egy szituáció megoldására. Talán a legkritikusabb terület életében az élet-halál kérdéseket feszegető témakör. Ez sem 2013-ban kezdődött, így már pontosan érti, miről beszélek. Biztos, hogy jóval többet gondol mostanában a halálra, esetleg van is folyamatban örökösödési ügye. Ezzel egyidejűleg fenekestől felfordulhatnak kölcsön- és adózási dolgai is. És van itt még valami, ami rendkívül bosszanthatja: nem lát tisztán, jövőképe egyik pillanatról a másikra bizonytalanná vált, pedig ez sohasem volt jellemző Önre. Úgy érzi, hiába is tűz ki bizonyos célokat magával szemben, a körülmények annyira zavarosak lettek, hogy egyáltalán nem lehet biztos abban, hogy meg is fogja tudni valósítani őket. Aztán itt vannak a barátok is. Ők is egészen más oldalukat mutatják egy ideje, Ön meg csak kapkodja a fejét, mert képtelen követni őket. Ne féljen, majd hozzászokik ehhez is. Azontúl megismerkedik majd egy csomó új emberrel, és talán a régieket el is fogja hanyagolni miattuk. És bizony a vágyai sem ugyanazok már, mint mondjuk két évvel ezelőtt. Sokkal merészebb, mint bármikor is volt e tekintetben. Nincs is ezzel semmi baj, csak épp Ön lehet az, aki a legjobban csodálkozik ezen. Változik Ön is, változnak az álmok is. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

RÁK:

2013 csak a folytatása lesz annak a múlt évben beindult folyamatnak, ami csupa nehézség elé állította Önt a gyermekeivel szemben. Vannak, akiknek szerelmi életük vált nyílt harctérré, és vannak olyanok is, akiktől több türelmet követel az Univerzum vállalkozása, vagy hobbija folytatásához. A kulcsszót már leírtam: türelem. És van még egy: rugalmasság. Hiába is hadakozik, hiába is lázadozik, az most nem segít. Ám ha ügyesen alkalmazkodik a kialakult helyzetekhez – és tulajdonképpen mindennel kapcsolatban így kellene tenni, ami élvezetet okozott eddig, ám mostanság akadályokba ütközik -, akkor le fogja tudni győzni a nehézségeket a fent említett területeken. Csak a mihez tartás végett: az ezt okozó tranzit 2015 őszéig tart. Lassan, de biztosan változik, alakul a többi emberhez való viszonya is, de mindenekelőtt házastársa, üzletfele tekintetében. Ha most köt házasságot, esetleg társul valakivel, az nem igazán mondható szerencsés szövetségnek. Lesznek, akik nyíltan támadják majd, és Ön pontosan tudja, hogy mit tehet ellenük. Tudja, csak olyan feladatot kap mindenki, aminek megoldásához megvan benne a készség, bár az is igaz, hogy jó mélyről kell azt előásni. Hite meginoghat, még ha erős is. Sőt! Messziről kerülnie kellene azokat az embereket, akik bele akarják rángatni bizonyos maguk alkotta szervezetbe, hogy aztán „agymosást” alkalmazzanak áldozataikon. Főleg, ha külföldi érdekeltségű a banda. Mindannyian ismerünk ilyen csoportokat, nem kell nagyon messze menni. Továbbá jogilag is zavaros helyzetekbe keveredhet. Ne legyen önelégült, mert az nem kifizetődő. Céljait, terveit szinte percről percre változtatja. Hivatásában is nagy horderejű változásokra kell számítania mostanság, és sohasem tudhatja előre, hogy jól, vagy kevésbé jól fog kikerülni belőle. A végére hagytam a kellemes dolgokat: ezoterikus, önismereti tanulmányaiban, kutatásaiban nagyon szép eredményeket érhet el a tavasz folyamán. Nyáron pedig már sikerrel alkalmazhatja, esetleg tovább is adhatja, amit megtanult. Novemberig csodájára járnak teljesítményeinek. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

OROSZLÁN:

Ha jobban körülnéz a háza táján, megállapíthatja, hogy valahogy nem úgy mennek egy ideje a dolgok, ahogy szeretné. És ezt most szó szerint a házára, családjára, szüleire, családtagjaira, ingatlanügyeire értem. Nagyfokú toleranciára, ügyességre, de nem ügyeskedésre! lesz szüksége, ha szeretné rendben tudni a most még kusza állapotokat. Nagyon fontos, hogy ne lépjen át a problémákon, mondván, hogy majd lesz valahogy, mert akkor később még nagyobb nehézségek formájában jelentkeznek újra. Most van ideje a javításoknak! Nagy valószínűséggel munkájában teljesen másféle feladatokat kell végeznie, mint mondjuk három éve ilyenkor. Képtelen, de legalábbis nagy szenvedések árán tud csak megmaradni egy helyen még akkor is, ha jól tudja, soha nem volt ilyen nehéz új munkahelyet találni. Persze lehet ez fordítva is: minél inkább ragaszkodik egy régi, bevált munkához, vagy módszerhez, annál biztosabb, hogy változtatni kényszerül. Egészségét csak úgy tudja megőrizni e rendkívül hosszadalmas átalakulás alatt, ha sokat tesz érte. Aki merő lustaságból elhanyagolja magát, szinte biztos lehet benne, hogy beindul a leépülési folyamat, akár 20 évesen is! Remélem, még időben érkezik a figyelmeztetés: ne vegyen fel és ne adjon kölcsönt, csak ha létszükséglet! Környezetében láthatja, mivel jár a meggondolatlanság. Egy haláleset kapcsán zavaros történetekkel traktálhatják, nos, jól tudja, hogy nem kell mindent készpénznek venni. Viharos gyorsasággal belekeveredhet olyan ügyekbe, amelyek miatt bíróságra kénytelen járni. De az sem kizárt, hogy hirtelen lezárul egy meglévő jogi ügye. Ha külföldön tartózkodik, számítania kell arra, hogy váratlan helyzetek alakulnak ki Ön körül, és lesznek olyan Oroszlánok is, akik minden átmenet nélkül egy becsületbeli ügy szereplőjévé válnak. Hát velem már semmi jó nem történik? – kérdezheti. Jaj, dehogyisnem! Az év első felében barátai, esetleg új ismeretségei révén megfoghatja az Isten lábát. Hogy milyen formában, az majd akkor kiderül. Utána pedig egészen novemberig azzal érhet el sikereket, ha elvonul egy kicsit a világ szeme elől valami nagyot alkotni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SZŰZ:

Az utóbbi időben rákényszerült, hogy másképp gondolkodjon sok mindenről. Sőt, másképp is beszél, egyáltalán másképp szól, másképp áll a többi emberhez, amióta észrevette, hogy ez mennyivel kifizetődőbb. Ha ezek a sorok teljesen idegenül csengenek a fülének, akkor épp itt az ideje, hogy Ön is beálljon azok mögé, akik már felfigyeltek erre, és sikerrel is alkalmazzák e szaturnuszi tanítást. Ha most azt gondolja, hogy esze ágában sincs változtatni, mert minden úgy jó, ahogy van, ne csodálkozzon, ha pl. egy baleset formájában a fejére koppintanak. Ez lesz az első figyelmeztetés. Szerintem simán elfogadható szabály, hogy sokkal jobb önként elébe menni egy pozitív változást hozó szelíd „égi” parancsnak, mint erőszakkal rákényszerítve lenni valamilyen akadály vagy nehézség folytán. Persze mindenki maga dönt a sorsa felől. Az, hogy szerelmi élete és/vagy szülői mivolta szinte már évek óta háborog, mint a viharos tenger, nem kell különösebben ecsetelni, hiszen benne van nyakig. Csakis a jó példamutatás lehet a megoldás, ezt Ön is pontosan tudja, hisz tapasztalja. Akiknek se szerelmük, se gyerekük, ők vállalkozásukban, vagy kedvenc elfoglaltságukban lehetnek korlátozva, ami igencsak rosszul érinti őket. Természetesen ők is begyűjtenek időközben egy csomó tapasztalatot, amit idővel remekül tudnak majd hasznosítani e zűrös időkben is. Ha most arra kérném, meséljen kicsit házasságáról, üzletviteléről, és úgy általában a többiekhez való viszonyulásáról, mit mondana? Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy ezeken a területeken kissé ködbe borult minden. Nem lát tisztán, vagy nem is akar, mondván jobb ez így, mint az igazságot felfedni. Pedig egyáltalán nem olyan ijesztő a helyzet, csak venni kell a fáradságot és azonnal tisztázni minden félreértést. Na és le kell venni a rózsaszín szemüveget is. Van itt még egy szintén nagyon hosszan ható tranzit, ami hozhat Önnek örökséget, váratlan kitörési vágyat a megszokottból, de a függő pénzviszonyok teljes átalakulását is. Talán már érez is ezekből valamit. Legjobb, ha csendben megfigyeli, mire is lesznek jók később ezek az események. És hát minden jó, ha jó a vége: februártól júliusig tart az a szerencsés időszak, amikor sikerül elérnie céljait és megkapja az Önt megillető elismerést is. De akár még pályát is módosíthat ekkor. Csak fejébe ne szálljon a dicsőség! Július és október között pedig csatlakozhat egy olyan csoporthoz, ahol Önhöz hasonlóan gondolkodnak az emberek. A velük való kölcsönös együttműködésből szintén sokat ki tud majd hozni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

MÉRLEG:

Komoly pénz- és vagyonbeli problémák gyötörhetik, amelyek nem is új keletűek. Ön is tudja már, de azért nem árt újra megerősíteni a tényt, hogy a (közel)múltban bizony meggondolatlanul cselekedett, a mostani helyzet pedig ennek a következménye. Ha még nem tette volna meg, itt az idő átértékelni gondolkodását saját és családja létbiztonsága érdekében. Lehet, hogy értéktárgyainak eladására is rákényszerül, amit eleinte nagyon sajnálni fog. Aztán meg szépen lassan rájön, hogy tulajdonképpen valamilyen szinten még jól is járt, hogy megszabadult tőlük. A másik problémás terület a család és a lakóhelye lehet. Költözés, átalakítás, javítás, szétköltözés válás miatt, ez sajnos mind-mind benne van a pakliban. Ez a folyamat is régóta húzódik már, sőt, lehet, hogy egyesek már túl is vannak rajta. Mindazonáltal a szülői házból hozott mintákat is felül kell bírálni e nagyon hosszú tranzit alatt. Nagyobb a veszélye mostantól a mérgezéses, fertőzéses bajoknak, és annak is, hogy betegségét félrekezelik. Nem árt, ha több orvossal is megbeszéli egészségügyi problémáit. Munkahelyén csúnya dologba keveredhet, persze, csak, ha hagyja magát eltéríteni. Legjobb, ha rákényszeríti magát, hogy elengedi a füle mellett a csábító mondatokat, és arra koncentrál, hogy inkább másokat segítsen munkájában. Ha nem ért valamit, inkább kérdezze meg többször. A kollégák közötti félreértések is felesleges konfliktusokat okozhatnak. Amennyiben régóta küszködik házasságával, egyre többször gondol a válásra. Addig-addig fontolgatja, míg egyszer csak, szinte magát is meglepő gyorsasággal rászánja magát a szétköltözésre. Lesznek, akik villámházasságot kötnek mostanság: amilyen látványos lesz, annyira rövid életű is. Hogy meg tudja óvni magát a kellemetlenségektől, amelyek mindenfajta kapcsolata – tehát nemcsak párkapcsolata - felől érkeznek mostanság, azt javaslom, menjen, és Ön tegye meg az első békülő lépést. Ellenkező esetben úgy tör a felszínre a harag Önökből, mint a vulkánból kilövellő láva. Lássuk akkor a szerencsés dolgokat is: az év első felében – pici odafigyeléssel - minden szerencsésen alakul, ami összefügg külfölddel, a joggal, a hittel, a becsületességgel, a filozófiával, a magasabb rendű tanulmányokkal. Utána pedig munkájában, hivatásában vívhatja ki mások tiszteletét. Amit eltervez, nagy valószínűséggel véghez is tudja majd vinni. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

SKORPIÓ:

Sokkal többet kell magával törődnie, mint eddig bármikor. Ha nem veszi komolyan a figyelmeztetést, a sors majd elhúzódó csonttörésekkel, zuhanásos balesetekkel próbálja meg rávenni erre. Ez pedig nem hiányzik senkinek. Tehát fordítsa figyelmét önmagára, mind fizikailag, mind pedig lelkileg. Ennyi csak, amit tennie kell az ügy érdekében. Elismerem, egyrészt nincs könnyű dolga, hiszen az előbbieken kívül épp átalakítás alatt áll gondolkodása, kommunikációja, viselkedése is, másrészt viszont nagyon is elemében lehet ilyenkor, hiszen ki tudna Önnél mélyebben leásni az alapokig, hogy onnan újra felépítsen egy vadonatúj magatartás- és kifejezésformát. Ráadásul bőven van rá ideje e hosszú tranzit alatt. Ugyanakkor mostanában újra kedvet érezhet a kreatív önkifejezésre is. Annyi jó ötlete támad, alig győzi feljegyezni őket, hogy alkalomadtán elővegye a listát. Egyszersmind ügyeljen arra, hogy ne keveredjen spekulációkba és csak nagyon mértékkel vegyen részt a szerencsejátékok élvezetében is. Könnyen elronthatja a gyomrát, ha nem tud megálljt parancsolni magának az étel-italfogyasztásban. Az élvezeti cikkeket is mellőznie kellene mostanság. És ha nem szeretne kisbabát, akkor tegyen is meg mindent ennek érdekében. Annak is elég nagy a veszélye, hogy olyan emberbe szeret bele, akit csak Ön lát szépnek-jónak-rendbenlévőnek, mindenki más hiába figyelmezteti ennek ellenkezőjére. Vagy pedig szerelme Önt magasztalja fel oly mértékig, ami megint csak nem egészséges. Aki pedig szülő, sajnos sorozatban csalódhat gyermekében. El kell neki magyarázni, hogy eddig tartott a babusgatás, mostantól ha tetszik neki, ha nem, önmagáért felel. Szülőként az egyik legnehezebb feladat megérteni, hogy bármennyire is akarjuk, önmagától nem fogjuk tudni megmenteni csemeténket. Ezzel egyidőben a munkahelye is a nagy változások színtere lehet. De lehet, hogy Önben érlelődnek bizonyos fejlődésre ösztönző erők. Februártól június végéig nagyon kedvez az idő a banki ügyleteknek, beleértve a kölcsönöket is. Ez a pár hónap nagyban segíti majd a fentiekben említett külső-belső pozitív átalakulást is. Júliustól pedig hihetetlen összefüggésekre jöhet rá, ha mélyebb filozófiai tanulmányokat folytat. De bármilyen fajta tanulásra tökéletes időszak ez. Megszaporodhatnak a külföldi kapcsolatai is, jókora hasznot hozva ezzel Önnek. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

NYILAS:

Bizonyára sok Nyilas küszködik már jó pár éve az anyagi biztonság megtartásáért. Közben alaposan átgondolják, és kezdik teljesen másképp látni a pénzhez való viszonyukat. Sokat nem tehetnek ellene, sajnos néha már a túlélésre kell berendezkedniük, de tegyék ezt abban a biztos tudatban, hogy előbb-utóbb meg kell, hogy változzék a helyzet. Másokat az otthonuk állapota is aggaszthatja. Bár mindig sikerül valami áthidaló megoldást találni, talán még szépítgetni is van erejük, összességében egyáltalán nincsenek megelégedve a jelenlegi körülményeikkel. Számítani lehet közüzemi problémákra is. Családon belül sincs minden rendben. Néha rettenetesen fárasztják a családtagok, de még mindig jobb így, mint annak, akinek ápolnia kell szüleit. Ez teljesen felemészti minden energiáját. Persze az sem kizárt, hogy épp Ön az, aki szeszélyességével idegesíti a többieket. Bárhogy is van, bizonyára sokat foglalkozik hobbijával, talán épp az előbb említettek problémák miatt tartja úgy, hogy ez az egyetlen, amibe elmenekülhet. Ebbéli tevékenységében jól érzi magát, itt aztán sziporkázik rendesen. Ugyanakkor szerelmi élete viharos lehet, gyermekével való kapcsolata szintén. Előbbi rövid életűek sorozatából állhat, utóbbi pedig kölcsönös megbeszélésre, kibeszélésre vár. Önön múlik, hogy hajlandó-e az ő kis álláspontját is meghallgatni. Nem várt terhesség, és spekulációból adódó veszteségek (néha nyereségek) bármikor előfordulhatnak. Februártól jó időszak köszönt be a házasságokra nézve. Természetesen házasodni is ekkor lenne a legszerencsésebb. De úgy általában, bármilyen viszonya és kapcsolata sokkalta kedvezőbb képet mutat majd. Üzletkötésre is kiváló hónapok ezek. Majd júliustól örökségből, jutalmakból, adóvisszatérítésből, kölcsönökből adódóan érkezhetnek pénzösszegek számlájára. Tekintsen vissza az elmúlt 28-29 évre. Mi történt akkor? És hol tart most? Lát-e összefüggést a két dolog között? Bizonyára igen. Igazából majd csak 2015-ben lesz aktuális a felidézés, de biztos vagyok benne, hogy már most megtalálja az okát sok mindennek. Lesznek, akik szenvednek e tranzit alatt a magánytól, mások pedig kifejezetten élvezik, hogy kevesebbet kell másokhoz alkalmazkodniuk. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről:

http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

BAK:

Nagyon sokáig, még vagy 10 évig tartózkodik a Plútó a Bak jegyében, aminek hatására őrült helyzetek alakulhatnak ki minden Bak szülött életében a tranzit idején. Persze később mindig kiderül, hogy mire is volt jó mindez. Évek óta tart már ez a folyamat és előbb-utóbb minden Bak megérzi magában is a változást. Jelenleg a december legvégén és a január legelső napjaiban születettek érintettek a legjobban. Fontos, hogy ilyenkor tudatosan törekedjen először önmaga megismerésére, majd fejlesztésére, ami elsőre talán nem is olyan egyszerű feladat. Főleg, hogy kinyilatkoztatásai nehezen érnek célba. Néha azon kaphatja magát, össze-vissza beszél, és másokat is alig ért meg. Semmiképp sem alkalmas az idő komoly döntések meghozatalára. Az ebből eredő problémákat csak egy módon lehet orvosolni: mindig, mindent alaposan átbeszélni, ha kell, többször is vegye elő a témát, amíg nem biztos benne, hogy mindenki számára világos a helyzet. Testvérével, szomszédjával, rokonságával szintén épphogy ért csak szót. Sajnos ez is egy másik, borzasztó hosszú hatású tranzit miatt alakul így. De nézzük tovább: otthona, családi élete is javításra szorul. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem mondtam ezzel újat. De azt tudja-e, hogy olyan váratlan történések érkezhetnek szinte a semmiből, amitől bizony muszáj lesz tennie is valamit e javítások érdekében? A költözést és a család létszámának váratlan változását sem szabad ilyenkor kizárnunk. Persze ez is sokáig érvényben lesz még, nemcsak ebben az évben. Azt hiszem, épp ideje rátérnünk a jó dolgokra is. Februártól június végéig feltűnően javulnia kell a munkájával kapcsolatos gondjainak, és akik betegeskednek, állapotuk jobbra fordulására számíthatnak. Lehet, hogy ekkor egy kis állattal bővül az otthoni „létszám”. Júliustól novemberig pedig házasságon belül érkezik a szerencse. Akiket ebben az időszakban ismer meg, biztosan valamiképp hasznot hoznak Önnek, de a régi kapcsolatok is egészen zökkenőmentesek lesznek. Barátaival azonban eltávolodhatnak némileg egymástól. Átmenetileg kissé megkophat népszerűsége is, ezért ezt az időszakot csak úgy tudja majd átvészelni, hogy csatlakozik másokhoz és velük együtt teremt értéket. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

VÍZÖNTŐ:

Néha mintha homokba dugná a fejét, inkább nem is akarja tudni, hogy áll anyagilag. Remélhetőleg ez a durcás hozzáállás csak átmenetileg vendégeskedik Önnél. Az igaz, hogy tényleg elég nehéz most tisztán látni, de nagy a veszélye annak is, hogy átverik, vagy belerángatják valami csalásba. Na itt már azért még ideiglenesen sem játszhatja a duzzogó kisgyereket. Ez már jóval komolyabb dolog annál. Mire ez a szörnyű hosszú tranzit véget ér, meg kell tanulnia, hogy ne az anyagiak alapján ítélkezzen sem mások, sem pedig maga felől. Mert amíg makacskodik, sorozatos veszteségek áldozatává válhat. Sokkal kedvezőbb a helyzet szerencsére a kommunikáció terén: talán nem jelent nehézséget Önnek a rögtönzés, a váratlan dolgok megválaszolása akár szóban, akár tettekkel a gyakorlatban. Így aztán nyert ügye van, amikor újabbnál újabb információkra kell reagálnia, még élvezi is. Egyáltalán, mindenféle új dolgot örömmel fogad, nos ez az Ön ütőkártyája másokkal szemben. És a szerencsés dolgok még csak ezután következnek: kreatív ötleteivel az első félévben igen sokra viheti! És még ereje és pénze is lesz továbbfejleszteni vállalkozását. Szerelmi élete rendben, és szülőként is jobban boldogul, mint máskor. Ki kell ezt a nagyszerű időszakot használni, kedves anyukák és apukák! További szerencsés eset, hogy önbizalma is a helyére került, bátran kiáll a vevőközönsége elé. Júliustól pedig abban a munkájában is megtalálja az örömet, amit tulajdonképpen csak a pénzért végez. Egészségi állapota is teljesen kielégítő lesz. Személyes céljai, tervei, hivatása, amit szívvel-lélekkel tesz, ellentétben a „muszájból” kategóriájú tevékenységével, most kétféle képet mutathat. Vagy elérték a csúcspontot, és akkor minden OK, vagy pedig keservesen kínlódik miattuk. Ha ez utóbbi a helyzet, biztos lehet benne, hogy annak idején, a felkészülést elkapkodhatta. De ha így is van, mégis, valahogy érettebbnek érzi magát, semmit sem bán, két lábbal áll a földön és készen áll az újrakezdésre. Minden gond nélkül képes már beismerni hibáit, amelyekből sokat tanult és ezzel is csak előbbre jut, tudja jól. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )

 

HALAK:

Lehet, hogy érzi is, de jobb, ha beszélünk róla, hogy mintha mostanában elveszítette volna a realitásérzékét, de legalábbis nagyobb figyelmet követel Öntől, hogy sikerüljön két lábbal a földön maradnia. Viszont jóval kreatívabb is, mint máskor, mert a fantáziája is élénkebb. Ilyenkor lehet mesebeli alkotásokat létrehozni. Pénzügyei általában minden átmenet nélkül megváltozhatnak mostanság. Amikor éppen a gödör legalján érzi magát, akkor is gondoljon arra, hogy mindennek oka van, most valami miatt ezt kell megtapasztalnia. Hogy mire lesz egyszer ez még jó, majd akkor, ha adódik a helyzet, tudni fogja. A biztonságérzetében történő átalakulások szintén azért történnek, mert erre van szüksége ahhoz, hogy jobban meg tudja becsülni értékeit. Ebben az évben, annak is inkább az első felében, az ingatlanpiacon számíthat sikerekre, amennyiben szándékában van eladni vagy vásárolni ott. Családján belül is nagyobb most a harmónia, ilyen hangulatban sokkal könnyebb tisztázni a régi félreértéseket is. Ha pedig rászánja magát otthona szépítésére vagy javítására, szintén ezt az időszakot célszerű felhasználni erre. Júliustól az élvezeteké lesz a főszerep. Ha még nincs párja, szinte biztos, hogy megtalálja őt, de ha már gyereket nevel, akkor a vele való foglalatosságot fogja nagyon élvezni. Próbálja ki a szerencsejátékokat is – novemberig nagyon esélyes a nyerésre. Viszont sokkal alaposabban fel kell készülnie utazás előtt, ha külföldre indul, és ha már ott van, ott is legyen állandóan résen. Egyszóval vigyázzon magára! Vizsgák sokaságát is jelölheti ez az időszak, na meg jogi problémákat. Fontolja meg mondandóját, beadványait, mert abból még sohasem származott baj, de az ellenkezőjéből igen. Minden valószínűség szerint ezekben az években megváltozik a baráti köre, illetve olyan csoportokhoz társul, amelyek egészen mást képviselnek, mint akikkel eddig barátkozott. Ugye képes kiszűrni belőlük a képmutatókat? Ne dőljön be akárkinek! Hozhat ez a tranzit, de egyáltalán nem biztos, hogy ez az év, Önnek egy olyasfajta találkozást valakivel, aki nagyot fordíthat eddigi életén. És mivel ez is lehet ugyanúgy negatív, mint pozitív változás, a saját érdekében alaposan tájékozódjon, kivel is áll szemben, mielőtt társul vele. (De mint tudjuk, a világon nemcsak 12 féle ember él. Kérje saját, személyre szabott, részletes horoszkópját! ÉRDEKLI A SZÁMMISZTIKA IS? ESETLEG SZERETNÉ IS MEGTANULNI? Itt mindent elolvashat erről: http://www.javasolo.hu/szammisztika/gyorstalpalo.html )